24 nov 16, 11:30:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 698 699 [700] 701 702 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2368908 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10485 Dátum: 14 nov 28, 10:47:21 »

Nálunk a szabadidőt az ügyfelek döntik el, meg a számlázás. Ha épp egyik sincs akkor láblógatás egy Nespresso átszalad valaki kisboltba és hoz nasit. szóval a rendszer nem rossz. DE van olyan is hogy a WC-re nincs kb időnk kimenni.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10486 Dátum: 14 nov 28, 12:43:29 »

Ha úgy nézzük mindenben van egy kicsi negatívum, de attól függetlenül dolgozni jó, mert ad egy alapritmus az életednek, pénzt kapsz érte, még ha keveset is de kapsz, és nem érzed úgy, hogy rád omlik a négy fal meg ilyenek. Nevet
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10487 Dátum: 14 nov 28, 12:45:14 »

A semmittevésnél nincs rosszabb dolog a világon (mondom úgy, hogy hetek óta rengeteg melóm van, és néha talán van 5-10 szabad percem, hogy felnézzek ide Nevet)
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10488 Dátum: 14 nov 28, 13:00:20 »

Inkább így vagyok mint sem hogy otthon üljek és..... fuuuh utálom ezt! De most ennek így kellet alakulnia, meg úgy is most megyek jogsizni talán jobb is, hogy van szabad időm, és akkor már nem is leszek otthon egész nap Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10489 Dátum: 14 nov 28, 13:01:56 »

Idézet
és néha talán van 5-10 szabad percem, hogyfelnézzek ide ) 

Ahhoz képest mindig minden második hozzászólás a tiéd.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10490 Dátum: 14 nov 28, 13:03:27 »

Mert ennyire hatékony tudok lenni. Nevet (vagy estefelé írok sokat, pihenésképpen).
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10491 Dátum: 14 nov 28, 13:07:09 »

A semmitevést a kockák élvezik igazán Nevet mert akkor lehet játszani. Bár ha most semmittevős időszak jönne akkor kihasználnám és edzenék minden nap. így este érek haza a ráknak nincs rá kapacitása
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10492 Dátum: 14 nov 28, 13:21:59 »

Én nagyon szeretek semmit tenni és csak olvasni. *-*Az a baj, hogy most is leginkább azt teszem tanulás helyett, nincs rosszabb mint itthon ülni azzal a tudattal, hogy tanulni kéne, majd amikor elszóllít valamilyen teendő mérgelődni, hogy megint nem fogok haladni semmit.

Hisztizni akarok!
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10493 Dátum: 14 nov 28, 13:29:14 »

így este érek haza a ráknak nincs rá kapacitása

Hétköznaponként napi 8 óra munka után kb este 7-re érek be a terembe, szóval csak elhatározás kérdése az egész, felesleges panaszkodni.

De mégis ki a fene akarna dolgozni?  Nevet Ha nem kellene dolgozni akkor edzenék, bejárnám az országot, hegyeket, tengerpartot, városokat, olvasnék, sorozatot néznék, kutatnék, ez akkora baromság hogy semmittevés.  Nevet

Gyerekkorom óta nem unatkoztam, nem is értem hogy mondhatja valaki azt ma már hogy unatkozik, nekem pont az a bajom hogy rohadt kevés 24 óra egy napban. De nyilván könnyebb ledögleni a Lol elé vagy tv-t nézni, mint hogy értelmes dolgot kitalálni, ez megint csak individuál-etikai felelősség.  Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10494 Dátum: 14 nov 28, 13:32:28 »

Noe, az olvasás mióta "semmittevés"? Nevet

Unatkozni csak a buta emberek szoktak. Okos embert ha más nem, a gondolatai is elszórakoztatják.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10495 Dátum: 14 nov 28, 13:40:38 »

Olvasni is jó, lehet meglepem magam valami könyvvel karira Nevet majd elválik. Öcsémmel szeretnék edzeni ha végre találna melót és tudná fizetni akkor mennénk. Egyedül nem szeretek társaságba menni. Antiszoc vagyok tudom
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10496 Dátum: 14 nov 28, 13:49:05 »

Látom az edzésre mindig van kifogásod.  Nevet Jó oké megértettem, nem erőltetem a témát, lezártam.

Hát elég mainstream de az egyik karácsonyi ajándék tőlem a Gyarmati Fanni naplója lesz.  Nevet Tudom, most jelent meg nagyon mainstream, de engem is érdekel, így az is jól jár akinek adom meg én is.  Nevet
Naplózva
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #10497 Dátum: 14 nov 28, 13:54:42 »

Én az aktív életet és a semmittevést egyaránt imádom.  Nevet Csak nem mindig a megfelelő időpontban űzöm őket.  Nevet
Tegnap este rohadt jó filmet néztem! Címe The Departed. Ajánlom mindenkinek, mert nagyon izgalmas és fordulatos. Az egyik főszereplőről totál Gdat jutott eszembe, főleg az elején.  Nevet Sajnos nem tudok olyan jól írni filmekről mint Mini, de azért remélem vkinek kedvet csináltam így is.  Nevet

Most látom közben, amit Syzy írt. Hát testmozgás terén én is Micsudi vagyok. Nem megyek el ma este megnézni a táncórát, mert nincs kedvem. Inkább gép előtt fogok ülni és filmeket letölteni jövő hétre.  Nevet
Gyarmati Fanni naplójával engem is megdobhatna vki.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10498 Dátum: 14 nov 28, 14:16:22 »

Eszembe jutott jövő héten lesz fél éve hogy itt dolgozok Mosolyog  fura érzés, azthittem előbb megválnak tőlem ikszdé
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10499 Dátum: 14 nov 28, 15:01:38 »

Noe, az olvasás mióta "semmittevés"? Nevet

Hát nálam a semmit tevés jelenti a relaxálást és relaxálni leginkább egy jó könyv társaságában tudok. Egy könyvvel tudok egész nap feküdni az ágyban, a kanapén és csak arra koncentrálni. Most is mivel fáj a kezem már a tanulás közbeni írogatástól és úgy érzem, hogy a szememen folyik ki az agyam, mindjárt megyek és lefekszem regényt olvasni.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 698 699 [700] 701 702 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins