Juj az tök jó
Nekem ma valami nagyon csavarta az orrom, úgyhogy kifújtam. Most már sokkal jobb
De ma már megint éjszakás műszakban leszek és utálom azt a rohadt főnököm, mert azt teszi, ami egy főnöknek a dolga, és nem szarik a beosztottjaira. Meg tudnám ölni.
De mindegy is, hagyjuk a témát, mert ma a cicám elaludt a kanapén. Ilyen naponta maximum csak 15-20x történik meg. Most nagyon boldog vagyok. De nem leszek sokáig boldog, mert mert mehetek éjszakás műszakba, és utálom azt a k*rva főnököm. Nem elég, hogy meg kell dolgoznom a pénzért, de még főnököm is van.
De mindegy is, úgy sem érdekel senkit, én meg nem akarlak titeket fárasztani.
Huu most nézem mindjárt fél 1
Már megint éjjeli bagoly vagyok
és holnap mennem kell éjszakára dolgozni, csokit csomagolni. Nem lenne rossz meló, de nagyon utálom a főnököm. Úgyhogy örülhettek, mert holnaptól éjszakás leszek, nem foglak itt boldogítani titeket
De ami ennél is fontosabb, a minap megnéztem a KI VAGY DOKIT és nagyon tetszett, hogy még n+1-edjére is le tudják nyomni a torkomon, ugyanazt az, unalmas, szar, semmitmondó történetet, ami annyira klisés és buta, hogy 2 évente új színészt kell felvenni, mert belehülyül a szerepbe.
Ja igen, a KI VAGY DOKI mellé vettem egy új zöld tea keveréket, ami soha az életben nem látott zöld teát, de rá volt írva, és én hiszek a nagy áruházláncoknak.
Na mindegy le kéne már feküdnöm, mert holnap éjszakás leszek a gyárban és a főnököm nem szereti ha fáradt vagyok. Huu de utálom azt a nőt