Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9180 Dátum: 14 nov 07, 15:49:53 » |
|
Hát egy Death Note-al mindenki el tudna játszani sztem Sokunknak hamar betelne. Én nem igazán. Sőt, ennyi erővel kimehetnék az utcára lövöldözni. A szint ugyan az, persze nem annyira elegáns. Négy intézet fog hozzám tartozni. Azta, gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9181 Dátum: 14 nov 07, 15:50:55 » |
|
hát ha az ember okosan írja be a neveket jó körülményekkel ez a világ nagyon megváltozna.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9182 Dátum: 14 nov 07, 15:53:08 » |
|
A PTE-hez tartozik a föci, szóval ti is benne vagytok a leigázó csapatban. De nem titeket igáznak le. Mini, jogos meglátás. Én se használnám a Death Note-ot, alapból halálbüntetés ellenes vagyok (inkább). Meg őszintén szólva nem is tudnék kit beleírni a saját köreimből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9183 Dátum: 14 nov 07, 15:59:10 » |
|
A halállistában az a szép, hogy nem feltétlenül érzed magad gyilkosnak, miután használtad, végül is csak leírtál egy nevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9184 Dátum: 14 nov 07, 16:01:26 » |
|
Az aki ezek után nem érzi magát gyilkosnak, alapjáraton szociopata és nem normális, ha nem képes felfogni, azt a felelősséget és nem csak úgy szívecskézve bele írt egy nevet a naplójába.
Micsudi, ennyi csúnya gonosz ember van a világon akiket kinyírnál? Ne aggódj, akiről írtam tegnap Ürlény csávó, mondta nekem, hogy elmegy Orbánhoz, azt mondja "Atombomba" és leborul előtte a világ... Nem kell ide Death Note.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9185 Dátum: 14 nov 07, 16:19:20 » |
|
Űrmanó mondja atombomba, én mondom hidrogénbomba. Sakk-matt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9186 Dátum: 14 nov 07, 16:23:00 » |
|
Antianyagbomba én győztem még másfél óra istenem de mennék már. mire hazaérek fos leszek Szerk. Mangafordító hölgyek urak fordítstok már le az utolsó fejezetet mert angolul nem fogom elolvasni mert nem és kész és megőszülök szóval hajrá Tegnap csak emiatt nem feküdtem le időben mert vártam a mangát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 07, 16:48:43 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9187 Dátum: 14 nov 07, 16:47:59 » |
|
Tapasztalt már valaki olyat, hogy ha sok munkája van, akkor felpörög és utána alig bír leállni (közben pedig még élvezi is a hajtást)? "Confessions of a workaholic" című rovatunkat olvashattátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9188 Dátum: 14 nov 07, 16:52:24 » |
|
Persze, hülyének is néztek miatta párszor főleg reggel hétkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9189 Dátum: 14 nov 07, 16:58:41 » |
|
Patkó könyvben van egy ilyen beszólás: "Minden igyekezetünk ellenére a távoli áttétek lokalizációját nem tudjuk pontosan megjósolni egyik malignus daganat esetében sem. A daganatok nem olvassák a tankönyvet..."Annyira nem is vicces, de nekem feldobta a napom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9190 Dátum: 14 nov 07, 16:59:41 » |
|
Nem szoktam élvezni, de ha valaminek nekiállok, akkor csinálom, mint a gép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9191 Dátum: 14 nov 07, 17:00:56 » |
|
Saphira ez vicces jó arc lehet a prof aki írta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9192 Dátum: 14 nov 07, 17:34:56 » |
|
Beírtam a google-ba, hogy Patkó könyv és semmi orvosi cuccot nem adott ki. Saphi szerintem te kamuzol és nem is vagy orvostanhallgató.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9193 Dátum: 14 nov 07, 17:38:59 » |
|
Hát mert valójában patkókovácsnak tanul, és egy erről szóló könyvben volt ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9194 Dátum: 14 nov 07, 19:10:14 » |
|
Szóval ma, 2014.11.07-én kiderült, hogy én egy Left-Leaning Anti-Government Total-Isolationist Ultranationalist Fundamentalist vagyok. Még mindig azon akadozom, hogy baloldali vagyok, hihetetlen. Ezentúl a maszopra szavazom. http://www.abtirsi.com/quiz2.phpLehet pár helyen rossz választ jelöltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|