gman
|
|
« Válasz #9990 Dátum: 14 nov 21, 15:18:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9991 Dátum: 14 nov 21, 15:38:24 » |
|
Írd ki, hogy +18 kattintson rá, vagy az aki elég érettnek érzi magát, bár ha a férfi topicba benéz és pucsító csajos képeket lát nem kell félni attól, hogy ez bele ütközne a szabályzatba. Egy csomóan megkérdezték tőle, hogy mit szedtek be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9992 Dátum: 14 nov 21, 19:52:55 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 21, 19:55:44 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9993 Dátum: 14 nov 21, 20:14:01 » |
|
Betörtek a feletünk lévő lakásba. :o Most félni fogok elmenni itthonról. T_T Kikérdezettt minket egy nyomozó bácsi, még mindig itt vannak kint a lakás előtti kis kinti izén (olyan mint az erkély csak lakások nyílnak róla), akár még be is látnak az ablakunkon. :o
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9994 Dátum: 14 nov 21, 20:47:01 » |
|
Ha felhívlak téged is, köss biztosítást és akkor nem kell majd félned. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9995 Dátum: 14 nov 21, 20:53:53 » |
|
Ha azt mondom egy rendőrnek, hogy nem láttam semmit, de ha láttam volna sem köpnék, akkor mi lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9996 Dátum: 14 nov 21, 20:59:28 » |
|
Az előbb bekopogott a koliban mellettem lakó srác, hogy nem kérek-e Nutellás, mustáros kenyeret újhagymával, mert túl sokat csinált és belé már nem fér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9997 Dátum: 14 nov 21, 21:00:55 » |
|
Nem kóstoltad meg, hogy milyen ízű ez a gasztronómiai csoda?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9998 Dátum: 14 nov 21, 21:04:13 » |
|
Kihagytam. Épp most kajáltam sült lecsókolbászt tükörtojással.
Ráadásul a srác mesélte nekem, még tavaly, hogy minden ehető ami még nem mozog, csak mustárt kell rá nyomni, hogy elvegye az ízét. Szóval jobbnak láttam kihagyni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9999 Dátum: 14 nov 21, 21:15:25 » |
|
Szerintem nem jó a rendőrökkel semmilyen kapcsolatba kerülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10000 Dátum: 14 nov 21, 21:16:50 » |
|
Nekem van rendőr rokonom, szóval akkor ezt megszívtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10001 Dátum: 14 nov 21, 21:19:20 » |
|
Én rühellem a rendőröket mint a szart. Azt hiszik ők felsőbbrendűek, meg k*rva nagy pofájuk van a semmire, mert hülye mind, mint a segg.
És nem érdekel, ha most jöttök azzal, hogy ilyen-olyan ismerőseitek rendőrök, mert egyértelmű, ha ismeritek őket, veletek nem f*szok. Annyira.
Fel is b*sztam az agyam elszívok 1 cigit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 21, 21:20:39 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10002 Dátum: 14 nov 21, 21:25:19 » |
|
noe, szerintem a gangra gondolsz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10004 Dátum: 14 nov 21, 21:32:30 » |
|
Meghirdetem a "mondj egy emberalattib létformát a punkoknál" kihívást. De úgyis elbuktok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|