gman
|
|
« Válasz #9465 Dátum: 14 nov 12, 14:38:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9467 Dátum: 14 nov 12, 14:47:41 » |
|
Elvagyok a kólával csak az a baj hogy szomjat azt tényleg nem olt, fôleg hogy vízhajtó. Ha szomjas vagy és unod a vizet akkor igyál szénsavasat, ha azt is akkor meg valamit amiben citrom van.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9469 Dátum: 14 nov 12, 14:57:14 » |
|
Van az a vicc, hogy a kutya jobb, mint a feleség, mert ha a kutyát bezárod a szekrénybe, akkor örül, mikor kiengeded, az asszony meg nem annyira. Nem merem kipróbálni, de felteszem, ez igaz. Na de miért viselkedik a két állat ilyen különbözően azonos helyzetben. Melyik a hülye, a kutya, vagy a nő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9470 Dátum: 14 nov 12, 15:22:43 » |
|
Elvagyok a kólával csak az a baj hogy szomjat azt tényleg nem olt, fôleg hogy vízhajtó. Ha szomjas vagy és unod a vizet akkor igyál szénsavasat, ha azt is akkor meg valamit amiben citrom van.
Ki a f*szom unja meg a vizet?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9471 Dátum: 14 nov 12, 15:30:27 » |
|
Nagyon sokan jönnek azzal, hogy unják a víz ízét, hogy állandóan azt kell inni, stb. Volt általános iskolában egy ismerősöm aki nem ivott vizet, mert UTÁLJA az ízét. Szóval... ne csodálkozz. Vera, olvastam, a válaszod és benne vagyok! (Csak nem tudok most vissza keresni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9472 Dátum: 14 nov 12, 15:38:00 » |
|
Nálunk bent olyan rossz a víz hogy aki megissza az egy balf@sz. Jó kis belvárosi kemény víz omnyomnyom. *-* Bár néha nekem az itthoni is sok de ez még ahhoz képest jó. Kólával meg úgy vagyok, hogy régen borral megittam de már azt se. Mini, jól van. Majd filmezés közben kilakkozzuk egymás lábujjkörmeit meg befonjuk a hajunkat stbstb. XDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 15:41:52 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9473 Dátum: 14 nov 12, 15:48:14 » |
|
Ki a f*szom unja meg a vizet? Pl. Micsudi. Ô írt az elôbb ilyesmit.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9474 Dátum: 14 nov 12, 15:50:19 » |
|
Narancslét veszek nem kólát. és igen ha egész nap értekezlet van a konyhában és enni nem tudsz akkor is kéne valami íz a pofámba...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9475 Dátum: 14 nov 12, 16:08:09 » |
|
És még a lábad is fáj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9476 Dátum: 14 nov 12, 16:09:16 » |
|
Nagyon sokan jönnek azzal, hogy unják a víz ízét, hogy állandóan azt kell inni, stb. Volt általános iskolában egy ismerősöm aki nem ivott vizet, mert UTÁLJA az ízét. Szóval... ne csodálkozz. Megnézném egy egész napig nem kapna folyadékot fizikai munka közben akkor mennyire lenne rossz az a víz. Mondjuk nekem van hogy egész nap vizet iszom, ráadásul menteset és nap végén azért már jólesik valami aminek íze is van. Nemazért, elvagyok én a vízen is és sokszor még jobban is esik de néha jól jön valami cukros vagy ilyesmi. Nah, ha valamelyikőtök meghal, lehet homokóra az asztalomon. http://9gag.com/gag/a7KOevx
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 16:09:50 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9477 Dátum: 14 nov 12, 16:20:29 » |
|
Narancslét veszek nem kólát. és igen ha egész nap értekezlet van a konyhában és enni nem tudsz akkor is kéne valami íz a pofámba...
Vigyél magaddal dobozban csirkerizst.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9478 Dátum: 14 nov 12, 16:21:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9479 Dátum: 14 nov 12, 16:25:03 » |
|
Szerintem a víznek van a legjobb "íze", főleg ha szomjas vagy és hideg.
Cukros sz*rokat nem szoktam inni, esetleg jobb minőségű gyümölcsleveket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|