MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9540 Dátum: 14 nov 13, 20:59:58 » |
|
"Snow - Informer Aki egy kurva szót ért a refrénből az vendégem egy nagyfröccsre." - by Matula Magazin
"2 Unlimited - No Limit Aki megfejti hogy a 'say yeah' előtt mi az a szó amit a holland gizdagyerek bekiabál a flipperben ugrálva, kap egy példányt ebből a cédéből. Erről a nótáról az jut eszembe, hogy Torma Kati általános iskola negyedikben erre táncolta magát halálra valami sulibulin, mielőtt megmutatta a korához képest kifejlett dudáit a wc-ben pár "szerencsésnek". A csávó meg benne jobban reppel mint az alak a Dupla Kávéból!"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 13, 21:00:59 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9542 Dátum: 14 nov 13, 21:19:53 » |
|
Ezek mind nagyon jó zenék! Nem tudok egész hónaposat feltenni mert közepén kettévágja a vizsga+ munkahelyen sok a csaj és ők valamilyen érthetetlen módon inkább a sima vagy borostás képet kedvelik jobban.
Kár érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9543 Dátum: 14 nov 13, 21:31:29 » |
|
Kár hogy kevés a 90's kid itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9544 Dátum: 14 nov 14, 01:16:23 » |
|
Olyan szép pont akkor átsétálni a Duna túlpartjára mikor éjfélkor kialszanak a város fényei. *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9545 Dátum: 14 nov 14, 02:26:56 » |
|
Jó de te enm is vagy arab, legalábbis azt hiszem. Abból, hogy nincs rendes szakállad, gyanítani lehet. Az arab szakáll olyan, mintha 30 centis fanszőrzetet növesztenének a pofájukra, valami elképesztően undorító. Az ázsiai is ilyen, azoknak még hiányos is. Csak az európai menő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9546 Dátum: 14 nov 14, 13:14:14 » |
|
Valami istentelenül bebasztam tegnap. Megvolt az Auf avatóm is, majd töltök fel képet, hogy tudjatok mire recskázni/masztizni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9548 Dátum: 14 nov 14, 13:28:01 » |
|
http://anczug.opx.hu/index.php/aufhauer/ Parancsolj. Szvsz rám ír most egy Bölcsész picsa, hogy tegnap hova tűntem el 2 óra után. Na már most, 1 ezt én is szeretném tudni, mert nem emlékszem. 2 Miért buliztam én Bölcsészekkel ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9549 Dátum: 14 nov 14, 14:44:14 » |
|
Kicsit SS-tisztes ez a kabát. 2 Miért buliztam én Bölcsészekkel ? Mert oda járnak a legjobb csajok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9550 Dátum: 14 nov 14, 16:35:35 » |
|
"2 Unlimited - No Limit Aki megfejti hogy a 'say yeah' előtt mi az a szó amit a holland gizdagyerek bekiabál a flipperben ugrálva, kap egy példányt ebből a cédéből. Erről a nótáról az jut eszembe, hogy Torma Kati általános iskola negyedikben erre táncolta magát halálra valami sulibulin, mielőtt megmutatta a korához képest kifejlett dudáit a wc-ben pár "szerencsésnek". A csávó meg benne jobban reppel mint az alak a Dupla Kávéból!"
Azért Anita Doth Eléggé ott volt akkoriban Ezt a számot a mai napig be szoktam tenni, kisgyerekkoromban anyum meg nagyapám rengeteget hallgatta ezt 90's 4ever
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9551 Dátum: 14 nov 14, 16:44:01 » |
|
"A Naruto manga ugyan hivatalosan pár hete véget ért a 700-ik fejezettel, ám a hírek szerint jövő tavasszal egy rövid melléksztorival mégis csak bővül." Nem olt elég ennyire tönkretenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9552 Dátum: 14 nov 14, 16:50:09 » |
|
10,3% a testzsírom. I'm Zyzz, brah, U mirin? Come at me, brah.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9553 Dátum: 14 nov 14, 16:51:59 » |
|
Az én testzsírom sok. mától fogyó és taposógép. ennyit a hedonista életmódról
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9554 Dátum: 14 nov 14, 17:03:49 » |
|
"A Naruto manga ugyan hivatalosan pár hete véget ért a 700-ik fejezettel, ám a hírek szerint jövő tavasszal egy rövid melléksztorival mégis csak bővül." Nem olt elég ennyire tönkretenni? Nem volt elég ennyit kaszálni ezen a történeten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|