Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10425 Dátum: 14 nov 27, 00:00:47 » |
|
Értem, akkor ez a fajta értékesítés azért egy kicsit embert próbálóbb, mint a "sima" házhozszállítás.
házhozszállítás <-- ezt most miért húzza alá ráadásul itt nem is :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10426 Dátum: 14 nov 27, 07:08:38 » |
|
Én bele sem szoktam szólni a telefonba, ha el akarnak adni valamit, csak lerakom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10427 Dátum: 14 nov 27, 09:44:35 » |
|
Vicces amikor ezt hallom emberektől. Azt hiszik, hogy számít az ő döntésük, egy többezres adatbázishoz képest, amiből hívunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10428 Dátum: 14 nov 27, 10:03:16 » |
|
Értékesítéssel én is próbálkoztam, csak nem ment mert nem volt elég bőr a képemen, hogy olyasmit sózzak rá a népre, amiben magam se hiszek, hogy sok értelme lenne megvenni. De vicces volt azért, tapasztalatszerzésnek megtette, meg tesómmal együtt csináltuk, és sokat röhögtünk az egészen. Egyébként én általában udvariasan szoktam elküldeni az ügynököket a rákba. Ma reggel értesítés, hogy levelet kaptam az ügyfélkapun keresztül a NAVtól. Így kezdődjön jól a napja az ellenségeimnek. De csak ennyi volt: Tisztelt Adózó! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2013. évi személyi jövedelemadó 1%-áról szóló 2014. évi rendelkezésében megjelölt, a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 4. §-ába sorolható (civil) kedvezményezett részére az átutalást az állami adóhatóság teljesítette. Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Szépen meg lett fogalmazva bürokrata nyelven egy kb két szavas információ. Ilyenkor sose tudom, hogy égjen e a fejem, hogy én is tudok így írni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10430 Dátum: 14 nov 27, 12:10:13 » |
|
Inkább nevess ha nem tudod eldönteni. "Vicces" story jön. volt egy ügyfél vett egy gépet amihez járt egy táska. A táska elszakadt. El és visszaszállításos volt, Szólt a cégnek vigyék javítani, ők hozzánk irányították. Behozta nekünk. Mi is értesítettük a céget. Ők szartak bele 2 hét eltelt amikor az ügyfél már picit idegesen megtudakolta mi van. Ekkor a kapcsolattartónknak szóltunk a cégnél. Aki elkérte az ügyfél elérhetőségét és azt mondta gondoskodik róla hogy az ügyfélszolgálaton kiemelt elbánásban részesüljön az emberünk. Eltelik egy hét nem történik semmi, emberünk még idegesebben telefonál. Én írok az összekötőnek mi van. Ő azt írja hogy az ügyfélszolgálat nem érte el az ügyfelet ezen a számon. Én már többször is beszéltem vele azon a számon. Megírom jó a szám. A következő levélen meglepődtem mert összekötőnk inkompetens balfaszoknak nevezi az ügyfélszolgálatot és megígéri odacsap. Ügyfelünk hív, végre felhívták és jön a futár hozzánk hozza az új tatyót. Meg is történik Ügyfél boldog mi is. DE itt maradt a régi szar táska. Cég hív minket hogy az nekik kéne de nem vitték el. küldjük már el nekik. Mi X futárcéggel elszállítatjuk Y futárcég depójába ami közös Z futárcég depójával akikkel a cég kapcsolatban van. Ahol nem veszik át a szar táskát és visszajön hozzánk. Ez az a pillanat ahol az ügyvezetőnk berág és kidobja a szétszakadt táskát a kukába És ez csak egy ilyen eset. És mennyi papírmunka van mert 1-2 cég logisztikája pöppet szar
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10431 Dátum: 14 nov 27, 12:51:45 » |
|
"Nem ajánlottak neki rákszűrést." Évente egyszer érdemes elmenni, ezt még egy közepesen értelmes magyar tinédzser is tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10432 Dátum: 14 nov 27, 13:00:09 » |
|
És hogyha északra megy rákot szűrni akkor még kereshet is vele Szar poénnak szaga van tudom de ez ugrott be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10433 Dátum: 14 nov 27, 15:01:26 » |
|
Mondjuk nagynénémnek is, ja nem jár utána rendesen simán nem foglalkoztak volna a rákjával. Az volt, hogy észre vett egy csomót a mellében amit megmutatott az orvosának, aki azt mondta nem kell aggódni biztos nem daganat, mert hogy más a tapintása, a mozgása, biztos csak valami görcs. Elküldték másik dokihoz aki megerősítette, hogy nem daganat, de nagynénémet ez se hagyta nugodni. Több utánnajárás után elérte, hogy azért műtsék ki belőle azt a csomót, ezután hívták, hogy bekéne menni a dokihoz, ahol közölték vele, hogy a szövettani vizsgállat kiderítette, hogy mégis csak rákos daganat volt. De szerencsére nagynéném azóta már túl van a kemoterápián, már a haja is szépen visszanőtt, még gyógyultnak nem nevezhető, de jól van. Először haragudott az orvosokra, de legalább szerencsés vége lett a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10434 Dátum: 14 nov 27, 15:17:27 » |
|
Anyumat 2x műtötték rák miatt. A kemót megúszta nem volt rá szükség, lassan 7 éve negatív minden szűrése Szerencséje volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10435 Dátum: 14 nov 27, 15:37:57 » |
|
Nekem néném volt rákos, ő már szerencsére jobban van, és a kemó közben hajhullás sincs már neki, viszont egy másik osztálytársam ő nem járt ilyen jól, neki soha többet sehol nem lesz szőre, de túl élte szerencsére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10436 Dátum: 14 nov 27, 15:43:28 » |
|
Ijesztő, hogy mennyien fel tudunk sorolni rákos betegeket a közvetlen környezetünkben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10437 Dátum: 14 nov 27, 15:53:07 » |
|
Az, baromira. Még én is tudok családon belül hasonló sztorikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10438 Dátum: 14 nov 27, 15:55:16 » |
|
Nagyapám öccse 3 hónapja halt meg szintén rák. Azon kívül még talán dédnagyapámat tudom megemlíteni aki anno leukémiás volt. De sajnos minden családban akad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10439 Dátum: 14 nov 27, 16:59:39 » |
|
Nekem "csak" egy osztálytársam volt rákos. Érettségi előtt egy héttel derült ki úgyhogy egy éve ugrott meg fél évig elég szarul nézett ki de már nagyobb alkesz mint én és vígan éli az életét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|