Saphira
|
|
« Válasz #12750 Dátum: 15 feb 06, 19:04:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12751 Dátum: 15 feb 06, 19:11:20 » |
|
Még szerencse, hogy nem 91-ben jártam fesztiválokra. Bár biztos olcsóbb volt a belépő vagy nekem fizettek volna, hogy elmenjek egy ilyenre.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12752 Dátum: 15 feb 06, 19:23:16 » |
|
Azért a Balaton Soundon most is szoktak rendezni iszapbirkózást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12753 Dátum: 15 feb 06, 19:24:39 » |
|
Jó de oda a legalja jár. Az a nyulas videó meg kemény. Lehet szag rendesen. De cukik a nyulak. De hogyan kapcsolódik ez Colehohoz? Egy deka edzés sincs benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12754 Dátum: 15 feb 06, 19:31:07 » |
|
A testépítő társadalom koronája cuki puha nyulakat dédelget kiskedvencként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12755 Dátum: 15 feb 07, 00:20:35 » |
|
Jaja, simán. A nyulak jó arcok. Fel is ugrott mellém az ágyra a nyulam és nyalogat. Most én vagyok kicsit becsiccsentve, de nem fogok rájátszani a dologra, mint Micsudi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 07, 00:22:14 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12756 Dátum: 15 feb 07, 09:51:58 » |
|
Akartam írni egy hozzászólást valamiről amit érzek, aztán rájöttem hogy okos pilóta alagútban nem katapultál és inkább lenyomtam pár fekvőt. Csak mert az a lényeg
Ja nem játszom túl, a piát nagyon nem bírom és kibaszott teátrálissá válok tőle. Élőben viccesebb.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12757 Dátum: 15 feb 07, 15:27:00 » |
|
Én sose voltam ittasan a fórumon. Sőt, részegen nem is neteztem még, olyankor nem voltam net közelben. A mobilomon meg nagyon nagyon irtkán kapcsolom be a mobil netet. Na majd egyszer kipróbálom milyen részegen játszani!!! Meg ide írni... egyszer, de nem sietek vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12758 Dátum: 15 feb 07, 16:01:08 » |
|
egyszer, de nem sietek vele.
Szóval te még mindig azt hiszed, hogy van/lesz időd berúgni? (absztrakt értelemben) naiveté strikes again
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 07, 16:02:01 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12759 Dátum: 15 feb 07, 19:28:37 » |
|
Szeretlek titeket lányok! Fiúk, ha bármikor rajtam múlna az életetek... Reméljétek, hogy nem lesz ilyen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #12760 Dátum: 15 feb 08, 16:11:30 » |
|
Na kinél még van táncoló hóvihar? (Remélem nincs köze a tegnapi "fagydémonos történethez)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12761 Dátum: 15 feb 08, 17:02:29 » |
|
Mi ez az "új" mánia, hogy a mondatvégi írásjelek előtt nyomnak az emberek egy space-t? Pl.: K ichigo, mire gondolsz ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12762 Dátum: 15 feb 08, 18:35:12 » |
|
Minagi, én ezt az új divatot annyira gyűlölöm. Már sok helyen láttam, szívem szerint örökre száműzném a tetteseket egy lakatlan szigetre ahol nincs net. Valamiért annyira irritál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12763 Dátum: 15 feb 08, 18:55:18 » |
|
Engem is. Múltkor egy srác közzé akart tenni egy hivatalos cuccot és előtte megmutatta nekem, hogy minden klappol, meg megbeszéltük mit írjon ki, a végére meg ugyan úgy space majd utána ment a felkiáltójel. Mondom neki. NEM! Így nem rakjuk ki. Nézz rám, hogy miért, ez így nem helyes? Nem basszus. Borzalom. Jobban irritál lassan, mint mikor azt mondja valaki, hogy fizikálisan. Attól a hideg kiráz, pedig sokszor nem foglalkozom ezekkel, de pl ez a szóköz kihagyást egyre gyakrabban látom és egyszerűen nem értem, bár biztos van valami értelme, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12764 Dátum: 15 feb 08, 19:02:36 » |
|
Rosszabb,mikor nincs szóköz az írásjelek után.Régebben egy másik fórumon írt így egy srác(biztos programozó volt,és megszokásból:D),kb. kifolyt a szemem,mire elolvastam egy-egy hosszabb hozzászólását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|