MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10125 Dátum: 14 nov 22, 21:34:59 » |
|
Ez majdnem olyan szexi, mint a hangszálak éneklés közben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10126 Dátum: 14 nov 22, 21:42:27 » |
|
Okké bár szerintem nem lesz xD. Am. ott csinálják nálatok apunak valami ismerőse, asszem Kacsó dr. vagy valami hasonló nevű. Miért fogok szelelni? Szegény Szandi eddig se voltam valami szélcsendes övezet xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10128 Dátum: 14 nov 22, 21:49:34 » |
|
Ha pofátlan lennék, most megkérdezném, hogy állsz az én színezésemmel. Amúgy szerintem tényleg cuki kép. Az idilli család.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10129 Dátum: 14 nov 22, 21:50:50 » |
|
Ha pofátlan lennék ezért a képért 20 év gulágra ítélnélek. A naruhina népellenes. :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10130 Dátum: 14 nov 22, 21:52:35 » |
|
Kacska Sándor? II-es bel? Kár, hogy nem hétfőn mész, meglátogattunk volna. Bizonyíték, hogy Ben hangja nincs széteffektelve a Hobbitban, szemben Szirmai véleményével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10131 Dátum: 14 nov 22, 22:01:22 » |
|
Jar-jar akkor sem létezik.
ewokok > gungenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10132 Dátum: 14 nov 22, 22:05:06 » |
|
Köszi Saphira, majd máskor látogass léci!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10133 Dátum: 14 nov 22, 22:08:04 » |
|
Nincs mit, persze csak vicceltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10134 Dátum: 14 nov 22, 22:13:22 » |
|
Szervezzünk oda egy meglepetés fórumtalálkozót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10135 Dátum: 14 nov 22, 23:00:31 » |
|
A naruhina aranyos nem népellenes.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10136 Dátum: 14 nov 22, 23:07:46 » |
|
Aztmondja: mert ez már csak azzal jár, hogy kissé levegősebb leszel. Az alapján ahogy ő tudja. Huuuuh, már csak 2 nappal és sok tudással vagyok lemaradva az eredeti tanulási tervemtől. Kircsy. xD Saphi, ha esetleg megint egyebekbe ment, kérdeztem valamit facebookon. A vidit amit linkeltél meg pont ma néztem idő elb*szás közben, mikor a brittekre folyattam a nyálam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 22, 23:10:02 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10137 Dátum: 14 nov 22, 23:13:43 » |
|
NaruHina ftw. Mini majd kész lesz egyszer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10138 Dátum: 14 nov 22, 23:21:48 » |
|
Hogy lehet a britekre folyatni a nyálad? "Az angol nő a legrondább, nincs is hasonló, mindegy, honnan közelítesz, olyan, mint egy ló." Lew, arról a színezésről van szó, amivel a tavalyi trollbarlangban megvesztegetted a többieket és így tudtál csak nagy nehezen győzni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10139 Dátum: 14 nov 22, 23:31:02 » |
|
Még jó, hogy a nők annyira nem izgatják a fantáziámat. Lehetséges, hogy a britt férfiak se különösen szépek, de a külcsíny nem is szükséges amellett a sárm mellett amivel ők rendelkeznek.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|