gman
|
|
« Válasz #10575 Dátum: 14 dec 01, 14:42:05 » |
|
Fontos szempont a gyereknevelésben, hogy cselekedjük úgy, hogy a gyerek később ne öljön meg minket bosszúból. A fent látott eszközzel ez nem egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #10576 Dátum: 14 dec 01, 14:53:28 » |
|
Hát barátnőméknek bevált és nem is félnek tőle. Két kislánya van és mindkettőnél használja. A porszívó zaját normális esetben ismeri a gyerek és nem is szív erősen állítólag. Barátnőm kipróbálta magán. Egyébként meg, ha nem szívja ki rendesen az ember a gyerek orrából az anyagot akkor minden baja lehet, szóval nem muszáj tényleg. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10577 Dátum: 14 dec 01, 15:03:00 » |
|
Anyukám máig mondja, hogy az orrszívó a világ egyik legjobb találmánya, ha szülő vagy. Egy kisgyerek már 2-3 évesen megtanulja, ha megmutatják neki, hogyan kell kifújni az orrát, de használjatok orrszívót sokáig, mert nem fogja erősen kifújni az orrát és az neki nem lesz jó. Minden gyerek utálja én máig emlékszem egy orrszívós hisztimre, de egy idő után belátja az ember, hogy baromi jó cucc. Szóval adom azt amit Seva mond. A fent látott eszközzel segítesz a gyereken gman, hidd el. Nem akar majd megölni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10578 Dátum: 14 dec 01, 15:12:56 » |
|
A fent látott eszközzel segítesz a gyereken gman, hidd el. Nem akar majd megölni. Max. bosszúból bedug majd valami lepukkant öregek otthonába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10579 Dátum: 14 dec 01, 15:15:23 » |
|
Én nem emlékszem arra, hogy használtak volna rajtam orrszívót, de biztos használtak. Elvégre öcsémnél már tisztán emlékszem, hogy hogyan bőgött, ha az említett eszközzel kínozták. Ahhoz viszont, hogy milyen erősen fúja ki az orrát a gyerek kételm, hogy sok köze lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10580 Dátum: 14 dec 01, 15:27:37 » |
|
Veletek is előfordult már, hogy kifújtátok az orrotokat, de mellément a takony, mert rosszul fogtátok a zsepit, vagy kiszakadt, ezért négykézláb kellett keresnetek a cifra szőnyegen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10581 Dátum: 14 dec 01, 15:29:12 » |
|
Mi szerencsére nem vagyunk ilyen életképtelenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10582 Dátum: 14 dec 01, 15:42:38 » |
|
Ha finnyás lennék akkot gman hszétôl rosszúl lennék. Micsudi, én annyi csokit eszek amennyit akarok (ingyen), csak kár hogy kihozni nemlehet. Nem panasz, mivel most nem aludnék úgyhogy nem is zavar, de az alsószomszédom egy alkoholista, aki a hónap 30 napjából 25 napon részeg (amirôl én is tudok mert bulizgat is).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 01, 17:52:33 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10583 Dátum: 14 dec 01, 18:13:18 » |
|
Vicces, hogy szólás- és sajtószabadságról szóló cikkekben vagy térképeken Magyarországot mindig problémásnak jelölik meg. Míg az USA természetesen folyton a kielégítő státuszba csúszik. Nos, nem is tudom, Magyarországon szidhatod, gúnyolhatod, átkozhatod, fenyegetheted Orbánt, annak sem lesz több következménye, mint a végtelenül demokratikus jogállam elnökének a gyerekeiről írni egy twitter bejegyzést, hogy jó lenne, ha ünnepeken nem forgatnák a szemüket. https://www.facebook.com/washingtonpost/posts/10152558527422293Vicces ez a komment: Career suicide. Grown woman (who is employed by an elected public servant and whose salary is paid by tax payors) insults the President's teenaged children and questions his and the First Lady's parenting via social media. Proof that college degrees don't mean that you're "smart". Nem is tudtam, hogy ennyire kussban kell lenni az USA uralkodójáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10584 Dátum: 14 dec 01, 20:53:05 » |
|
Az orrszívótól kicsit kirázott a hideg, már mint a gondolatától. :S Nevezzetek maradinak, de én ha lesz gyerekem inkább megtanítom neki hogy fújja ki magának, de ez csak az én véleményem, meg persze majd asszonypajtással is le kell ezt egyeztetni, de menni fog! Hát ez is jól bizonyítja, hogy azért az egyesült államok sem fenékig tejfel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10585 Dátum: 14 dec 01, 21:04:35 » |
|
Gyerekkorom nagy traumája volt az orrszívó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10586 Dátum: 14 dec 01, 21:13:19 » |
|
Nem emlékszek rá, hogy ilyet használtak e rajtam.Szóval vagy kimaradt az életemből, vagy akkora traumát okozott hogy elzártam az emlékét a tudatalattim legmélyebb bugyraiba.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10587 Dátum: 14 dec 02, 08:43:43 » |
|
Ilyen hideg időben könnyen befagy a duma topic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10588 Dátum: 14 dec 02, 14:54:54 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 20:08:45 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10589 Dátum: 14 dec 02, 15:15:59 » |
|
Én se kaptam kutyás képet. Pedig "csúcsidőben" 6 órát fagyasztani azért valljuk be, nem kis teljesítmény.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 15:45:29 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
|