24 nov 16, 13:32:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 699 700 [701] 702 703 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2369153 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10500 Dátum: 14 nov 28, 15:10:39 »

Végül is az esetek többségében, nem kell erőlködni, hogy az ember megértse a szöveget, hanem csak nézi és megértődik. Ilyen szempontból ez nem cselekvés.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10501 Dátum: 14 nov 28, 15:12:30 »

Micsudi igen, elszalad az idő... Én is kb úgy kezdtem a mostani munkahelyemen, hogy jó ha kibírok egy hetet, max 1 hónap, és leragadtam 3 és fél éve... Azelőtt 1 munkám sem tartott 3 hónapnál tovább...
Most volt nálunk egy felmondási hullám, mindenki ment át egy másik céghez, én is elgondolkoztam rajta hogy váltok, de inkább a távolság miatt maradtam... A másik melóhely ugyanezért a munkáért töbet fizetett volna, de nem mindegy hogy 5 percre van a munkahely, vagy fél órára kocsival... Ráadásul állandó éjszakai műszakban...
Na a lényeg az, hogy a termelési igazgató személyesen jött oda hozzám, hogy én ugye maradok-e a cégnél... Ráadásul amióta közöltem vele hogy nem tervezek munkahelyet váltani, azóta tök rendesen beszél velem, peddig az mindenkivel úgy bánik mint a kutyával...
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10502 Dátum: 14 nov 28, 15:28:38 »

És az éjszakás az nem az eseted.  Nevet

Nekünk hétfôtôl 4mûszak. És maradok abba amibe voltam (pakolgatják az embereket mert 3 csapatból csinálnak 4et), ami azt jelenti, hogy nem kerülök abba a bizonyos mûszakba ahol egy bizonyos személy is ott van.  Hümm-hümm
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10503 Dátum: 14 nov 28, 15:28:53 »

https://www.facebook.com/notes/tam%C3%A1s-t%C3%B3th/az-utols%C3%B3-csepp/10153462509334762

Ez milyen szar már. Szart sem értem el az életben, ki a hibás? A kormányok meg a nemzetiségem. Seems legit. ikszdé
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10504 Dátum: 14 nov 28, 15:29:10 »

Idézet
inkább a távolság miatt maradtam

Ha olyan helyen laksz, ahol semmi meló nincs, semmiképpen nem megoldható az elköltözés?
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #10505 Dátum: 14 nov 28, 15:37:56 »

Mi lenne ha ezentúl Gabesz, Ayumi és Micsudi nem beszélhetnének a munkájukról?  Hümm-hümm

Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10506 Dátum: 14 nov 28, 15:40:36 »

Akkor feloszlana a Gayumicsudi-triumvirátus. Ohh My God

Nekem nincs bajom azzal, ha valaki a munkájáról beszél itt, még mindig jobb, mintha a WD-ről, a DW-ről, a fociról vagy a Narutóról írna.  Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #10507 Dátum: 14 nov 28, 15:45:43 »

Emózni emózhatnának. Azzal szemben én mindig is toleráns voltam.  Nevet Bár Gabesz sosem emózott. Amúgy bárki írhat bármiről csak ne unalmasan tegye.  Nevet
Mini nézd meg a The Departed-et és írj róla hosszú hszt. *.*
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10508 Dátum: 14 nov 28, 15:54:45 »

Én azt láttam láttam már Seva. Nevet Nagyon szeretem, szerintem vagy 50x meg néztem, ha nem többszőr. Nevet Nagyon szeretem, azt a filmet, fantasztikus. Amúgy a Szigorúan piszkos ügyek 1-2-3 úgy mond, koppintása.

Ha akarod majd írok róla később, szívesen, egy hosszab leírást, mert az tényleg egy olyan film amit látni kell.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10509 Dátum: 14 nov 28, 16:00:47 »

Hibás következtetés Coelho. Mivel te a klónom vagy, értelemszerűen neked is tetszene a DW, ha megnéznéd.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10510 Dátum: 14 nov 28, 16:05:29 »

Saphira? ki más lenne a hibás ha egy normális bejelentett állásból egy tisztességes ember nem tud mégcsak családot sem tud alapítani biztonsággal ami az állam és úgy önmagában a társadalom alapja. Mert havi 130nettóból ami kurva jó fizetés egy emberre, de nem lehet. (legalábbis gondolkodó felelősségteljes ember nem teszi!)  Az nem egy stabil élet. Sokak hibája ez de legkevésbé ezé a srácé!! Miért baj hogy valakinek csak egy állása van Szomorú ? és az csak egy melós?
Most fogok hideget meleget kapni :/ de már megszoktam
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10511 Dátum: 14 nov 28, 16:16:01 »

Márpedig az ő hibája. Be kéne fejezni ezt a "majd az állam bácsi megvéd" gondolkodást. Nem véd meg. És nem is az a feladata, hogy nekünk ne kelljen felelősséget vállalni, csak ész nélkül cselekedni.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 28, 16:21:31 írta Gdat88 » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10512 Dátum: 14 nov 28, 16:33:27 »

Saphira? ki más lenne a hibás ha egy normális bejelentett állásból egy tisztességes ember nem tud mégcsak családot sem tud alapítani biztonsággal ami az állam és úgy önmagában a társadalom alapja.

Egyrészt önmaga, azon okokból, amit Gdat elmondott. Másrészt a világ. Az a világ, ami elidegenedett a földtől, és mindenkinek mocskos az önfenntartás meg a földtúrás, mert az már elavult és lehetetlen. Az a világ, ami folyton azt sulykolja beléd, hogy akkor vagy gazdag, ha megvan a legújabb iphone, és nem akkor, ha képes vagy megfelelően kezelni a mindennapi stresszt és elégedett vagy életeddel. Az a világ, ami embermilliárdokat dolgoztat éhbérért, gyilkol meg, tesz tönkre és zsákmányol ki, csakhogy az emberiség 1%-nak a zsebe még nehezebb legyen.

Az a világ és azok az országok, akiknek azért kell Magyarország és a hozzánk hasonló kis nemzetek, hogy legyen olcsó munkaerő a Nesquik-gyárban, ahol az emberek napi nyolc órát robotolnak öt perces pisiszünettel, miközben teletömik a fejüket az iskolában, hogy bizony a feudalizmus volt a rabszolgaság, és ma mekkora szabadság és szeretet van.

Itt nem az állam a hibás, Micsudi, nem is a nemzetiséged vagy az ország. Ez mind csak egy fogaskerék a gépezetben, egy alig szükséges elem az egész nagy szarhoz, ami a világban van. Váltsd le a kormányt, hidd el, nem lesz tőle jobb. Mert a magyar kormány csak egy kis légyszar a világpolitikában, amit kényükre-kedvükre mozgatnak a nagyobbak. Mit számítana, mit mond a magyar kormány, amikor középkategóriás bankoknak nagyobb az évi bevétele, mint az országunk GDP-je? A világot már nem kormányok irányítják, hanem a pénz meg a gazdaság, szóval ha bárkit szidni akarsz a szar életért, akkor szidd a kizsákmányoló kapitalizmust meg a pénzt, aminek éppolyan szolgája vagy, mint mindenki más.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10513 Dátum: 14 nov 28, 16:42:39 »

Akkor viszont kockáztatni kell valamilyen irányban. Lopni csalni hazudni, vagy meglépni, valahogy kiokoskodni. abban ő a hibás hogy nem vállal kockázatot! Én is tervezek valamit ami még nem public de ha bejön akkor az vérizzadós lesz de "nem fogom 30 éves koromban a számológépet nyomogatni egy vegyesboltban" hogy idézzek egy alapművet Mosolyog De egy európai országban igen is nem így kéne élni, és fejétől bűzlik a hal.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10514 Dátum: 14 nov 28, 16:45:58 »

Amúgy is be akartam linkelni, de Saphi hsz-e után tényleg muszáj.

Black Friday, csomó minden le van értékelve pár dollárral. Ím ez eredmény.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lYWdKWWspn4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lYWdKWWspn4</a>

Saphi, ezt a cikket meg nagyon ajánlom neked, meg persze másnak is akit érdekel:
http://jand.info/2010/02/az-elveszett-boldogsag-nyomaban/
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 699 700 [701] 702 703 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins