dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8715 Dátum: 14 nov 01, 12:38:36 » |
|
Megyek fát vágni az eye of the tiger zenéjére, így sokkal hamarabb lesz 50-es karom, mint coelhonak és dehunternek.
Főleg, hogy dehunter már nem is tömegnővelőzik, hanem szint megtartáson van Persze neked nincs BMW-d, így neked lábra is kell edzened : (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8716 Dátum: 14 nov 01, 12:40:23 » |
|
Nekem nem kell külön lábra edzeni. Elég ha azzal tartom az izmos felsőtestemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8717 Dátum: 14 nov 01, 12:43:37 » |
|
Igen Mini, arra.
Ha futurisztikus cyberpunk katonák, vagy alulöltözött harcos űrpicsák lennének, melyik fegyvert választanátok? A, egyszemélyes lépegető pengékkel és gépágyúkkal B, portal gun C, gravity gun a Gantzból D, dubstep gun a Saints Row 4-ből E, fénykard + erő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8718 Dátum: 14 nov 01, 12:47:57 » |
|
Szerintem te is tudod hogy én bizony Jedi lennék. Nem csak lenne egy fasza kardom de hivatalosan is Marvel termék lehetnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8719 Dátum: 14 nov 01, 12:53:14 » |
|
Azt én egy szóval sem mondtam, hogy lehetsz jedi, csak azt, hogy lehet fénykardod, meg erőd.
OFF: az én fénykardomnak lávalámpa markolata lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8720 Dátum: 14 nov 01, 12:56:05 » |
|
Egy szóval sem mondtad hogy nem lehetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8722 Dátum: 14 nov 01, 12:58:51 » |
|
A cyberpunk katonák mióta lehetnek jedik? Vagy lennél inkább harcos űrpicsa, csak hogy jedi lehess?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 01, 12:59:53 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8723 Dátum: 14 nov 01, 13:00:19 » |
|
Ayumi: valami nagyon gáz felest ihattál... 5 felest. (2 vodka (royal), 2 fütyülôs, 1 hubertus. És nem a hatásával volt baj mert részegített, csak nem éreztem jól magam. Mármint, nem éreztem azt a feelinget amit akkor érez az ember amikor iszik. Nem volt jókedvem tôle, inkább rosszul voltam tôle (nem fizikailag hanem lelkileg). Hasonló volt már mással is? Vagy ez egyáltalán normális jelenség?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8724 Dátum: 14 nov 01, 13:08:12 » |
|
Én tapasztaltam hasonlót másnál. Ez természetes, főleg, ha a lelkiállapotod se a legjobb. Valaki depis lesz a piától, magába fordul, sőt, ha iszik akkor kezd el inkább sírni. Más vidám, huncut, beszédes, csöndes stb... sok féle reakció van. Szóval nem újkeletű a tiéd, csak gondolom, eddig még nem tapasztaltad ezt magadnál ivászat közben. Meg néha alkoholtól fajtájától is függ, hogy mivé válik az ember.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 01, 13:09:42 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8725 Dátum: 14 nov 01, 13:28:34 » |
|
Tudtuk, hogy Coelho illik hozzád.
Én lettem volna a megbízott kerítőnő csak mondtam, hogy not interested.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8726 Dátum: 14 nov 01, 13:29:09 » |
|
Még sose volt rosszkedvem a piától, olyan volt már hogy csak nézek ki a fejembôl de olyan mint tegnap nem, úgyhogy ez nekem új. A lelki világom meg tényleg sz*r, mondjuk ez itt nem újdonság. Egy másik tényezô meg a Cetirizin (antihisztamin a macskaszôr végett), de a macska is 2010 óta megvan és azóta vagy 50x ittam rá (vagyis elôtte mert lefekvés elôtt veszem be).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8727 Dátum: 14 nov 01, 13:32:12 » |
|
Minagi: akkor hajrá Kíváncsi vagyok, mit választasz ( na meg most hirtelen én is kedvet kaptam ) Ayumi: hmm... ilyesmi már velem is volt. És általában akkor, mikor külső nyomásnak engedve Morrisonsba mentem. Legutóbb 4 erősebb koktél sem tudta elfelejtetni velem ,hogy mennyire rohad a világ am. tök igaza van Minaginak az alkohol és a lelkiállapot befolyásolásával kapcsolatban Coelho: Egyetértek. Valóban Társ.tud.. de max az ELTE-n+a Corvinuson. Ált költséghatékonysági okokból a BTK alá szervezik. Pl. "nálunk is." T_T Úúúú... van rendőrünk is? ha tud írni és olvasni (már pedig úgy tűnik), akkor nagy valószínűséggel partiképes is. Csini egyenruha, PISZTOLY!!! biztos nyugdíj és egyéb kedvezmények (csak hülyülök)
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8728 Dátum: 14 nov 01, 13:41:37 » |
|
A cyberpunk katonák mióta lehetnek jedik? Vagy lennél inkább harcos űrpicsa, csak hogy jedi lehess?
Elég raisszista kiejelentés hogy egy cyberpunk katona nem lehet űrpicsa és jedi is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8729 Dátum: 14 nov 01, 14:55:32 » |
|
Tudtuk, hogy Coelho illik hozzád.
Én lettem volna a megbízott kerítőnő csak mondtam, hogy not interested. Köszönöm! szerk: és még három szó a 4 szavas szabály értelmében
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 01, 15:00:56 írta Senkisem17 »
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
|