Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8880 Dátum: 14 nov 02, 20:49:01 » |
|
Egy pillanatra elgondolkodtam, mi volt a probléma az utóbbi hozzászólásaimmal, aztán rájöttem, hogy tipikusan olyan párbeszédet folytattunk Minagival, mint az újdonsült kismamák a facebookon a senkit sem érdeklő gyerekükről. Basszus tényleg. Ezen most felnevettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8881 Dátum: 14 nov 02, 20:52:40 » |
|
Rasszista a térkép. Nem ismeri el Dél-Baranya és Somogy virágzó roma kultúráját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8882 Dátum: 14 nov 02, 20:53:59 » |
|
Immunis vagyok rájuk. Amíg nincs annyi mint Ózdon, nem is léteznek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 02, 21:01:08 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8883 Dátum: 14 nov 02, 20:55:40 » |
|
Rasszista a térkép. Nem ismeri el Dél-Baranya és Somogy virágzó roma kultúráját. Ja.. Meg Dél-Békés... Mindenki azt hiszi hogy feléjük él a legtöbb.. De ezek mindenfele úgy elterjedtek, hogy hihetetlen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8884 Dátum: 14 nov 02, 20:56:43 » |
|
Hát Gabesz, Tolna megye Szekszárd alatt 20km-rel, Bajától is annyi, és mivel te Szeged környékén élsz valahol, ezért neked onnan kéne közelíteni, Szeged is 119 km-re van innen, és ahogy nézem Végegyháza onnan még plusz 100 km körül van nem ? Na igen erre felé is van bőven :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8885 Dátum: 14 nov 02, 21:02:34 » |
|
Rasszista a térkép. Nem ismeri el Dél-Baranya és Somogy virágzó roma kultúráját. Nekem a közelmúltban volt szerencsém megismerni. Dombóvár-Kaposvár helyivasút. az egész kocsiban 5 ember. Az egyik ismerősöm, én, és 3 familiárisan hiperpigmentált illető. téma: az egyik delikvens 4 hónapot kapott garázdaságért, a másik fél évet valami lopásért. a harmadik csak csendesen hümmögött és hamogott, s néha a térdére csapva felkiáltott: Németországba kéne menni, ott megfizetik a festést! visszafele már kocsival jöttem.
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8886 Dátum: 14 nov 02, 21:04:16 » |
|
Szaporodnak mint a nyulak. Ismerek egy asszonyt (mellettünk lakott régen), ők egy "normális" család, dolgozó apával (meg anyával, mert a csokigyárban láttam viszont), de 7 gyerekük van. Szóval ők igen termékenyek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8887 Dátum: 14 nov 02, 21:07:00 » |
|
Az a vonal elég veszélyes, meg Szekszárd - Bátaszék is vonattal Pollen fesztiválra mentünk arra Dombóvár felé, (Lengyel a település neve ahol van) ott is strucoztak, hogy ki ez a sok köcsög rocker.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8888 Dátum: 14 nov 02, 21:09:00 » |
|
Ezt el tudom képzelni. Viszont én szerencsére ismerek üdítő kivételeket is. Pl. a takarítónénink tök jó fej és aranyos! őt nagyon szeretem. amúgy van egy témát igen érdekesen körbejáró könyv. Akit érdekel, küldök címet
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8889 Dátum: 14 nov 02, 21:11:03 » |
|
Luidzsy, nem ismered a Ludditák együttes tagjait? Ők is bátaszékiek. Annyira szeretem Magyarországban, hogy itt mindneki rasszista. Külföldön meg jó dolgukban az ellen harcolnak. Persze van egy szintje a rasszizmusnak ami rossz. De Mo-n pont egészséges mértékű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8890 Dátum: 14 nov 02, 21:13:13 » |
|
Külön faj, külön kultúrával... Nem csoda hogy 1000 évvel ezelőtt kihajtották őket Indiából... Csak az a kár hogy nem Afrika felé vándoroltak...
Kb 20 romából 1 képes beilleszkedni... Amúgy nekem semi bajom velük... Csak ne lopjanak meg, és ne kössenek belém...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8891 Dátum: 14 nov 02, 21:13:29 » |
|
Gdat, nem tudom, szoktál-e 9gaget olvasni, de mostanában folyton halálradicsérik Kanadát (meg a kanadaiak magukat), hogy az egész közösség összefog a muszlimok megvédéséért a múltkori lövöldözés után. Pont ez jutott nekem is eszembe. Szar lehet olyan helyen élni, ahol ilyen emberek vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8892 Dátum: 14 nov 02, 21:17:49 » |
|
Jaja. De pláne akkor lesz szar, ha betelepednek és ellepik teljesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8893 Dátum: 14 nov 02, 21:18:22 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 02, 21:22:44 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8894 Dátum: 14 nov 02, 21:20:09 » |
|
Annyira szeretem Magyarországban, hogy itt mindneki rasszista. Külföldön meg jó dolgukban az ellen harcolnak. Persze van egy szintje a rasszizmusnak ami rossz. De Mo-n pont egészséges mértékű. Ezzel midnent elmondtál. Tényleg így van, de a legtöbb ember még egészséges szinten van, sokan azért átesnek a ló túloldalára. Melyik az C és a D tipusú jogsi? http://palyazatfigyelo.info/2014/08/13/most-150-ezer-forint-tamogatast-kaphatsz.php
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 02, 21:34:33 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|