Saphira
|
|
« Válasz #10845 Dátum: 14 dec 05, 23:18:41 » |
|
De itt a Buddha-féle megvilágosodásról volt szó (ha Sabaku a zent hozta fel példának), de Buddha viszont nem ezt mondta.
Látod, syzy, próbálkozom én minden erőmmel, de csak nem harapnak rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10846 Dátum: 14 dec 05, 23:25:08 » |
|
Ti lennétek istenek? Nem szokott ebbe mélyebben belegondolni az ember. Nem arra gondolok most, hogy hihi, akkor nem kéne dolgozni és bármilyen csajt megkaphatnék. Hanem konkrétan arra a jelenségre, hogy ti alkotjátok a világban a szabályokat. Mindent. Pl. ha megkínoznátok és megölnétek valakit annak sem lenne következménye, mert nincs senki feletted.
Illetve világot teremteni, mert adni már nem tud a világ semmit, annyira tele vagytok és az egyetlen élvezet, hogy úgy világot teremtetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10847 Dátum: 14 dec 05, 23:28:11 » |
|
Ha a kérdés komoly volt, és komoly választ vársz, akkor nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10848 Dátum: 14 dec 05, 23:35:57 » |
|
És miért nem? Négy szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10849 Dátum: 14 dec 05, 23:55:18 » |
|
Nem hiszem el, hogy a Disney 90, a Lucasfilm meg 30 évvel a háta mögött ennyire gyökér lenne. Bár oké, hogy redditen minden megtörténhet, de nekem elég gyanús ez a Spoiler Man. Ja igen, erre akartam még reagálni. Nekem is gyanús az illető amúgy, szóval nem tudom. Mondjuk én inkább kiegyeznék ezzel, mint, hogy mondjuk az legyen, hogy a feka rohamosztagos egyedül menti meg az egész galaxist egy garantáltan fehér bőrű homofób németrómai császártól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10850 Dátum: 14 dec 06, 00:07:55 » |
|
Én csak azt szeretnék, mármint világokat teremteni, akár meglévő égitesteken, akár ujjakon amiket szintén én hozok létre, de nem látom miért kell ehhez bárkinek is istennek lenni. Ha eljutok erre a szintre egész biztos, hogy csak olyanokat engedek az új világokra lépni, akik legalább fele akkora spirál mihályok mint én, és tudnak teleportálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10851 Dátum: 14 dec 06, 03:34:18 » |
|
Látod, syzy, próbálkozom én minden erőmmel, de csak nem harapnak rá!
Valószínűleg ez csak azért történhetett eddig e forgatókönyv szerint, mivel még nem olvastad el a könyvet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10852 Dátum: 14 dec 06, 12:53:24 » |
|
Valaki mondja már el hogyan kell tanulni, gyorsan és hatásosan. Kérem szépen, nekem ez nem megy, képtelen vagyok rá.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10854 Dátum: 14 dec 06, 13:13:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10855 Dátum: 14 dec 06, 13:46:01 » |
|
Lew, ez tényleg nagyon jó. Coelho mester, lehet, hogy Gdat tud értékesíteni valami csodaszert, ami garantáltan felgyorsítja Noe tanulási sebességét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10856 Dátum: 14 dec 06, 13:50:25 » |
|
Erről eszembe jutott, hogy már régóta meg akarom nézni a Lucy című filmet. Bár ez a "10%-os agykapacitás kihasználás"-mítosz elég idegesítő sokszor, nagy divat lett mostanában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10857 Dátum: 14 dec 06, 13:55:58 » |
|
Lucy az a fajta film, amit vonaton, vagy buszon érdemes nézni, amikor mást úgyse tudsz csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #10858 Dátum: 14 dec 06, 14:33:02 » |
|
Amúgy nem rossz film. Csak én mondjuk mast vártam, sok ismerősöm mondta, hogy tiszta elfen lied copy.... mondjuk nemtudom honnan szedték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10859 Dátum: 14 dec 06, 15:06:23 » |
|
SW spoiler alatt olvasgatom a kommenteket, ez szívet melengető volt: Mert a régi fordítás szerint a Tatooine Tatuin, Cloud City pedig Felhőváros. Vagy te Palpatine császárt is Emperor Palpatine-nek hívod? Pontosan így van. Az igazi rajongók a régi fordításokat használják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|