gman
|
|
« Válasz #9030 Dátum: 14 nov 05, 16:29:32 » |
|
Mi óriások vagyunk, de ezt csak egy óriás láthatja. Ezért nem érzed a különbséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9032 Dátum: 14 nov 05, 16:43:18 » |
|
Bágyadt vagyok. De nincs mese... Ma is megyek dolgozni. Egyébként mostanában mindig a munka elôtt úgy érzem magam mint egy felmosórongy de 22óra után már jól vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9033 Dátum: 14 nov 05, 16:55:13 » |
|
Mivel Aes nem válaszolt szívesen megteszem én. Nem lesz többé Trollbarlang. A duma pont olyan szinten van mint az első pár trollbarlang. Így értelmetlen.
Nem hagytok minket még jobban kibontakozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9034 Dátum: 14 nov 05, 17:08:27 » |
|
Ha hagynának titeket mégjobban kibontakozni, akkor az globális fórumkatasztrófát eredményezne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9036 Dátum: 14 nov 05, 17:14:47 » |
|
Szerintem egyesek a karizmukon, mások a karizmájukon viszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9037 Dátum: 14 nov 05, 17:16:58 » |
|
Istenem a mai napom leírhatatlan. nem is fáradok vele. Azért amikor egy olyan laptop egyik csavarja anyaghibás és gyalulod le az első csavarással aztán nem tudod szétszedni aztán amikor végre kiműtitek a csavart a fedlapja nem jön fel, amelyiknek az árát 4 hónap alatt keresed meg. Hát para.... idegropi vagyok picit
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9038 Dátum: 14 nov 05, 17:22:29 » |
|
Bezzeg ha 4k-s fizetésed lenne akkor nem lennél ilyen idegbajos.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9039 Dátum: 14 nov 05, 17:34:35 » |
|
Xenon bár megkérdőjelezhetetlenül tagja a csapatunknak, valamiért nem tudom hova rakni. Bár vannak perverz ötleteim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9040 Dátum: 14 nov 05, 17:38:13 » |
|
A múltkor Gabeszrôl jutottak eszedbe perverz dolgok, most meg xenonról vannak perverz ötleteid? Ez már több mint gyanús...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9041 Dátum: 14 nov 05, 17:42:49 » |
|
Túl egysíkú a fantáziátok. Az enyémben nincs buziság, de még betegebb dolgok annál inkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9042 Dátum: 14 nov 05, 17:43:56 » |
|
Erről coelho meg aes jutott eszembe. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9043 Dátum: 14 nov 05, 17:46:20 » |
|
Én átérzem a helyzetüket. Gman inkább hagyj ki a fantáziádból, van nekem elég bajom anélkül is.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9044 Dátum: 14 nov 05, 18:01:16 » |
|
Egy kicsit 'ijesztô' belegondolni hogy idejön x ember, és gmannak valamennyirôl vannak képzelgései valamilyen 18+ szituációban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|