Micsudi
|
|
« Válasz #9480 Dátum: 14 nov 12, 16:29:50 » |
|
nem volt még olyan hogy nem vizet hanem teát vagy narancslevet stb akartatok inni ? este sört is fogok
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9481 Dátum: 14 nov 12, 16:30:25 » |
|
Szerintem meg a sörnek van a legjobb íze főleg ha hideg és szomjas vagy. Gyümilevet nagyon ritkán iszom me drága.
Kiből csinálhatunk homokórát? Mennyire menő lenne már.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9482 Dátum: 14 nov 12, 16:31:37 » |
|
Én is főleg csapvíz + tea (filteres, ami mondjuk nem a legjobb, de a fene se szórakozik teafűvel, meg szűrővel, ha szomjas ) + néha házi készítésű magtej (rizs, kókusz mix) kb. havonta 1x iszom szénsavas üdítőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9483 Dátum: 14 nov 12, 16:32:04 » |
|
A sör az tipikusan az a pia, ami ha társaság van akkor sima, de egyedül nem tudok felbontani egyet s meginni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9484 Dátum: 14 nov 12, 16:46:02 » |
|
Alkoholt egyedül nagyon ritkán tudok inni, meccsnézésnél felbontok egyedül is egy sört, illetve a gyakorlati beszámoló írásánál nagyon jól esett egy kis bor esaetleg sör, de inkább bor. Most egy ideig sört nem nagyon leszek képes inni. Na jó, mivel van igen minőségi asszem szlován kézműves sör a hűtőmben amit nem szabad hagyni megromlani, azt azért meg fogom tudni inni, de az aranyászok hétfőn nagyon megfeküdte a gyomrom, tegnap rendesen fájt ránézni a korsóra ahogy fiúk söröztek. phuj
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9485 Dátum: 14 nov 12, 16:58:41 » |
|
Én csak egyedül iszom. Így adom le a feszültséget, amit az emberek okoznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9486 Dátum: 14 nov 12, 17:10:12 » |
|
Én is elszoktam sörözgetni itthon. Jólesik leülni nézni valamit vagy játszani és közben elkortyolgatni egy jó sörikét :3
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9487 Dátum: 14 nov 12, 17:31:32 » |
|
Én soha sem iszok sört. Más alkoholt is csak szórakozóhelyen.
A szénsavas üdítôk meg igaz hogy nem valami egészségesek, de néha azért belefér. Régen sok olyat ittam de már rászoktam a szénsavas ásványvízre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 17:32:12 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9488 Dátum: 14 nov 12, 17:33:04 » |
|
Én szoktam whiskyzni és elmélkedni a világ dolgairól. Meg néha ha esz az ideg akkor is jó ha van otthon valami.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9489 Dátum: 14 nov 12, 17:45:13 » |
|
Nálam is van, hogy megiszok egy pohárral itthon ha apu hoz, és Noéhoz hasonlóan ez legtöbbször meccsnézés közben van de alapjában inkább borozok ha úgy adódik. Mostanában főleg így, hogy rámszakadt minden jó kiülni az udvarra a padra pipázni meg 1-2 pohárral meginni és tanulni. Az valahogy nyugtat.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9490 Dátum: 14 nov 12, 17:47:47 » |
|
Csesszétek meg, most kedvet csináltatok bedobni egy feles vodkát. Bár amúgy is meg vagyok fázva és a gyomrom is rendetlenkedik, szóval rám is fér. Ajánlom gman figyelmébe (ha már úgyis egész délután ignoráltuk a hozzászólásait )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 17:49:51 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9491 Dátum: 14 nov 12, 17:50:34 » |
|
Meg néha ha esz az ideg akkor is jó ha van otthon valami.
Én nem akarlak kioktatni vagy megmondani neked hogy hogyan kéne élned, de ha alkoholizálsz a boldogtalanságod miatt (több hszedbôl is ez jött le, hogy alkoholba fojtod a bánatod), akkor rövid idôn belül alkesszé válsz.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9492 Dátum: 14 nov 12, 17:54:55 » |
|
Hát durvább humor van itt mint a C&H oldalon az most már megdönthetetlen tény. alkoholba fojtod bánatod xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9493 Dátum: 14 nov 12, 18:06:00 » |
|
Szerintem a legjobb stresszoldók (és egyben a szomorúságot is lehet vele kezelni) az evés (nálam a csilis bab vált be) és a futás és a tánc(persze nem egyszerre ). Fontos, hogy valami jó zene szóljon. Mondjuk én még előtte illetve evés közben szeretem magam kisírni egy filmen, aminél igazából mind1 milyen stílusú én bármin tudok sírni. Más szerint is rendkívül idióta kifejezés a "szerelmi bánat"? Vagy csak szerintem hangzik bugyután?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 18:07:43 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9494 Dátum: 14 nov 12, 18:19:23 » |
|
A Deák tér a legjobb stresszoldó jól beb.szva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|