A másik fele meg kajakra skrizó van egy személyisége a fórumon és élőben meg egyáltalán nem olyan.
Ez általános probléma az internetes ismerkedés világában már.
Én nem sok emberrel találkoztam még itt a fórumról, de akikkel igen azoknál nem vettem észre ezt a skizó viselkedést. Morita volt az akiben pozitívan csalódtam, mert ő élőben picit másabb volt elsőnek. Itt néha, mint egy paraszt tud viselkedni, vagyis voltak hasonló megnyilvánulásai és volt, hogy másokkal szemben lenéző volt, vagy olyat sugalt, hogy ő jobb lenne, de csak íráson át. Ugyan úgy bírtam, de néha ez át jött attól még.
Élőben baromi édes és tök jól lehet vele beszélgetni.
Én nem tudom milyen vagyok a két világban, de máig nyújt olyan lehetőségeket az oldalt, mint neked ami eszméletlenül jó szerintem. Még így is, hogy már nem olyan aktív a nép néha, nem regisztrálnak már annyian stb... még én is sokat köszönhetek a fórumnak.
------------------
Ha már így 5-6 között írok. Gyönyörű a teli Hold. A szemembe süt és mivel van egy kis szűz havunk, megcsillang rajta a fénye....*-*
Viszont rohadtul nincs kedvem ebben a hidegben megint kompozni, tegnap a jeges szél a zsigereimig hatolt. T_T