gman
|
|
« Válasz #13080 Dátum: 15 feb 28, 22:05:02 » |
|
Nini, egy újonc! Emlegetett szamár megjelenik. Vagy Aes falra festette az ördögöt? Nimbo, szamár vagy, vagy ördög?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13081 Dátum: 15 feb 28, 22:18:25 » |
|
Inkább egy mini ninja.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13082 Dátum: 15 feb 28, 23:03:54 » |
|
Na, így kell az újoncokat ide csalogatni. Igazad Nimbo, ő az. Csak annyira kihalt a pankrációs topic, magamat szórakoztatom ott, vagy pedig olvashattam a spoileres írásaikat.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Nimbo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13083 Dátum: 15 feb 28, 23:41:06 » |
|
Ninja vagyok bizony! Csak kukkolak titeket néha, mikor kiszeretném kapcsolni az agyam. Rájöttem, hogy most szabad írnom, mert nem fog elkergetni senki újonc létemre. Úgy olvastam, hogy nem engeditek, hogy kibontakozzon az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13084 Dátum: 15 feb 28, 23:54:23 » |
|
Nimbo ma jó napom van, ha szeretnéd a kedvedért kibannolom Gmant. Mindenki jól járna és jó ponttal indulhatnál csak kérned kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 28, 23:55:05 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13085 Dátum: 15 márc 01, 00:01:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13086 Dátum: 15 márc 01, 00:05:34 » |
|
Hát ez nem igaz Gmannak tényleg van egy védőszentje:(. Elmúlt éjfél újnap és egyenlőre nincs jó napom tegnap nem bannolhattam Gmant. Ez határozottan egy szarnap lesz. El is megyek aludni. Ti azt tudjátok, hogy rontsátok el az ember napját.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 01, 00:06:32 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13087 Dátum: 15 márc 01, 00:22:31 » |
|
Öcsém butasága néha nagyon jó közös pillanatokat hoz. Nézzük az elit alakulatot mert mondtam tetszeni fog neki, ellenkezett már a 7. részt nézzük A lényeg hogy töriből meg 1-2 dologból hát nincs a helyzet magaslatán úgyhogy mindig el kell röviden magyaráznom mikor mi hogyan miért történt és kb megmutatni térképen így film közben érdekli is meg kíváncsi Ritka dolog hogy közösen csinálunk valamit szóval ez jót tesz nekünk mert különben tűz és víz vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13088 Dátum: 15 márc 01, 00:30:21 » |
|
Mennyire katonás/háborús/történelmi film? Nagyon fanatikusoknak való, vagy a hétköznapi ember számára is fogyasztható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13089 Dátum: 15 márc 01, 00:49:20 » |
|
Ez off topic itt már szerintem. Elég szégyen hogy már elmúltál 23 és nem tudod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13090 Dátum: 15 márc 01, 01:15:43 » |
|
nagyobb off is szokott is lenni. hát lég keményvonalas, nem finomkodnak, de inkább reális. A csak ajánlani tudom darabok között van.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13091 Dátum: 15 márc 01, 01:25:40 » |
|
Micsudi elég nagy szégyen hogy nem ismered az iróniát 23 évesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13092 Dátum: 15 márc 01, 01:27:23 » |
|
Nimbo ma jó napom van, ha szeretnéd a kedvedért kibannolom Gmant. Mindenki jól járna és jó ponttal indulhatnál csak kérned kell.
Nimbo szeretnél gyorsan sok pénzt szerezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13093 Dátum: 15 márc 01, 07:58:41 » |
|
és egyenlőre
I'm not even sad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13094 Dátum: 15 márc 01, 10:57:33 » |
|
Ez egy magyar fórum. Jogászként nem kéne, hogy a fórumszabályzat meghaladja a tudományt. Right? Menny és húzódzkodj párat. Ki tisztítja a fejed.
Igen és ha már beírtam Syzyzy-channak hála megosztom veletek, hogy tavasszal nézni fogom a Fradi meccseit, mert látok lehetőséget a csapatban. Ősszel annyira szánalmasan játszottak, hogy fájt nézni így inkább abba hagytam. A szívem még a bajnoki címet se zárja ki az eszem a harmadik helyre teszi a csapatot. Kíváncsi leszek. Debrecen is összeszedettebbnek tűnik a Diósgyőr gyengült a Győr meg lutri.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 01, 11:14:35 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
|