Mondjuk őt gondolom nem kínozták tíz napig (többek között) azzal, hogy folyamatosan levágták a lábujjait miközben azok újra meg újra visszaregenerálódtak.
Bár ha már Kaneki, akkor a legjobb jelenet akkor is az mikor annak a gyökérnek eltört a 206 csontjából 103-at csak a rend kedvéért.
Végre olvas valaki normális mangát is
Mondjuk én is csak nemrég fejeztem be, és tény, hogy sokkal jobb mint az anime, de akkor sem annyira, mint amennyire sokan lehúzzák.A legutolsó részek meg kifejezetten jók voltak most.
Olvasod a Tokyo Ghoul :re-t is ?
Nem rossz cucc, de annyira egyébként nem nagy szám, főleg olyannak mint én, aki egyrészt rengeteg mindent látott/olvasott, másrészt már évek óta nem animézik. De egyébként megvannak a maga pillanatai, pl amiket kiemeltem az előbb.
A szokásos klisékből kellemesen kitűnnek ezek, bár mostanság divat durvább shounen/seinen hibrideket gyártani, lásd még SnK. De mindenképpen jobb cucc mint a felhozatal nagy része, kicsit sajnálom is h nem akkor kaptam el mikor még érdekelt, akkor tuti imádtam volna. Most már ami ilyen nagyon magyarázós-biológiás rész, azt el se olvasom
Ha igazán jó mangát akarsz olvasni, akkor viszont ott van a Soul Eater, a Shaman King és a Code;Breaker.
Meg a hátborzongatóan figyelmen kívül hagyott Kuroshitjusi, ami sajnos a célközönség első felét kapásból kilőtte a rajzolásával, és a maradkét meg megtizedelte a felháborítóan szar animével
Pedig nem hiába ez az egyetlen amint még pár havonta behozok.