Syzygy
|
|
« Válasz #9390 Dátum: 14 nov 11, 11:38:21 » |
|
Ráadásul ugyanannyi Oscar díja van Coelhónak is, respekt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9391 Dátum: 14 nov 11, 11:49:38 » |
|
De vele ellentétben nekem még lehet Oscar-díjam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9392 Dátum: 14 nov 11, 11:50:26 » |
|
Nem nagy érdem azért ez. Mindenkinek előbb lesz mint neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9393 Dátum: 14 nov 11, 14:12:21 » |
|
A joghurt nem romlik, csak joghurtabb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9394 Dátum: 14 nov 11, 14:25:42 » |
|
Köszi a linket. Hát igen, már én is találkoztam jópárral ezek közül a mondatok közül. Van ilyen, de azért elég ritka és annyira azért nem idegesítő. Fáj a pocim a másnaposság egy csúnya dolog, pláne így kedd "reggel", de most mégis nagyon örülök, hogy sikerült ebbe az állapotba juttatni önmagamat. Végre megszabadultam a szakdoga írás terhétől (már csak tanulni kell). Mondjuk azt még nem tudom hogyan fogom kibírni a ma esti üzemlátogatást.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9395 Dátum: 14 nov 11, 14:48:50 » |
|
Kicsit megkésve már, de most jut eszembe: téged láthattalak kb. két hete a 4-es metrón bőrönddel utazni a Gellért és a Kálvin tér között?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9396 Dátum: 14 nov 11, 15:00:37 » |
|
Lehetséges, gyakran közlekedem arra, esetenként bőrönddel is. (Utóbbi esetben általában morcos vagyok és meglehetősen megviselten festek.)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9397 Dátum: 14 nov 11, 15:09:26 » |
|
A joghurt nem romlik, csak joghurtabb lesz.
Ez nem is akkora hülyeség, mint amilyennek hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9398 Dátum: 14 nov 11, 15:19:47 » |
|
(Utóbbi esetben általában morcos vagyok és meglehetősen megviselten festek.)
Egyiknek sem tűntél, de lehet leharaptad volna a fejem, ha meg merlek szólítani Jól van, majd észben tartom, hogy ne menjek bőröndös noemimi közelébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9399 Dátum: 14 nov 11, 15:24:04 » |
|
A bőröndös noémi az egy új veszélyes szörnyfaj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9400 Dátum: 14 nov 11, 15:25:36 » |
|
Pedig utoljára mikor otthon jártam pont hazavittem egy csomó jegyzetet (amit utána elő se vettem a terveimmel ellentétesen), úgyhogy mivel sok dolog volt nálam lehetetlennek tartom, hogy egyik se lettem volna. Utálom, ha sok cucc van nálam. Azonban nem vagyok egy fejleharapós ember típus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9401 Dátum: 14 nov 11, 15:54:51 » |
|
Látom elvagytok. Kezd megjönni az a kellemes hangulat ami az éjszakás mûszak délutánjaira jellemzôk nálam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9402 Dátum: 14 nov 11, 17:39:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9403 Dátum: 14 nov 11, 17:45:25 » |
|
Lehet, hogy épp egy ózdi középiskolában alszol matekon és az egész Saphis életedet csak álmodod és valójában egy 15 éves cigánygyerek vagy. Mindjárt felébredsz, mert kicsöngetnek és elmondod a többieknek, hogy álmodban fehér lány voltál, aki orvosnak tanul és reménytelenül szerelmes voltál egy nős férfiba, akit a neten ismertél meg. Hülyének fognak nézni, de te csak ábrándozol a hercegedről. Regisztrálsz a fórumra, de a valóságban csak Ayumi és Micsudi léteznek. Az idilli álom után nem találod a helyet a valóságban és a Dunába ölöd magad. Senki sem sirat meg.
Amikor azt mondom, hogy perverz dolgok jutottak eszembe, ilyesmikre gondolok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 11, 18:00:42 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9404 Dátum: 14 nov 11, 18:41:35 » |
|
Látszik, hogy New York szar liberális gun control város. Próbálták volna meg ezt a majmok Texasban vagy Georgiában. Hamar tele lettek volna pumpálva 45ös magnum skulókkal, a rendőrség meg csak megleste volna a videót és egy vállrándítással elintézte volna a dolgot. Fenyegetve érezte magát, és többen voltak ellene, defensive gun use.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|