Syzygy
|
|
« Válasz #9435 Dátum: 14 nov 11, 21:53:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9436 Dátum: 14 nov 11, 21:54:13 » |
|
Hát ez kurva jó, de most spoilereztél nekem, még nem néztem meg a 3. évadot. MrSaiyan, egy megvilágosult ember nem lop . Szégyelld magad, eme szép napon, mikor .... mikor a születésnapod van. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9437 Dátum: 14 nov 11, 21:59:40 » |
|
Hát ez kurva jó, de most spoilereztél nekem, még nem néztem meg a 3. évadot. Minagi azt hiszi ez a 3. évadban volt.... ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9438 Dátum: 14 nov 11, 22:01:33 » |
|
Jah, elírtam. 4. évad, de a harmadikat még nem láttam, ahogy a 4.-et sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9439 Dátum: 14 nov 11, 22:03:27 » |
|
Eddig sem követte a képregényt, ezután sem fogja maximum ha húzni akarják még 10 évig.
Nagy vonalakban követi. Nagyon nagy vonalakban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9440 Dátum: 14 nov 11, 22:07:59 » |
|
Ezt csak azért írtam mert Aes egy olyan dologra utalt, amit fel kéne építeni és nem arra halad annyira a sorozat ahogy olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9441 Dátum: 14 nov 11, 22:10:14 » |
|
Naruto manga 699,5 spoiler lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9442 Dátum: 14 nov 11, 22:25:32 » |
|
Egyébként amikor Syzy angolul ír a duma topicba, nem tudom, hogy mit mond, tolmácsot szeretnék kérni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9443 Dátum: 14 nov 11, 22:31:15 » |
|
Ezt csak azért írtam mert Aes egy olyan dologra utalt, amit fel kéne építeni és nem arra halad annyira a sorozat ahogy olvastam.
Én meg a képregényben lévő dolgokról olvastam külső forrásokból, szóval nem vagyok teljesen biztos a dolgokban. De elég komoly dolgok alakultak ki, de nem tudom itt eljutunk e oda. Elméletileg az ígérték, hogy most ebben az évadban valamennyire visszatérnek a képregényhez, de nem tudom lesz e belőle valami, főleg úgy, hogy a karakterekben is ekkora eltérések lettek mostanra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9444 Dátum: 14 nov 12, 08:10:38 » |
|
De ha így kiközösítesz és csak buzulni akarsz akkor nézem Verával.
Ha már úgy is úgy beszéltük, hogy majd jössz le hozzám akkor simán. Tudod, ők már csak ilyen vén begyepesedett kanok... mi meg friss fiatal pipik. (És nem, nem veszünk fel semmit videóra. )Megint ki kellett tölteni a személyiségtípusos tesztet hivatali protokoll órára, és mily meglepő ugyan az jött ki, mint eddig. Hiába mondtam, hogy felesleges megcsinálnom. Én már nem változok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 12, 08:14:37 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9445 Dátum: 14 nov 12, 08:55:27 » |
|
Dat feeling, amikor azt hiszed, új hozzászólások vannak a duma topicban, de csak egy már meglévő hozzászólásán módosított valaki néhány karakternyit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9446 Dátum: 14 nov 12, 09:45:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9448 Dátum: 14 nov 12, 11:59:31 » |
|
Munkahelyemen van kívül egy lyuk a falban és egy kicsi cinke beköltözött oda. Annyira édes, folyton ki be jár. Meg néha a teraszra nyíló üvegablakon kívülről bekopogtat nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9449 Dátum: 14 nov 12, 12:27:36 » |
|
Cukker Nem tudok menni. úgy fáj a sarkam ha lépek mint állat. ez egy bicegős fogösszeszorítós nap lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|