Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8670 Dátum: 14 okt 31, 21:04:56 » |
|
Tök jó! Én kértem Ritától képeket, de még nem tisztelt meg velük. Húzos lehetett akor ez a fél év, devégre van saját kuckótok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8671 Dátum: 14 okt 31, 21:14:55 » |
|
Nem tervezek démon csinálni. Nem lenne idő magamra és ezért képtelen lennék szeretni őt. Ha úgy érzem ki éltem magam és képes leszek lemondani a jelenleg fontosnak vélt dolgokról lehet róla szó. Addig kizárt. Nem akarom, hogy csak nyűgnek érezzem azt pedig még kevésbé akarom, hogy ő érezze, hogy csak nyűg.
Hát még rengeteg munka van a hellyel. Idén nincs időm megcsinálni és az előző tulaj nem épp a férfiasság minta képe volt szal minden ami férfi munkát igényelt az szar. Tavasszal ki akarok festeni mert a tapétát utálom plafonra kéne szegélyt raknom a parkettát újra kéne szegélyezni a kábeleket el kéne mögé rakni vagy bevésni stb stb. Viszont a berendezés nagyon korrekt szinte minden új. Egy asztalt kéne vennünk illetve kihúzható kanapét mert, ha jön vendég nincs hol aludnia. Nos képet, ha ad is Rita szerintem max privátban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 31, 21:19:45 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8672 Dátum: 14 okt 31, 21:24:59 » |
|
Én is örülök nektek Hiei! Gyerekük meg már van csak nem ember, hanem macska. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8673 Dátum: 14 okt 31, 21:56:50 » |
|
Nos képet, ha ad is Rita szerintem max privátban.
Persze, privátban is kértem. Ez alap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8674 Dátum: 14 okt 31, 22:43:27 » |
|
Én is örülök nektek Hiei! Gyerekük meg már van csak nem ember, hanem macska. :3 Nekünk is! Anyuval minden este fogócskáznak meg bújócskáznak. Néha tényleg olyan érzés, mintha az öcsém mellé egy kishúgot is kaptam volna Minagi: mi ez a komment-verseny? 6000-nél mi történik? Nem mintha be kívánnék szállni, csupán a tájékozódás érdekében
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8675 Dátum: 14 okt 31, 23:08:14 » |
|
Beöltözik valaki Halloween-es bulira? Ha lenne 50-es karom, tuti Wolverine vagy Leinidasz lennék, esetleg Khal Drogo. Csajok, valaki Daenerys vagy Sansa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8676 Dátum: 14 okt 31, 23:38:42 » |
|
Minagi: mi ez a komment-verseny? 6000-nél mi történik? Nem mintha be kívánnék szállni, csupán a tájékozódás érdekében Semmi különös, csak gman hamarabb akarja elérni a 6000 hozzászólást, mint én. Akkor már te választod ki a fórum rang neved és képet is te raksz hozzá. Gdat-nál láthatod ezt. Ayumi még nem találta ki a nevét meg a kis ikonját. Eddig a halandó fórumozok között, ők érték el a 6000et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8677 Dátum: 14 okt 31, 23:46:24 » |
|
Ncore-on vadászok töklámpásokra. És a ti péntek estétek hogy telik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8678 Dátum: 14 okt 31, 23:52:59 » |
|
Nekem nem jelennek meg ott töklámpások. Nem tudom mitől lehet, azt hittem az Adblock esetleg, kikapcsoltam de az se segített. Igaz nem is néztem sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8679 Dátum: 14 okt 31, 23:58:47 » |
|
Én már négyet találtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8680 Dátum: 14 nov 01, 00:10:04 » |
|
És a ti péntek estétek hogy telik? Vicces olvasni azokat a kérdéseket gyk-n, mint; "hogyan lehet kockás hasam" "napi hány hasprést kell csinálnom, hogy kockás hasam legyen"és etc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8681 Dátum: 14 nov 01, 00:12:37 » |
|
És hányat kell csinálni hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8682 Dátum: 14 nov 01, 01:06:17 » |
|
Én már kitaláltam a kěpet meg rangot csak Cart elfoglalt. Majd megcsinálja Az normális ha valaki még 5 felestôl sem érzi jól magát (nem fizikailag) ezért hazajön, vagy ez már súlyos eset. Na mi ez a pangás? Néha itt még fél3kor is zajlott az élet. Vagy azok az idôk màr lecsengettek? Ja nem. Csak én vagyok a baj, a jelenlétem. Fôleg ittasan...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 01, 01:51:11 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8683 Dátum: 14 nov 01, 07:00:42 » |
|
Minagi: mi ez a komment-verseny? 6000-nél mi történik? Nem mintha be kívánnék szállni, csupán a tájékozódás érdekében Semmi különös, csak gman hamarabb akarja elérni a 6000 hozzászólást, mint én. Akkor már te választod ki a fórum rang neved és képet is te raksz hozzá. Gdat-nál láthatod ezt. Ayumi még nem találta ki a nevét meg a kis ikonját. Eddig a halandó fórumozok között, ők érték el a 6000et. Úúúú...de tök jól hangzik és te/ ti mik akartok lenni és milyen képpel? Ayumi: valami nagyon gáz felest ihattál... ha egyszer Pesten jársz, én elviszlek kocsmatúrázni (mostanában rám is rám férne) am, miért nem érezted jól magad? csokis témára visszatérve... én a kakaót is szeretem. sőt, talán nincs is jobb egy hűvös őszi estén, mint egy tejszínhabos forrócsokoládé kis fahéjjal / eperrel a tetején. - a rohadt értelmetlen beadandók írása mellé mindenki: nálatok volt szellemjárás? u.i: rájöttem,hogy a Naruto nem más, mint a Kis herceg átdolgozott változata
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 01, 07:07:10 írta Senkisem17 »
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8684 Dátum: 14 nov 01, 07:17:56 » |
|
A Naruto nem más, mint hogy két meleg tinédzser azon civakodik, hogy ki legyen a fiú, mert mindkettő alul akar lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|