Tényleg Ayumi nem ír csak sikerült elzavarnotok?
Testképzavaros micsoda? Tehát testkép zavaros vagyok, mert szeretek edzeni és szeretném, ha jól néznék ki és egészséges lennék?
Mielőtt edzettem két fajta szívgyógyszert szedtem és 178 pulzussal voltam sürgősségin és pánikbeteg lettem. Szép fokozatosan letettem a gyógyszer és akkor van 200 pulzusom, ha edzek és akkor is 1 perc alatt leviszem 80-90-re. Nem szenvedek pánikbetegségben és leszoktam a cigiről. Ha azt veszem ezek mellé az csak ajándék, hogy jól nézek ki.
Igen volt egy szar időszakom és senkinek nem kívánom, hogy 3 napig 170 pulzusa legyen nagyon gané érzés tud lenni.
Előtte is edzettem, amit így utólag nevezzünk bohóckodásnak.
Azt pedig nem tagadom, hogy naponta többször nézegetem magam a tükörben és ezt a két zenét többet hallgattam az elmúlt két évben mint a saját hangom. Aki ismer az tudja ez nagyon nagy szóxD Tudjuk be az edzés rossza hatásának.
Nyáron gyere le Balatonra hozzánk és megengedem, hogy eltörd a kezedet a hasammal. Eltörném mással, de utálok verekedni és csak akkor süllyedek le odáig, ha valamit megakarok védeni.
Szóval többről szól ez mint azt gondolod. Én felkeltem a padlóról hála az edzésnek.
Ezt viccnek szántam ne hogy komolyan vedd AesxD.
Egyébként kiderült a gyógyszer mellékhatása volt a pánikbetegségem.