Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11355 Dátum: 14 dec 17, 20:39:29 » |
|
Mini pluviophile. :3 Tök jó ez a szó. Nyertél! Az én orvosom a szomszéd városban van, de nem emlékszem mikor jártam utoljára nála. Igazából 99%ban csak azért mentem anno orvoshoz, hogy legyen igazolásom, különben otthon kikúráltam magam, vagy az anyukám. A titkárnője baromi cuki arra emlékszem, a csávó is az, semmi extra, vagy durva. A mandulagyulladás rossz, értem? Hát még a hangod mandulagyulladás alatt, értem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 17, 20:40:17 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11356 Dátum: 14 dec 17, 21:04:15 » |
|
Az én dokim mindig avval jön hogy az ajtó félfa felső lécét meg tudom-e rúgni mert hogy a festők rugalmasak, én meg mindig mondom neki hogy nem bazdmeg. Az asszisztense viszont elég csini, és tetovált. Heo jobbulást! Csak úgy!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 17, 21:07:21 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11357 Dátum: 14 dec 17, 21:13:58 » |
|
UH ez tök menő. Fiúk, csináljatok ti is ilyet!!! Milyen menő a férfi topic. Milyen könnyne lehet pucér csajokkal hsz-t farmolni... vajon Aes eddig miért nem így csinálta?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 17, 21:14:55 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11358 Dátum: 14 dec 17, 21:21:33 » |
|
Pont ma láttam a redheads facebook oldalán gif-ben kemény! Pucér ? Egyébként mondtam, nekem mindegy hogy mennyi az a szám, csak próbálok beszélgetést kezdeményezni, amennyiben rám utaltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11359 Dátum: 14 dec 17, 22:33:10 » |
|
Minagi. Én élőben láttam ilyet Siófokon. A csávó megcsúszott. Beverte a fejét. Úgy maradt és jött a mentő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11360 Dátum: 14 dec 17, 22:48:29 » |
|
Az azért Taigetosz-pozitív. Biztos józan volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11361 Dátum: 14 dec 17, 22:51:57 » |
|
Milyen menő a férfi topic. Milyen könnyne lehet pucér csajokkal hsz-t farmolni... vajon Aes eddig miért nem így csinálta?
Senki se tiltja meg nektek, hogy a csaj topicba is meztelen csajos képeket tegyetek be. Szóval, ah így akarsz farmolni, akkor hajrá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11362 Dátum: 14 dec 17, 23:44:27 » |
|
Inkább csajozni kéne, és amatőr meztelen csajos fotókat feltölteni, így kiderülne, ki az igazi 50-es karú kőarc a férfi topicban, aki a legszebb nőket szedi fel. A nyulam reggel belebogyózott a papucsomba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11363 Dátum: 14 dec 17, 23:48:48 » |
|
Lassan Coelho is lehagy hsz számban... Hova tart ez a világ hova tart...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11365 Dátum: 14 dec 18, 03:29:55 » |
|
Mondjuk ez egy érthető dolog. Nem igazán van rá oka, hogy ide járjon. A legtöbben ignorálják vagy semlegesek vele szemben, aki ténylegesen aktív az vagy lemondott róla vagy szarba se nézi. Akikkel barátkozott meg kikoptak. Megnyílni nem fog, ezt mondjuk megértem. Amit megoszt magáról vagy a véleményéből már saját bevallása szerint is érdektelen. Az érdeklődési körünk meg túlontúl elüt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11366 Dátum: 14 dec 18, 10:16:15 » |
|
Szerintetek, ha a pegazus csődör meghágja az unikornis kancát, akkor a csikó milyen állat lesz? #dailygman
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11367 Dátum: 14 dec 18, 10:21:59 » |
|
Én is észrevettem, hogy Ayumi törölte az aláját/aváját. Mondjuk megértem. heonak igaza van. Vmit akartam írni, de elfelejtettem, hogy mit. Értelmes egy hsz lett ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11368 Dátum: 14 dec 18, 10:26:57 » |
|
Mit vegyek anyának karácsonyra? Mondjatok már valami tippet.
edit: még 50 hsz és Isten leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11369 Dátum: 14 dec 18, 10:31:49 » |
|
Könyvet. Az a legjobb ajándék. Közvetlenül utána ruha és DVD jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|