ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13365 Dátum: 15 márc 11, 12:51:45 » |
|
A "Moderátori figyelmeztetések"-be már november 7 óta nem írtak újat. 1, megjavultak az emberek/olvassák a szabályzatot 2, eltűntek a trollok 3, engedékenyebbek lettek a moderátorok 4, kevesebb a szabadidő
Szeretem olvasgatni az a topicot. Furcsamód örömmel tölt el. Rossz ember vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13366 Dátum: 15 márc 11, 14:43:55 » |
|
Ezek még hagyján, de hogy 933 hozzászólással egyáltalán írni merészelsz a duma-topicba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13367 Dátum: 15 márc 11, 15:22:56 » |
|
Szeretem olvasgatni az a topicot. Furcsamód örömmel tölt el. Rossz ember vagyok?
Én is gyakran tettem régebben, sírtam a röhögéstől néha, főleg Hiei bejegyzésein.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13368 Dátum: 15 márc 11, 15:52:49 » |
|
Látjátok gyerekek, ezért kell becsajozni időben. http://9gag.com/gag/aLPwNvx
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13369 Dátum: 15 márc 11, 15:56:20 » |
|
Sokszor az sem segít, ha van csajuk. Akkor is az autó az első. Apa pl ha bedöglik az autó csak síron túli hangon tud beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #13370 Dátum: 15 márc 11, 16:06:15 » |
|
Volt anno a NatGeo egyik műsorában valami hasonló.Csak abban az egyik nő a berlini falba volt "szerelmes" Amúgy el sem tudom képzelni milyen érzés lehet úrrá a csávón amikor kicseréli a fáradt olajat
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13371 Dátum: 15 márc 11, 17:24:28 » |
|
Én egy olyan dokumentumfilmet láttam, amiben fiatal férfiak élethű emberméretű szalmazsákokkal babákkal töltötték minden idejüket, valós személyként kezelték őket és teljesen szerelmesek voltak beléjük. Meg is találtam: Lehet, rendelek is egy Palvinbarbisat és akkor még 50-es kar sem kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13372 Dátum: 15 márc 11, 17:27:35 » |
|
Látjátok ezért kell képregényeket gyűjteni. Nemcsak hogy egyszerre mainstream és hipster, keresel is rajta és a Marvel Masterworkos köteteimmel embert is lehet ölni olyan nehéz és éles sarkai vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13373 Dátum: 15 márc 11, 18:26:24 » |
|
A My Stange Addictions sorozat a legdurvább, még pár éve néztem meg néhány részét, és csak annyit mondok, hogy a végére a téglaevő már uncsi volt. Volt egy divattervező csaj, aki halott állatokat szedett össze és tömött ki, volt egy nő aki a halott férje hamvait ette, és így tovább. Akit érdekel az megtalálja kapcsolódóknál. Ez is innen van:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 11, 18:33:53 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #13374 Dátum: 15 márc 11, 19:09:11 » |
|
Téglaevő?Hamuevő? Bartos évek óta egy tévén nyammog...vagy rádión.Már nem emlékszem. Asszem a Tabu c. sorozatban mutatták be az ilyen embereket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 11, 19:26:31 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13375 Dátum: 15 márc 11, 19:27:19 » |
|
Hát, lehet ők is hülyék, de a te hozzászólásod sem a magasabb rendű értelem ékköve.
Erre törli a hozzászólása felét, hogy értelmetlen legyen az enyém.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 11, 19:27:54 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #13376 Dátum: 15 márc 11, 19:34:19 » |
|
Igen töröltem mert rájöttem hogy baromságot írtam. Szerk: Félre ne érts,nekem nem azzal van bajom hogy ilyenek vannak.Ez van, nem érthetem mi állhat ennek a hátterében. Én csak azt nem bírom hogy pl a doku filmesek ebből csinálnak nézettséget,hogy ezeknek az embereknek a dolgait mutatják be millióknak.Jó,nagy bátorság kell ahhoz hogy valaki ezt fölvállalja a kamera előtt,hogy a családja,barátai lássák.De az akinek ez a fejéből kipattan...jó érdekes,meg segítsünk az ehhez hasonló embereken hogy a sorstársaikat mutatjuk a tévében,de közben az átlag ember (én is) elszörnyed,vagy jobb esetben csak néz hogy ilyenek vannak Mindegy már tudom hogy ebből nem jövök ki jól,és hogy mindenkit magamra haragítottam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 11, 19:51:28 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13377 Dátum: 15 márc 11, 19:34:54 » |
|
Velem is ezt csinálta tegnap. Nagyobb troll akar lenni nálam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13378 Dátum: 15 márc 11, 21:02:21 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 11, 21:23:04 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13379 Dátum: 15 márc 11, 21:24:16 » |
|
Ti elhiszitek, hogy egy ilyen nagy csatorna megállás nélkül keresi-kutatja a beteg vagy függő embereket, majd ráveszi őket, hogy nyíltan beszéljenek a betegségükről, ahelyett, hogy fizetne egy csomót éppen rászoruló embereknek, hogy mondjanak fel egy betanított szöveget?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|