dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9495 Dátum: 14 nov 12, 18:25:53 » |
|
Valaki volt már a Nightmare In Budapestben ? Aki nem, és teheti, az menjen el, ez nagyon menő. Mondjuk egyedül nem tudom milyen lehet( bár egyedül talán nem is lehet), én a barátnőmmel voltam, de ez valami kegyetlen volt xD Az egy dolog, hogy ő félt, de volt ahol én is nagyon megijedtem  Hiába van benned, hogy ez az egész nem igaz meg stb. vannak nagyon élethű dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9497 Dátum: 14 nov 12, 18:30:33 » |
|
Meg néha ha esz az ideg akkor is jó ha van otthon valami.
Én nem akarlak kioktatni vagy megmondani neked hogy hogyan kéne élned, de ha alkoholizálsz a boldogtalanságod miatt (több hszedbôl is ez jött le, hogy alkoholba fojtod a bánatod), akkor rövid idôn belül alkesszé válsz. XDDDDDDDDDDDDDD Ja hogy ez csak egy szó? De akkor is XDDDDDDDDDDDD Ezért a hzsért megérte feljönni olyan jót röhögtem. Hádde most látom, hogy a Dancsó új videót töltött fel a youtube-ra. És én itt vesztegetem az időt? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 18:34:02 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9498 Dátum: 14 nov 12, 18:44:03 » |
|
Nem értem hogy Lewnek mi vicces.  Már mindenen röhög? Biztos elvette az eszét a sok kommersz pia. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9499 Dátum: 14 nov 12, 18:48:31 » |
|
Valaki volt már a Nightmare In Budapestben ? Aki nem, és teheti, az menjen el, ez nagyon menő. Mondjuk egyedül nem tudom milyen lehet( bár egyedül talán nem is lehet), én a barátnőmmel voltam, de ez valami kegyetlen volt xD Az egy dolog, hogy ő félt, de volt ahol én is nagyon megijedtem  Hiába van benned, hogy ez az egész nem igaz meg stb. vannak nagyon élethű dolgok. Milyen rafinált módon adtad tudtunkra, hogy van barátnőd.  Megnéztem ennek a pesti cuccnak a képeit, nem tűntek túl ijesztőnek, inkább kicsit gagyinak, persze élőben egészen más lehet. El kéne menni egyszer fórumosokkal. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9500 Dátum: 14 nov 12, 18:53:45 » |
|
Majd ha láncfűrésszel üldöznek, akkor mondd, hogy nem ijesztő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9501 Dátum: 14 nov 12, 19:28:06 » |
|
Látom nincsen már téma, megyek, jó éjt mindenkinek! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9503 Dátum: 14 nov 12, 19:33:55 » |
|
Ilyen korán nyugovóra térsz? Én csak reggel 7 felé fekszek le. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9504 Dátum: 14 nov 12, 19:38:39 » |
|
Majd ha láncfűrésszel üldöznek, akkor mondd, hogy nem ijesztő Ha szembe állsz vele és kiröhögöd, akkor lekaszabol és utána visszaadják a belépő árát? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9505 Dátum: 14 nov 12, 20:34:05 » |
|
Hát persze  Egyébként nem hallottam olyat, hogy valaki ott nevetett volna, csak olyat, hogy valaki megütötte valamelyik színészt, viszont akkor kihívják a rendőrséget xD Ki is van írva, hogy tilos hozzájuk érni. Mondjuk ki akarna a kaszáshoz érni ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9506 Dátum: 14 nov 12, 21:35:40 » |
|
Vissza olvastam az elmúlt pár nap termését .  A warcraftól én csak a 3., részt ismerem,  és animét még én is nézek, ja bocs csak nekem nincs 3k hsz-som, illetve Lew amúgy sem olvassa el a firkálmányaim. Nyáron 8 - 12 óra munka után iszonyatosan jól tud esni egy jó hideg sör, esetleg kettő, főleg ha kint dolgoztál! Ayumi, honnan veszed hogy senpai, vagy Gdat negatív energiáiból származik a létezésed ? Szerintem egy megvilágosodott bölcsnek nincsenek negatív energiái, Gdat-nak meg szimplán nincsenek, mert megelőzi azokat. Utólag is boldog születésnapot az érintetteknek! Gondolkodom, hogy volt-e még valami amire akartam reagálni, de így hirtelen nem jut eszembe semmi .....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 22:46:41 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9507 Dátum: 14 nov 12, 22:16:34 » |
|
Luidzsy írt valamit.
Nem olvasom el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9508 Dátum: 14 nov 12, 22:29:11 » |
|
Luidzsy írt valamit. Nem kötök bele a helyesírásába és nem javítom ki szavanként (na jó, amúgy egyre jobban ír, büszke vagyok a padavanomra )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9509 Dátum: 14 nov 12, 22:49:31 » |
|
Azzal, hogy elmondod hogy hibáztam én még nem fogom tudni, hogy hol b*sztam el akármit is,  bár egyet javítottam ami szerintem már úgy helyes. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|