24 nov 16, 11:31:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 697 698 [699] 700 701 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2368913 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10470 Dátum: 14 nov 27, 21:26:21 »

Nem is tudtam hogy szoktál éjszakai műszakban is dolgozni Ayumi. Az biztos nagyon rossz.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 21:27:01 írta Morita » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10471 Dátum: 14 nov 27, 21:31:42 »

Ritám hol voltál te az elmúlt 23 évben?  Nevet

Minden második poszt arról szólt hogy éjszakai műszak.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10472 Dátum: 14 nov 27, 21:32:43 »

A délelôttnél (ami reggel 6ra járós, nem 8ra) semmi sem rosszabb. Nekem elhiheted.  ikszdé
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10473 Dátum: 14 nov 27, 21:33:35 »

Gdat, ahogy én látom, ott pont mellékes, hogy mit gondolsz, mert mondhatod azt amit, de mást teszel. Neked ez lehet, hogy csak tanulási folyamat, de amíg célszámokat kell hoznod addig nem igazán számít, hogy szerinted te használod ki a céget. A helyzet szerintem az hogy ha nem csinálod elég jól akkor van helyetted más, így a tanulásod érdekében azt csinálod, amit a cég akar tőled.

Bocs még egyszer Morita.

Syzy, alapvetően mindig az ügyfél a hibás mert megszegte a szerződést amikor nem ellentételezte a szolgáltatást. Nyilván vannak rendhagyó esetek, nem véletlenül van békéltető testület például.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10474 Dátum: 14 nov 27, 21:36:36 »

Értem heo én most konkrét esetemet írtam le már a szerződés megszüntetése után terheltek rám költséget a saját hibájukból de legalább azonos felelősségük volt benne, de nyilván nem megyek be a bíróságra hogy hónapokat pereskedjek 2 ezer forintért. Viszont többet nem kötök szerződést azzal a szolgáltatóval.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10475 Dátum: 14 nov 27, 21:39:54 »

2 ezer forintnál egy csekket küldenek, ha nem fizeted, akkor meg leírják veszteségként, szóval fura egy szolgáltató volt. Bankkal nekem is volt már vitám, végül nem fizettem és kész, gondolom leírták veszteségként. Nevet
Az a faktorcég is egy vicc lehet, ami megvesz 2000 forintnyi tartozást.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10476 Dátum: 14 nov 27, 21:48:34 »

Jajj Apu! Érezd már az iróniát!
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10477 Dátum: 14 nov 27, 21:50:07 »

Gdat, ahogy én látom, ott pont mellékes, hogy mit gondolsz, mert mondhatod azt amit, de mást teszel. Neked ez lehet, hogy csak tanulási folyamat, de amíg célszámokat kell hoznod addig nem igazán számít, hogy szerinted te használod ki a céget. A helyzet szerintem az hogy ha nem csinálod elég jól akkor van helyetted más, így a tanulásod érdekében azt csinálod, amit a cég akar tőled.
Nem az a célom, hogy hozzam a minimumot, amit elvárnak. Hanem, hogy én legyek a legjobb. Az, hogy ezzel a cég is jól jár mellékes dolog. Engem az érdekel, hogy tudjam magam érvényesíteni az emberekkel szemben és ebben rengeteget fejlődtem amióta ott vagyok.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10478 Dátum: 14 nov 27, 22:32:37 »

A délelôttnél (ami reggel 6ra járós, nem 8ra) semmi sem rosszabb. Nekem elhiheted.  ikszdé
A magyar munkavállalók hasraütve 80%-a 6-kor kezd... Kivéve a irodakukacok, meg a ruhabutikosok.. ők 9-kor...
Az meg más kérdés, hogy ki mikor végez... ikszdé

>Ja.. Mi a rosszabb? Ha reggel 6-os kezdéssel, este 6-kor végzel... A hét 6 napján...
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #10479 Dátum: 14 nov 27, 22:35:31 »

Az tény hogy rosszabb, de én a végérôl nem beszéltem csak az elejérôl.
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10480 Dátum: 14 nov 27, 22:41:40 »

Ez is megszokás kérdése, úgy néz ki Ayumi biológiai órája úgy van hangolódva, hogy neki az éjszakázás jobban fekszik, meg a délutános, mint a délelőttös.
Én amúgy így külön három műszakos helyen nem voltam, az egyetlen "gyár" ahol dolgoztam, ott egybe nyomtunk két műszakot három óránkénti pihenővel nagyon sokszor heti négy napba, aztán az ötödik meg volt egy "sima" 8-10 órás, szintén három órás etapokban.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10481 Dátum: 14 nov 27, 22:46:39 »

Jaja.. A 3 óránként 5 perc pihenő az törvényileg kötelező... Nállunk is így van...
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #10482 Dátum: 14 nov 27, 22:52:06 »

Nálunk van 20 perc amit te osztasz be (ahol kimehetsz ott kimész valahol váltanak) amihez egy úgynevezett kapun (ilyen rúd ami átfordul)kell kimenni/bemenni az üzemi területre és a belépô kártya mûködteti, de a wc azon belül van.
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10483 Dátum: 14 nov 27, 23:15:26 »

Na igen, csak ezt egy olyan helyen ahol Gabesz is dolgozik nem lehet, mert ha olyanok a körülmények a húsfeldolgozóba, mint nálunk itt, akkor minden egyes részműszak végén teljesen le kell takarítani a csizmát, meg kezet mosni, (pedig kesztyűbe dolgozol) meg ilyenek. Elvileg átöltözés nélkül sem a dohányzóba nem mehetsz ki, de még az ebédlőig sem, mert az már nem a munka területed, tehát ja, bár talán...., najóó abba hagyom mielőtt ipari kémkedéses esetébe esek azáltal hogy fecsegek itt mert ez azért az orrunkra kötötték, "hogy semmiről nem beszélhetünk, ami ott bent történik!"
De környezet amúgy jó volt, a kollégák 90% normális, a két műszakvezető akik ránk feldolgozókra figyeltek, ők viszonylag normálisak voltak, már talán csak egy kicsit a fizetésen kellet volna emeljenek, de hát azon sehol se szeretnek emelni. Nevet
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10484 Dátum: 14 nov 28, 09:31:44 »

Nekem hálistennek nem kell csizmát mosni... Acélbetkós bakkancsban nyomom... Amúgy igen nállunk is van kézfertőtlenítős karos beléptető kapu... Dohányzóban fel kell venni egy sárga köpenyt, az ebédlőben meg a klotyón le kell vetni a melóskabátot... És igen ez az ipari kémkedéses marhaság itt is megy.. Ami bent folyik, arról kuss....

És igen, én transportos vagyok, szabad átjárásom van a részlegek között, és akkor lógok ki a dohányzóba, amikor akarok!  Nevet (Akármerre megyek, mindig útba esik a dohányzó... Kész katasztrófa!  Pojén )
Naplózva
Oldalak: 1 ... 697 698 [699] 700 701 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins