Saphira
|
|
« Válasz #9630 Dátum: 14 nov 16, 01:04:05 » |
|
Ezt a képet Gdatnak küldeném: http://dermaamin.com/site/images/clinical-pic/a/acute_paronychia/acute_paronychia1.jpgAz már beteges, hogy annyira tudományosra akarok megírni egy történetet, hogy most éppen a bányaszellőztetésről kezdtem el szakkönyvet olvasni? Nem tudom, ki állította össze ezt az előadást, de remélem nem gondolta komolyan, hogy ezt mind megtanulom/megnézem. Kiakadt a felesleges-információ-receptorom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 16, 02:20:27 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9631 Dátum: 14 nov 16, 02:47:37 » |
|
Ez annyira nem akaszt ki, csak a Brachydactyly. De abból is annyit láttam már, hogy kiakasztotta az ingerküszöböm. Amíg nem kell hozzáérni olyan ember kezéhez, addig elég jól elvagyok. Nem tudom, hogy beteges-e, de nálam is él ez a jelenség. Csak én lusta vagyok utánanézni és sokszor lenne, hogy a történet egyik része megvan a fejemben, hogy hogy viselkednek az emberek benne, de a konkrét dolgokról pl. egy országok jogi rendje, nem tudok és így nem akarom megírni, mert hülyeség lenne benne. Ezért is jók a képzeletbeli világok, mint a got.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 16, 02:55:42 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
KetZee
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9632 Dátum: 14 nov 16, 03:39:34 » |
|
Aki röhögni akar egy jót, annak ajánlom figyelmébe Kuro25 hozzászólásait a naruto manga topicban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9633 Dátum: 14 nov 16, 07:04:48 » |
|
Ayumit már sokan sértegették burkoltan, de te Manesz, te most túltettél mindenkin!
Én 31 éves vagyok nem 32. Légyszives ne öregítsetek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #9634 Dátum: 14 nov 16, 07:27:11 » |
|
Nem is olyanból írtam ám, csak azért részegen történnek események... Nekem is pl mindenki többet tud augusztus 20-ról, hogy mit csináltam, mint én... Szóval így részeg sztoriknál vigyázni kell és ugye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9635 Dátum: 14 nov 16, 08:47:29 » |
|
Szar, hogy ma nem lesz új DW.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9636 Dátum: 14 nov 16, 08:52:41 » |
|
Mért, tegnap talán volt? Miért pont az a gond, hogy ma nincs? Ha holnap lenne, az se javítana a helyzeten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9637 Dátum: 14 nov 16, 10:39:15 » |
|
Amúgy nem is értem minek foglalkozol itt ennyit az emberekkel, meg írsz 1oldal hozzászólásokat, amiket Minagin kívül úgy sem olvas el senki.
Megemlítettél. Amúgy csak hetente szoktam olvasni ott. Most is csak átfutottam, de pont ezen a hsz-den fenn akadtam. Viszont most, hogy vége a mangának, "érdekes" mi megy ott. Nem hittem volna, hogy így fog pörögni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9638 Dátum: 14 nov 16, 11:08:57 » |
|
Ayumit már sokan sértegették burkoltan, de te Manesz, te most túltettél mindenkin!
Én 31 éves vagyok nem 32. Légyszives ne öregítsetek. Megnyugtatlak, leszel még 33 is! Ami késik, nem múlik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 16, 11:09:29 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9639 Dátum: 14 nov 16, 11:47:06 » |
|
Az a poén, hogy a 32 akadt fenn, nem a rusnyán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9640 Dátum: 14 nov 16, 12:04:44 » |
|
Mini majd pü-ben leírom + szerintem már amikor elsőnek berakták hinatát a mangába, már akkor rá lehetett jönni hogy Narutonak szánták a sorsát ! Sakurába csak azért lett szerelmes Naruto mert a mangaka ezt parancsolta Kishinek, vagyis szerintem így volt, ráadásul Sasuke és Sakura karakterét is a mangaka mondta Kishinek hogy rakja be őket! Ha tévednék akkor elnézést előre!
XDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9641 Dátum: 14 nov 16, 12:05:26 » |
|
Ennek vajon milyen betegsége van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9643 Dátum: 14 nov 16, 12:48:08 » |
|
Mini majd pü-ben leírom Alig várom! Nagyon utálod ezt a NaruSaku de jó lenne csáveszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9644 Dátum: 14 nov 16, 12:58:48 » |
|
Amúgy nem is értem minek foglalkozol itt ennyit az emberekkel, meg írsz 1oldal hozzászólásokat, amiket Minagin kívül úgy sem olvas el senki.
Megemlítettél. Amúgy csak hetente szoktam olvasni ott. Most is csak átfutottam, de pont ezen a hsz-den fenn akadtam. Már nincs is meg ez a hsz.em Amúgy már csak Csizidani 500megás képei hiányoznak onnan, és elmenne trollbarlangnak is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|