gman
|
|
« Válasz #13515 Dátum: 15 márc 17, 21:23:30 » |
|
Ez meg csak három szó volt, nem négy, vagy több.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13516 Dátum: 15 márc 17, 21:49:39 » |
|
Hmm, hol is lehet mákot kapni?
Nálunk úgy szokott nőni a kertben, mint a gyom. Küldjek postán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13518 Dátum: 15 márc 17, 23:44:38 » |
|
Szerencsére lehet kapni vasárnap is, az ABC fordítottjában. Együtt van a család, repülnek egyet. Korrekt sztem.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13519 Dátum: 15 márc 18, 02:43:14 » |
|
Nem akarok faszt méregetni de az nem férfi, aki 0.2-től beáll.
Nagy veterán lehetsz ha téged a herbál nem basz agyon. Sok félével találkoztam már, undorító cucc, ez tényleg csak annyira jó, hogy belesüppedj a fotelbe azt valami más dimenzióba elvidd magad 10-30 percig (attól függ mennyit tekersz be). Aztán még ennyi ideig nem is nagyon vagy kommunikációképes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13520 Dátum: 15 márc 18, 10:23:17 » |
|
Érdekes az élet, a FMA alkimistatörvény sok esetben nagyon igaz. Pl. én nem cigizem, nincsen pénznyelő hobbim és alig vannak barátaim, cserébe viszont telik minőségi piára és élelemre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13521 Dátum: 15 márc 18, 10:43:47 » |
|
Ez a mi családunkban is így van. A jó kaja fontos Ismerősöm mondta megy a Tankcsapda koncertet adni Izraelbe. Jót nevettem a dolgon. Remélem lejátszák a Köszönet Doktort. Abban van egy pont alkalomhoz illő szövegrész. "Hogy bombát dobnak az arabokra Gyerekek szakadnak szét apró darabokra Vagy arccal a falnak éhen halnak...."Valahogy a mostani Tcs-t összeegyeztethetetlennek tartom a régivel, tudom hogy a dolgok változnak, de ez önmegtagadás a pénzért cserébe szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13523 Dátum: 15 márc 18, 12:42:02 » |
|
Szomorú, hogy idáig süllyedt a társadalom. Ezek a szegény céltalan emberek olyanok, mint az alacsonyabb rendű állatok, csak a pillanatnyi kielégülésért élnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13524 Dátum: 15 márc 18, 12:43:41 » |
|
Az igazgatót úgy kedvem lenne addig ütni amíg olyan buci nem lesz a feje hogy nem lát ki a lyukon. A fiatalok sokszor kipróbálnak minden szart azért fiatalok mert az agyuk még nem érett meg a felelős döntéshozásra. Ezért kell rájuk vigyázni. Hogy lehet iskolaigazgató az ilyen? Töketlen inkompetens banda a sündőrség is meg a tanári kar is, a vezetőjükkel az élen!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13525 Dátum: 15 márc 18, 12:45:26 » |
|
Benne van a cikkben, hogy a rendőrség nem tehet semmit, mert nem illegális a cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13526 Dátum: 15 márc 18, 12:47:22 » |
|
A fiatalok sokszor kipróbálnak minden szart azért fiatalok mert az agyuk még nem érett meg a felelős döntéshozásra. Nem fellengzőség, de én fiatalon (persze csak akkor mondhatom ezt, ha betöltöttem a 23-at) sem próbáltam ki ilyeneket. Nem az igazgatóval van a baj, hanem azzal, hogy ezeknek az embereknek üres az élete, és a bennük lévő űrt próbálják kiölni magukból. Menekülnek a Semmi elől, a céltalanság elől, ami több millió embert kísért. A droghasználat nemcsak az igazgató hibája, sokkal inkább társadalmi, kulturális, történelmi probléma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13527 Dátum: 15 márc 18, 12:51:25 » |
|
Egyetértek Saphival. De nem tudom mi lenne a megoldás erre a problémára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13528 Dátum: 15 márc 18, 12:54:24 » |
|
Lényegében ez igaz. A fogyasztó társadalom támogatja a boldogtalanságot, mert a boldog ember kevesebbet költ hülyeségekre. Meg kevesebb hülyeséget is csinál mellékesen.
Én sem csináltam hülyeségeket tiniként. Féltem anyámtól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13529 Dátum: 15 márc 18, 12:57:35 » |
|
Egyetértek Saphival. De nem tudom mi lenne a megoldás erre a problémára.
Építsünk nekik stadionokat, a sport megoldás mindenre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|