Lew, az elöző képed férfiasabb volt! Aporopó, mit csináltál részegen amit nem kellett volna. Leírtad? Vagy csak utaltál rá? Nem emlékszem és baromira érdekel.
Saphira, lehet egy személyes kérdésem ? Milyen, hogy bátyád van? Minagi, ha gondolod válaszolhatsz te is, tudtommal még neked van bátyód, bár akármelyik leányzó válaszolhat, akinek van.
Van, három is. Legegyszerűbben úgy tudnék válaszolni rá, hogy "jó".
Marha jó. Én nagyon szeretem a bátyáimat és a korkülönbség is nagyon kicsi közöttünk, szerencsére így még közelebb is állunk egymáshoz... bár ez neveltetéstől függ. Vannak testvérek akik között 20 év áll, mégis legjobb barátok.
Én nagyon szeretem, hogy vannak bátyáim. Vigyáztak rám mindig és baromi jó barátok is. Persze nem mindig, de ez lényegtelen, semmi sem habos-babos.
Anno volt a fiúknak egy időszaka mikor nem nagyon akartak ölelgetni, senkit. Ez akkoribban volt mikor gimnáziumba jártak, de én elég akaratos voltam akkor és kb. mindig szétölelgettem őket...
Főleg mert én azokat akiket szeretek, nagyon ölelgetek. Később már igényelték, főleg mikor csak néha jöttek haza.
---------------------------
Saphira, akkor neked volt egy ikertestvéred, csak meghalt anyukád méhében?