|
Saphira
|
|
« Válasz #8461 Dátum: 14 okt 27, 22:44:36 » |
|
Miért pont Boromir?
Miért nem Glorfindel? Asfaloth? Maedhros? Fëanor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8462 Dátum: 14 okt 27, 22:51:02 » |
|
Szeretem azt a nevet. Igazából szerintem egy jó kis férfi név. Nem a karakterhez kötve választottam pont azt, bár a karaktert is nagyon szeretem, de az már más. Na meg nem annyira nyelvtörő a neve. Asfaloth viszont egy jó kis falu név lenne. Egy gyönyörű erdős, szinte tünde falucskához illene ez a ló név.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8463 Dátum: 14 okt 27, 22:55:58 » |
|
Tessék, akkor itt van egy kis hallgatnivaló. Hm, mintha már linkeltem volna... Nem baj, the north wind may have heard the horn of the son of Denethor! O Boromir! The tower of guard shall ever northward gaze to Rauros, golden Rauros-falls until the end of days! Érzem, hogy nem fog ma összejönni a tanulás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8464 Dátum: 14 okt 27, 23:05:46 » |
|
Ez tök jó volt. Kivéve a csaj hangja, ő kizökkentett néha. Viszont most elkapott egy érzés, amit próbáltam elnyomni egy ideje, mert nincs meg a vágatlan (+díszdobozos) The Lord of the Rings, hogy meg akarom nézni! Főleg az első részt, az a kedvencem. Ez a te hibád, Saphira! --------------------------------- Basszus, ez durva...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 27, 23:19:30 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8465 Dátum: 14 okt 28, 09:12:48 » |
|
Ide már nem lenne elég egy kutyás kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8466 Dátum: 14 okt 28, 11:00:53 » |
|
Akkor egy Micsudi story ? Viccelek nincsen eddig jó a nap, csak nagyon hideg van, kollegám köhög mint állat. nem akarok bereg lenni. Jó rég nem volt semmi ilyen tradicionális betegségem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8467 Dátum: 14 okt 28, 12:48:14 » |
|
Lehet estére lázas leszek, ami amúgy Saphira hibája, és a lehetséges betegség tudatától beayumicsudiztam, ötletek kellenének kivergődni a veremből, nem akarok megfázni. : ( (
dat 99 problems
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8468 Dátum: 14 okt 28, 13:12:06 » |
|
Ezt be lehetne fejezni mert szemétség. inkább azt mondjátok meg pénteken ha elmegyek a haloween bulira mi a ráknak öltözzek, nincs pénzem se ötletem, low budget kreatívnak kéne lenni, és nem túl kockának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8469 Dátum: 14 okt 28, 13:14:34 » |
|
Nem bírom nem lecsapni a labdát. Öltözz be Ayuminak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8470 Dátum: 14 okt 28, 13:41:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8471 Dátum: 14 okt 28, 14:06:40 » |
|
Halloween. Hazánkban a kurvák és a hipster parasztok nemzeti ünnepe. Mázold be az arcod fehérrel és feketével, ettől már művészi és menő is leszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8472 Dátum: 14 okt 28, 14:12:01 » |
|
Halloween. Az ünnep, amit nem lehet élvezni anélkül, hogy valaki ötpercenként ne jönne azzal, hogy ez nem is magyar népszokás (mintha a többi az lenne) és fogyasztói társadalom, meg csúnya rossz amerikaiak (amúgy kelták). Halloween. Mert folyamatosan búslakodni sokkal jobb, mint egy kis vidámságot vinni a szürke őszi napokba. Halloween.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8473 Dátum: 14 okt 28, 14:17:08 » |
|
Ünnepelni jó. A Halloween teljesen ártalmatlan ünnep, a gyerekek élveznék. Remélem jobban megtelepszik itthon, mire Vilike kisiskolás lesz. Javasolni fogom neki a náci zombi jelmezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8474 Dátum: 14 okt 28, 14:21:51 » |
|
Én ilyet nem is mondtam Coelho. Csak megjegyeztem hogy 14 év felett arról szól az ünnep hogy ki öltözik be a nagyobb kurvának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|