Ayumichan
|
|
« Válasz #8580 Dátum: 14 okt 30, 23:31:58 » |
|
Miért lenne ő ennyire gyenge akaratú?
Mert alkesz láncdohányos, és még megdögleni sem képes. Ez van. De mindenki tudja, én emós vagyok, gman papucs, Aes kommunista, Lew pedig gyenge akaratú.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8581 Dátum: 14 okt 31, 06:35:10 » |
|
Előző hszt nem idézünk.
Moderátor tök jó csapat. őrültként én is csatlakozhatok? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 31, 07:07:40 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8582 Dátum: 14 okt 31, 08:05:14 » |
|
Hát ez sajna nem így működik. Többségünk fórumisten, vagy nagyon közel áll hozzá. Mi jobbak vagyunk másoknál és joggal nézzük le a Csevegőn kívül tolongó csürhét. Ha kibírsz pár hónapot úgy, hogy megpróbálunk eltaposni, TALÁN elfogadunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8583 Dátum: 14 okt 31, 08:14:08 » |
|
Oké, benne vagyok És ez az elitizmus miben nyilvánul meg? Ayu emósabb, mint a Tokio Hotel frontembere, Aes az "Élcsapat" legnagyobb élharcosa, Lew akarata képlékenyebb, mint Sasuke világképe, te pedig a világ legkényelmesebb papucsa lennél? Csak egy kérdés: Flip-flop vagy crocs papucs?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8584 Dátum: 14 okt 31, 08:18:41 » |
|
Amikre most ráharaptál saját Dumás mémek, amiknek az alapját te, mint külsős, nem ismerheted. Na pl. ez az elitségünk egyik aspektusa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8586 Dátum: 14 okt 31, 08:35:46 » |
|
Igen. Ez mondjuk egészen logikusnak tűnik. Istenként van saját kultuszotok is? Vagy templom? vagy minimum adminjog a fórumhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8587 Dátum: 14 okt 31, 08:37:47 » |
|
S bekövetkezett... mivel kezd vége lenni a Narutonak, az ottani emberek átszállingóznak a fórum egy másik részére. Megünnepelted MrSaiyan? Vagy vettél legalább szarvakat?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 31, 08:48:43 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8588 Dátum: 14 okt 31, 08:47:15 » |
|
Este 10-kor jöttem rá, hogy aznap volt. Azért egy szolid sörözés belefért, de nem robbantottam fel semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8589 Dátum: 14 okt 31, 08:52:04 » |
|
Csinálnunk kéne valami határt a csevegő köré az USA-Mexikó határ példájára. Am tényleg tönkretennék virágzó aranykorunkat. Kipp-effektus lenne, vagyis bizonyos mértékű kisebbség fölött a többség (mi istenek) eltávozna. Meg kell akadályozni a Duma topic gettósodását!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8590 Dátum: 14 okt 31, 08:58:02 » |
|
Téged is megtűrünk itt, szóval valószínűleg nem lesz Vasfüggöny.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8591 Dátum: 14 okt 31, 09:29:47 » |
|
Néha nem árt a vérfrissítés, különben túl belterjessé válik a közeg, s az új ingerek hiányában elsatnyulás veszélye is felmerülhet Na meg egyébként is, egy Vasfüggöny pár esetlegesen jó fej ( sör-borkompatilibis ) emberrel való megismerkedést akadályozná meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8592 Dátum: 14 okt 31, 09:50:21 » |
|
Csinálnunk kéne valami határt a csevegő köré az USA-Mexikó határ példájára. Azzal nem sokra mennénk, azon a határon valahogy mégis minden szar csöves meg drogdíler átjut. Legyen inkább Izrael - Gázai övezet határ, na az már valami. Mini, az illegális bevándorlás ellen minden erőnkkel küzdeni fogunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8593 Dátum: 14 okt 31, 09:50:57 » |
|
Csak nem szabad azt a hibát elkövetni, mint kinyernében. Ennek a topicnak már megvan a saját kétes eleme Ayumi személyében, és ezt a posztot meg kell tartani neki Ma majd megyek bulizni, de Kage úgyis azt hiszi, hogy csak kurvának öltözöm :'((
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8594 Dátum: 14 okt 31, 09:57:07 » |
|
Mini, az illegális bevándorlás ellen minden erőnkkel küzdeni fogunk. Ilyen képpel amit mutattam? Hajszárítóval? Szorgos népünk győzni fog!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|