Lew
|
|
« Válasz #10305 Dátum: 14 nov 24, 17:48:17 » |
|
Ásd el magad vagy küzd le görcsös késztetést amely arra kényszerít hogy hozzászólásaim után azonnal elkezdj kötekedni. Ez egyszer egyetértek veled Micsudi. Gman azt hiszi, hogy vicces, meg hogy "troll" közbe meg csak gyökér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10306 Dátum: 14 nov 24, 17:49:00 » |
|
Csirkéhez pont nem a vörösbor való. Többet ér ha tudsz főzni, mint egy felfújt 50-es kar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10307 Dátum: 14 nov 24, 17:50:08 » |
|
Lew, a troll, az egy olyan gyökér, aki profi szinten irritáló. Ez a definíció sajnos igaz gnómanra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10308 Dátum: 14 nov 24, 17:56:13 » |
|
Csirkéhez pont nem a vörösbor való. Többet ér ha tudsz főzni, mint egy felfújt 50-es kar. Nem azt mondtam, hogy a csirke mellé iszom, hanem azt, hogy sütés közben ittam. Érdemes jobban odafigyelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10309 Dátum: 14 nov 24, 18:08:55 » |
|
Egyetértek Aessel, egy gyökér, irritáló troll vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10310 Dátum: 14 nov 24, 18:19:15 » |
|
Kezd ciki lenni, hogy nincs saját rangod és képed 6k felett, inkább hasonlítasz ayumihoz mint egy elder godhoz.
Ami azt illeti, én már 100 éve írtam pmet rangügyileg Cartnak, de szerintem nincs ideje vagy el is felejtette. Aztán kb 1 hét múlva reagált hogy megcsinálja hamarosan én meg írtam hogy majd ha ráér. Lehet hogy elfoglalt, mondjuk annyira nem izgat.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10312 Dátum: 14 nov 24, 20:13:23 » |
|
Köszi a köszöntéseket. Lew, Aes, ti meg majd írjatok az új TWD-ről. A mai rész lesz a napom koronája a Hunger Games 3 után, szóval majd kíváncsi vagyok a véleményekre. Sőt, Lew, tőled még szülinapi ajit is várok. Haha ^^,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10313 Dátum: 14 nov 24, 20:29:49 » |
|
Majd írok a TWD-ről, csak most jön le torrentről In Progress Cat. In progress. Mindjárt elküldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10314 Dátum: 14 nov 24, 20:37:57 » |
|
Kezd ciki lenni, hogy nincs saját rangod és képed 6k felett, inkább hasonlítasz ayumihoz mint egy elder godhoz.
Ami azt illeti, én már 100 éve írtam pmet rangügyileg Cartnak, de szerintem nincs ideje vagy el is felejtette. Aztán kb 1 hét múlva reagált hogy megcsinálja hamarosan én meg írtam hogy majd ha ráér. Lehet hogy elfoglalt, mondjuk annyira nem izgat. Képes voltál neki azt írni, hogy majd ha ráér? Na akkor drágám felejtkezz el a saját rangról!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10315 Dátum: 14 nov 24, 21:09:04 » |
|
Szerintetek létezik ember a világon, akinek Donatello a kedvenc ninja teknőce?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10316 Dátum: 14 nov 24, 21:11:17 » |
|
De fura, nem voltam bejelentkezve, mert leszedtem a Chrome-ot most ide, és azt mutatta, hogy Minagi online, mármint itt, a csevegőben mutatta a nevemet, de nem is léptem még be. O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 24, 21:12:11 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #10317 Dátum: 14 nov 24, 21:12:50 » |
|
Lehet nem kéne ideírnom, de az miért van, hogy iskolai szervezésben megnéztük a Chicago című darabot? Csak azért, mert a középpontjában kb. az áll, hogy lopj, csalj, hazudj és mindezt koronázd meg sz*x végtelenszer hárommal. Mondjuk az átvitt mondanivalója alapján egy nagyon jó darab, csak szerintem így is minden csapból a perverzió folyik, akkor minek kell erőltetni ezt is? Mondjuk nem csodálom, a 29 éves magyar tanárom szervezte az egészet. Ráadásul nem is a darabot nézték a legtöbben, hanem azt, hogyan kavar egymással a Tanár Úr, és a kb. 34 éves történelem tanárnő. Ne mondja nekem senki, hogy köztük barátság van csak. xD Másfél éve azon szurkolok, hogy legyen már köztük valami. ( jó dolog dinka dolgokon elmélkedni ) Aztán már jött az a feltételezés, hogy mi van, ha az előadás csupán "kedvcsináló" célzattal volt az alakuló párocskának és aznap éjjel meg is történt, aminek meg kellett? Maradjunk annyiban, hogy látszólag 1 órát sem aludtak azon az éjjelen, mert másnap azt sem tudták, hol a fejük. Mondjuk szerintem minden iskolában vannak olyan sztorik, amire azt mondja az ember: " Ha a falak mesélni tudnának!"
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10318 Dátum: 14 nov 24, 21:37:44 » |
|
Nem kell ahhoz a falnak mesélni tudni.
Egyébként miért kéne középiskolásokat komoly üzenetű darabra vinni, szerintem inkább élvezhetőre kell őket vinni, hogy megszeressék a színhézat.
Aktív hallgatói státuszt akarok. T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10319 Dátum: 14 nov 24, 21:42:25 » |
|
Képes voltál neki azt írni, hogy majd ha ráér? Na akkor drágám felejtkezz el a saját rangról! Ennyire elfoglalt a fiatalember? Ha ezt tudom akkor nem írok neki olyat hogy majd ha ráér, mondjuk annyira nem lényeg.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|