Tudtommal azt jelenti a teremtő nyelv, hogy amit megfogalmazol, akár kívánság, akár csak egy egyszerű hétköznapi mondat, annak hatása van mindenre ami körülöttünk van, olyan mintha minden egyes mondatunkat kisugároznák az univerzum felé, és az valamilyen formában vissza tér, akik ebben hisznek, azok azt is mondják, hogy a "nem" szót nem szabad használni, mert az univerzumnak ez a szó ismeretlen, ezért csodálkoznak ők, akik hisznek ebben, hogy kívánhat az ember magának olyat, hogy nem akarok beteg lenni, amivel szerintük pont az ellenkezőjét váltják ki, és betegségbe esik, persze ezek csak részlet kérdések, de valaki hisz benne, valaki nem.
Vissza térve a magyar nyelvre állítólag ami nyelvünk mindegy mennyiszer volt más nyelv befolyása alatt még így is olyan ősi, hogy a teremtő ereje sokkal nagyobb a többihez képest, és én nem tudok több ilyen erősen teremtő nyelvről, igaz nem is vagyok a téma szakértője, (sok dolog érdekel, de általában mindben csak felszínes a tudásom..... egyenlőre) ezt is csak egy embertől hallottam akit érdekel a magyarság eredete, kultúrája.
Najóóóólvan máááár,
ezek mind az "élő" csillag kategóriájába tartoznak? Mert ugye vannak a halott csillagok: fehér törpék, fekete lyukak, pulzárok stb......., de javítsatok ki ha tévedek