24 nov 16, 09:25:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 696 697 [698] 699 700 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2368762 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10455 Dátum: 14 nov 27, 20:44:54 »

Mik ezek a vastag betűk? Még a végén azt hiszem, hogy érzelem váltódott ki belőled. Nevet
Amúgy nem értettem a kérdést akkor. A gyakorlatban annyi történik, hogy felolvasok nyilatkozatokat, arról, hogy élni fog a szerződés ha igennel válaszol. És ezekben a nyilatkozatokban sok minden el van mondva, hogy hogy fog ez kinézni. Ezt nyilván nem írom most le ide. Egyrészt, mert nem is lehetne, másrészt mert hosszú.
Semmi támadható nincs ebben. Ott a felvétel. Megtörtént a beazonosítás is.

Idézet
Amúgy azon is gondolkodtam, hogy ha felhívna egy ilyen, hogy simán bólogatnék meg lelkesen felelnék és amikor a végén ki kellen mondani hogy igen, akkor egy kurva nagy NEM-et mondanék. :DDD
Tényleg nem értitek ezt az egészet. Nevet
Ez olyan mintha halászni kéne. Nem érdekelnek azok a halak, amiket nem fogok ki. Csak legyen annyi hal kifogva amennyit akarok. Tök mindegy, hogy a többi mit csinál. És ha jól csinálja az ember abból a sok hívásból úgyis meg lesz.

Nem itt fogok am nyilván megöregedni. Csak fejlődni akarok magában az értékesítésben. Ez meg jó iskola hozzá. Eleinte rendesen rettegtem a hívásoktól. Meg nem volt benne a realitásomban, hogy emberek tényleg pénzt fognak kiadni, azért mert én mondom. De aztán megnyugodtam, hogy mégis teszik. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 20:47:06 írta Gdat88 » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10456 Dátum: 14 nov 27, 20:47:31 »

Szerintem nincs hal, aki szereti, ha kifogják.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10457 Dátum: 14 nov 27, 20:49:29 »

Nem is a halakért szokott horgászni a horgász, hanem magáért. De persze azért nem gyilkosság történik, ha valaki biztosítást köt. Ez kicsit egy inverz szerencsejáték. Az esetek többségében, pénzkidobás. Ha baj történik, akkor meg nagyon jól jön.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10458 Dátum: 14 nov 27, 20:52:26 »

Én is Call Centerben tolom Morita, a hal nem hogy örül neki, hogy kifogják, de egyenesen sorban áll érte, sőt néha a csónakba ugrik. Mondjuk én bahjtásban dolgozom. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10459 Dátum: 14 nov 27, 20:53:17 »

Egyébként ebben teljesen igazad van Gdat. De ugye rossz dolgok mindig csak másokkal történnek.

Uncsim is a behajtásban dolgozik csak mint ügyvéd. Állítólag jó pénz van benne. De te mivel fogod meg az ügyfeledet? Egyáltalán hogy lehet CC-es úton intézni behajtást?

(Moritának kurvára tanulnia kéne, azért van itt.)
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 20:54:22 írta Morita » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10460 Dátum: 14 nov 27, 20:56:09 »

Most gondoltam végig teljesen amit mondtam és elkezdtem röhögni ezen a jelenségen.
Aki biztosítást köt, az tulajdonképpen arra fogad, hogy pórul fog járni.
Bár, ha optimistán fogjuk fel, akkor mind a két opcióval nyer.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 20:57:07 írta Gdat88 » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10461 Dátum: 14 nov 27, 20:59:34 »

Gdat, olyankor mit kell csinálnod, amikor egy kisgyerek veszi fel a telefont, akinek nem adhatsz el semmit, de őt komolyan érdekli a biztosítás és vagy fél órán át kérdezősködik?
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10462 Dátum: 14 nov 27, 21:00:58 »

Azért nem szeretem a telefonos dolgokat mert viszonylag rövid az idő az átgondolásra így könnyen manipulálnak a beszéddel nyilván megvan a technikája az eladásnak amit aztán ki is használnak az értékesítők, míg írásban át tudod nézni mit írsz alá vagy megfogod és felállsz az asztaltól.

Ráadásul nem a vevő kezdeményezi a szerződéskötést és ezzel megint csak hátrányból indul a vevő. Persze értem hogy tapasztalatszerzés, én utálok telefonálni, de mindennap meg kell tennem munkában , kapcsolatot kell tartanom , és sosem fogom megszeretni, de már jobban kezelem valamennyire.

« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 21:02:09 írta Syzygy » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10463 Dátum: 14 nov 27, 21:09:05 »

heo, nem gondoltam, hogy te a burzsoázia kiszolgálója vagy. Szomorú
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10464 Dátum: 14 nov 27, 21:11:46 »

gman: Olyankor le tudom tenni a telefont. Nevet
Mostanában egyébként inkább azzal van baj, hogy az ügyfelek pofáznak túl sokat.

Syzy: Igen ez a része tényleg megvan, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem élvezem. Persze azért betartok egy etikai határt. Volt például olyan, hogy nagyon hülye volt az ügyfél és tudtam, hogy neki az a fajta egyáltalán nem való és ezért én magyaráztam el neki, hogy ne vegye meg. De másfelől, meg az egyik legjobb érzés, hogy valakiben az én hatásomra születik meg egy elhatározás. És nem is ártok vele.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10465 Dátum: 14 nov 27, 21:14:46 »

Nos Morita, a behajtás nem Ivanékkal kezdődik a pitbull kartell zrt.-ből, hanem onnan, hogy lejárt a számlád fizetési határideje, mert az onnantól ahogyan az ügyvéd rokonod is tudhatja tartozás, amit be kell hajtani. Nyilván alapvetően egy szolgáltatónak sem a pereskedés az érdeke. Van haladék, részletfizetés, ilyen-olyan korlátozások még mielőtt sor kerülne a szerződésbontásra. Ezekben segítek én telefonon keresztül szóbeli szerződést kötünk, ha az ügyfél tartja magát a megállapodáshoz, akkor mindenki boldog, ha nem akkor beszélgetünk még vagy jogi útra tereljük a dolgot. Habár vannak faktorcégek, ők valóban más nyomorából élnek és tényleg milliárdok vannak benne.
(Boca ha kioktató lenne az eleje, de lusta vagyok átírni.)

Aes, mind azok vagyunk.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10466 Dátum: 14 nov 27, 21:18:03 »

Idézet
Aes, mind azok vagyunk.
Én nagyon nem gondolom így. Az, hogy ezzel az biztosító társaságnak is hasznot hozok egy mellékes dolog. De én ezt csak azért csinálom, hogy jól megtanuljam. Nem is a fizetésért. Akkor is ezt csinálnám, ha nekem kéne fizetni, hogy csináljam. Nevet
(Más kérdés, hogy sokkal kevesebb munkaidőben, de jelenleg ez van. Majd változik.)
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 21:18:40 írta Gdat88 » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10467 Dátum: 14 nov 27, 21:20:04 »

Igen, eléggé hülyének néztél heo, de hát túlteszem magam rajta. Azért köszi a választ. Mosolyog
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10468 Dátum: 14 nov 27, 21:20:57 »

Nyilván alapvetően egy szolgáltatónak sem a pereskedés az érdeke.

Kedvencem, amikor a szolgáltató és a behajtó iroda is a másikra mutogat jogviszony tekintetében, persze a behajtással felmerülő adminisztrációs díjat is én fizessem ki még akkor is ha a szolgáltató a felelős érte hogy idáig jutott az ügy mivel tudja hogy dolgozó ember nem fog 2-5 ezer forintért bíróságra menni.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 21:21:53 írta Syzygy » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10469 Dátum: 14 nov 27, 21:21:11 »

Én amúgy sose veszek ügynököktôl.  Nevet

Régebben amikor szàmlát nyitottam a fizuhoz, banktól ehhez járt (automatikusan) egy olyan 'szolgáltatás', hogy megkereshetnek telefonon üzleti ajánlatokkal (biztositas meg ilyenek). Na ezt szépen lemondtam amikor 3x is felriasztott méj álmomból a telefonom reggel fél 9 körül éjszakás héten.  ikszdé
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Oldalak: 1 ... 696 697 [698] 699 700 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins