24 nov 16, 18:42:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 838 839 [840] 841 842 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2369775 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12585 Dátum: 15 feb 03, 13:30:32 »

Milyen kár, hogy nem láttam azt az esetet. Kivégzés lett volna. Oly régóta szomjazom a vér ízére, hogy már el is felejtettem milyen is.

Most jut eszembe te le törpéztél engem Heo?:O Kikérem magamnak hidegen nem habosan és lehetőleg minőségi párlat legyen. Viszont te fizeted. Nem vagyok törpe 168 cm el túl tettem apámon:U

Haldoklik a billentyűzetem. Kihagy betűket és már a spacet se veszi.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 13:33:11 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12586 Dátum: 15 feb 03, 13:31:35 »

Lew volt az.
Én csak az Ayumicsudizás szót találtam fel, ami lássuk be, briliáns.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12587 Dátum: 15 feb 03, 13:42:47 »

Azazel, nem kell a forradalomcsinálás és a panaszkodás. Ha írni szeretnél, akkor csak írj, nem kellenek ezek a nagy belépők, és másokra mutogatás.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #12588 Dátum: 15 feb 03, 13:48:07 »

Teljesen igaza van. Jól teszi, hogy rávilágít a gennyes pattanásra. Már csak kéne valaki, aki kinyomja. Ideje egy forradalomnak, ami felébreszt titeket.
Amúgy egy nő, hogy jön ahhoz, hogy egy férfi nagy belépőjét megcsúfítsa?:O Arcátlanság. Ez támadás a férfi társadalom ellen. Coelho <a href="http://www.youtube.com/watch?v=AUVMScNhaPk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=AUVMScNhaPk</a>

A másokra mutogatásnak meg ti vagytok a nagy mesterei. Szóval ebben még van mit tanulnia.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 13:54:50 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12589 Dátum: 15 feb 03, 13:53:56 »

A probléma ott gyökerezik, hogy ez a gennyes pattanás nem zavarja az itt lakókat. Az itt lakók bizony boldogok. Aztán jöttök ti, és panaszkodtok meg változást akartok, holott sosem írtok.

Forradalmaknak sosem a semmiből kell kipattannia, mert valószínű, hogy a mögött lázító háttérhatalom áll, és az utókövetkezmények felettébb hátrányosak lesznek az itt lakóknak. Ha változást akarsz, mert látod, hogy valami rossz, akkor tegyél érte, ne türelmetlenül, hanem alapjaitól kezdve.

De szemmel láthatólag ti nem ezt csináljátok, hanem gyakorlatilag egy órája arról beszélsz, Hiei, mennyire szar emberek vagyunk, mennyire istenkomplexusosak, miközben nem férsz be az ajtón, és nem méreteidből adódóan.
Naplózva

Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12590 Dátum: 15 feb 03, 13:56:12 »

Pontosan mikor panaszkodtam, és milyen "nagy belépőről" beszélsz? Úgy tűnik, hogy valamit nagyon félreértettél...

Egy dolog miatt írtam, mégpedig amiatt, amit Hiei írt. Ugyanis szerintem nem írt hülyeséget. Csupán reagáltam rá, és leírtam azt, hogy én mit tapasztaltam az elmúlt időkben, de nagyjából ennyi.

Ha írni akarok, vagy bármi hasonló, elhiheted, hogy nem fogom megkérdezni, hogy szabad-e. Ha van olyan téma, ami érdekel, ahhoz hozzászólok, mint ahogy eddig is tettem, és elmondom én mit gondolok róla, de semmi több.
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #12591 Dátum: 15 feb 03, 14:04:57 »

Azazel a dupla regem és én trollkodom. Na jó a helyesírásom elárulxD Amúgy mi leírtuk a véleményünket. Nem mondtam, hogy tetszenie kell. Nekem se tetszik amit látok még is évek óta tűröm.
Amúgy forradalom nem lesz, mert se időm se energiám nincs rá. Ha lenne magam változtatnék a dolgokon. Amint nem lelem szórakozásom a dologba tovább állok és 3 hónapig megint nem írok ide.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 14:10:26 írta Hiei D. Legend » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12592 Dátum: 15 feb 03, 14:09:09 »

Csak mert egy kép többet mond minden szónál  Nevet

Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #12593 Dátum: 15 feb 03, 14:11:01 »

Miért kell hozzá 3D szemüveg ezt nem értem. Amikor én emelem így a kezem ez a szűk öltöny szétreped. Coelho try hard.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 14:11:40 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12594 Dátum: 15 feb 03, 14:12:34 »

Bezzeg Saphirának nem szólsz be, ha Kazének szólít.  Durci

Miért, neked beszóltam? Saphirától félek, látod most is hogy rendet tett.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12595 Dátum: 15 feb 03, 14:28:45 »

Miért kell hozzá 3D szemüveg ezt nem értem.

Ezt mondjuk én sem értem, mert eléggé egydimenziós gondolkodásúak itt egyesek.  Nevet

Amikor én emelem így a kezem ez a szűk öltöny szétreped.

https://www.facebook.com/update1?ref=ts&fref=ts
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 14:29:28 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12596 Dátum: 15 feb 03, 14:30:14 »

Aki annyit nem bír ki, hogy néhányszor beszólnak neki az elején, hogy újonc, az hogy bírja ki akárhol máshol az internet bugyraiban? Ezek érezhetően poénos (mondjuk néha csak a "régieknek" érthető) beszólások, míg akármelyik nagyobb oldalon osztod meg a kicsit is különböző véleményedet, öt percen belül három ember vágja a képede, hogy minden nőrokonod a sarkon keresi a pénzét.
Szerintem kifejezetten jót tesz, hogy egy kicsit zártabb és közvetlenebb közösségként viselkednek itt az emberek. Ráadásul ha nem kötsz bele mindenkibe vagy nem sértődsz vérig az első poénon, akkor szerintem még az újakkal szembeni hangnem is teljesen tolerálható szinten marad.
(Azt hiszem egyértelműen látható, hogy mindezt "újonc"-ként gondolom így. Mosolyog )

Amúgy most jut eszembe: Hová tűnt Luidzsy? Gondolkozik
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #12597 Dátum: 15 feb 03, 14:45:06 »

Saphirától félek, látod most is hogy rendet tett.

Azért tesz mindig ő rendet, mert ő az egyik legokosabb itt.  Nevet Aes és Syzy is ugyanolyan okosak, de Aes túl emocionális (és kommunista  Faceg), Syzy meg nem érvel jól írásban vagy lusta hozzá.  Nevet Saphi viszont nem lusta és racionális. Meg van egy stílusa meg kell hagyni.  ikszdé

dtatar igazad van.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12598 Dátum: 15 feb 03, 14:48:32 »

Amúgy most jut eszembe: Hová tűnt Luidzsy? Gondolkozik

És hová tűnt Ishida?  Gondolkozik

Szerintem valójában gman a legokosabb és zseniálisan mozgatja a háttérből a szálakat.  Nyelvesít
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #12599 Dátum: 15 feb 03, 15:30:17 »

Nem tudom, hogy a vita vagy duma topicba írjam a kérdésem, végül ide célzom, de attól a kérdés még teljesen komoly és remélem még belefér a fórum határaiba.

Miért van az, hogy nagy általánosságban (de legtöbbször ez az eset áll fent pl egy párkapcsolatban), hogy a nők bár sokkal jobban élvezik a szexet(!), mint a férfiak, de ők azok, akik sokkal kevesebbszer kívánják meg, mint a másik nem?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 838 839 [840] 841 842 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins