gman
|
|
« Válasz #11040 Dátum: 14 dec 10, 21:00:15 » |
|
Én nem, mert akkor épp mást hallgattam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11041 Dátum: 14 dec 10, 21:13:33 » |
|
Hallgattassék meg a másik fél is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11042 Dátum: 14 dec 10, 21:17:21 » |
|
Az elég durva reklám lenne, de ha rábólintasz üsse kavics Animéket ajánlani egymásnak lehet itt. Na jó nem egészen, mert off. xDD De most ha ettől eltekintünk, ez még nem számít reklámnak. Főleg ah online nézés, a torrent link az már szabálytalan lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11043 Dátum: 14 dec 10, 21:20:55 » |
|
Én nem ajánlok senkinek semmit mert már hónapok óta nem néztem egy animét sem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11044 Dátum: 14 dec 10, 21:22:07 » |
|
Szépen lassan enyhülnek a szabályok, mint a kommunizmus és a hidegháborús fenyegetettség a 80-as években. Ha jól emlékszem, tavaly ilyenkor még a trollbarlangban is kitiltás járt politikusok nevének a puszta említéséért (kontextustól függetlenül), most meg egyesek a vicctopicba is rendszeresen belinkelik politikusok fotóit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11045 Dátum: 14 dec 10, 21:27:56 » |
|
Az azért volt mert akkor még cart meg aes még elkötelezett fidesz hívő volt, most már ők is látják hogy reped a rés a falon, szóval lazább lett a gulyásfórumizmus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11046 Dátum: 14 dec 10, 21:28:58 » |
|
A viccek topicban sose volt ez gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11047 Dátum: 14 dec 10, 21:39:40 » |
|
Animéket ajánlani egymásnak lehet itt. Na jó nem egészen, mert off. xDD De most ha ettől eltekintünk, ez még nem számít reklámnak. Főleg ah online nézés, a torrent link az már szabálytalan lenne.
Más csapat fordítja azért gondoltam, hogy gáz, de ha nem akkor parancsolj =) http://animeaddicts.hu/download.php?view.3238
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11049 Dátum: 14 dec 10, 21:49:10 » |
|
Az azért volt mert akkor még cart meg aes még elkötelezett fidesz hívő volt, most már ők is látják hogy reped a rés a falon, szóval lazább lett a gulyásfórumizmus.
Én azért a biztonság kedvéért csináltatnék egy drogtesztet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11050 Dátum: 14 dec 10, 22:36:32 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 10, 22:45:18 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11051 Dátum: 14 dec 11, 00:10:39 » |
|
Tud valaki valami jó házipraktikát húzódásra? Tarkótól a jobb lapocka aljáig, a vállam, meg a jobb karom hátul könyégig sajong mint az állat... Alig bírom oldalra fordítani a fejem... Valami 2 napos csodamódszer?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11052 Dátum: 14 dec 11, 00:10:45 » |
|
"A haj az idegrendszer egy kiterjesztése, de tekinthetjük az idegrendszer egyfajta rendkívül fejlett „tapogatóinak”, vagy „antennáinak” is, amik hatalmas mennyiségű információkat továbbítanak az agytörzsbe, a limbikus rendszerbe, és az agykéregbe.
Az emberi haj, és az arcszőrzet nem csak egy információs út az agyhoz, a haj kifelé is továbbít energiát, mégpedig elektromágneses energiát, amit az agy bocsájt ki a külső környezetbe. Ezt a Kirlian fényképészetben látták először, amikor egy személyt hosszú hajjal fényképeztek, majd a felvétel után a hajat levágták."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11053 Dátum: 14 dec 11, 01:11:52 » |
|
Tud valaki valami jó házipraktikát húzódásra? Tarkótól a jobb lapocka aljáig, a vállam, meg a jobb karom hátul könyégig sajong mint az állat... Alig bírom oldalra fordítani a fejem... Valami 2 napos csodamódszer?
Masszíroztasd ki valakivel amennyiben nem fáj annyira hogy a hozzányúlás is fáj, meg valami hűsítő krém se ártana anyám masszőr, ha nem is naponta, de találkozik ilyen esetekkel, ezért mertem tanácsolni azt amit. Saphira, ez jó van egy enyhe Einstein beütése a csávónak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11054 Dátum: 14 dec 11, 08:07:30 » |
|
Húzódzkodást olvastam és már majdnem kezdtem bepötyögni, hogy milyen húzódzkodórudat érdemes venni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|