Saphira
|
|
« Válasz #13125 Dátum: 15 márc 02, 08:30:41 » |
|
Nem arra gondolok hogy halálfélelem nélkül kell élni holnaptól. Csak arra gondolok, hogy az elfogadásnak mindenféle szer nélkül mennie kellene. Hit nélkül (legyen az vallás, filozófia) ezt elég nehéz. A mai materialista társadalmunk viszont inkvizíciót folytat a hit ellen. A tudomány meg 300 éve nem képes megválaszolni az élet e nagy kérdéseit, mint az élet és a halál értelme (talán mert a módszereivel nem is lehet, mert nincs rá teljesen igaz válasz).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13126 Dátum: 15 márc 02, 08:34:33 » |
|
Ha R'lyeh felemelkedik, ezek a viták mind értelmüket vesztik majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #13127 Dátum: 15 márc 02, 08:57:20 » |
|
Okosabb lesz - Haszontalan, ha a valósághoz mérten nézzük az észt Örök fiatalság/örök élet, de bármi megölheti, ami egy átlag embert, csak az idő nem - Semmire való, meghalsz ugyanúgy Mérgező érintés - Még rosszabb mint az előzőek, arany málna díjas Rozsomák-féle regeneráció, de nem nő az élethossza - Ezzel kacérkodnék, mert a fejlevágáson kívül mindent túlélsz Szérum, amitől ideiglenesen Hulk lesz - Ez is jó; csak gondolom ha beadod magadnak akkor jó eséllyel kivégzed a társaidat is; de kit izgatnak a társak?? Hulk ANGRY!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 02, 08:57:56 írta Yamael »
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13128 Dátum: 15 márc 02, 15:17:22 » |
|
Rozsomák túlélte már a fejlevágást is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13129 Dátum: 15 márc 02, 15:24:10 » |
|
Az X aktákban volt egy szuperkatona ami 1 épen maradt csigolyából regenerálódott vissza szuperkatonává!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #13130 Dátum: 15 márc 02, 17:26:42 » |
|
Akkor hogy lehet megölni azt az állatot?
búnusz csak neked Kaze: Hogyan születhetett a két Reed-nek, (akik szvsz gyíkok) olyan gyereke aki erősebb mint az összes marvel film szereplő együtt?!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 02, 17:42:00 írta Yamael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13131 Dátum: 15 márc 02, 18:07:20 » |
|
Milyen két Reedről beszélsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13132 Dátum: 15 márc 02, 18:27:21 » |
|
Én azonnal a Trónok harcára asszociáltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13133 Dátum: 15 márc 02, 18:31:03 » |
|
Vettünk lótuszlikőrt. Olyan, mintha kölnit innék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #13134 Dátum: 15 márc 02, 18:53:36 » |
|
Megzavartak a hangok a fejembe, franklin richardra gondoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13135 Dátum: 15 márc 02, 18:55:11 » |
|
Én azonnal a Trónok harcára asszociáltam. Én is, amúgy a könyvben sokkal menőbbek a Reedek, mérgezett nyilakkal lövöldöznek, meg ilyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #13136 Dátum: 15 márc 02, 19:17:36 » |
|
szerintem akkor is Öreg Nan a legkeményebb "Ó drága, nyári gyermekem – sóhajtott Öreg Nan halkan –, mit tudsz te a félelemről? A félelem a tél, ifjú uram, amikor száz láb mély hó esik és jeges szél üvöltve ront a világra észak felől. Félelem a hosszú éjszaka, amikor a nap évekre elrejti az arcát, kisgyermekek születnek és halnak meg a sötétben, miközben a rémfarkasok ösztövérek és éhesek lesznek, és a fehér alakok megindulnak az erdőkön át." Amúgy Jojen tényleg nem hal meg a könyvben o.O most nézem...akkor minek kellett megölni? megöltétek Jojent! ti szemetek!
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13137 Dátum: 15 márc 02, 19:25:22 » |
|
Én azonnal a Trónok harcára asszociáltam. Én is, amúgy a könyvben sokkal menőbbek a Reedek, mérgezett nyilakkal lövöldöznek, meg ilyenek. A könyvben azért menőbbek a Reedek, mert vannak benne Reedek. A sorozatban is van két karakter ilyen néven, de sajnos nem sok közük van az eredetihez. És ez nem csak hipszter derpelés, én szeretem a sorozatot is, de ez a része nem igazán jött össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13139 Dátum: 15 márc 02, 20:11:20 » |
|
Hát elég menők ha már egyszer olyasmiket tudnak, amire több tízmillió ember kíváncsi évek óta. xD Csak mondanák már el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|