Ayumichan
|
|
« Válasz #8190 Dátum: 14 okt 24, 12:50:39 » |
|
Én csak ilyen miért ne indíttatásból tettem ki.
Nem baj hogy kiraktad. Luidzsy is kirakta. Most (hirtelen felindultságból meglovagolva ezt a hullámot) én is kiraknám. De mivel telefonon bonyolult, holnap reggelre (igen, megyek dolgozni éjszakára) meg már lecsillapodik, ezért nem hiszem hogy ki fogom rakni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 24, 12:58:16 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8191 Dátum: 14 okt 24, 12:59:23 » |
|
A moment mikor már Ayumi is ignorál téged... : (( Like if u cr evrtym A képért meg a halál után is üldöző hála Mininek
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8192 Dátum: 14 okt 24, 13:07:37 » |
|
Bármikor. Most már tudsz onnan böngészni. Nagyon fasza lett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8193 Dátum: 14 okt 24, 13:14:33 » |
|
Ayumi verse tisztára mintha az István, a királyból lenne. Legalábbis a kezdő sorai. De amúgy szerintem is át kellene fogalmazni, Sabaku tök jófej volt a maga April Ludgate-es módján és igaza is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #8194 Dátum: 14 okt 24, 13:20:06 » |
|
Gyerekek, a kárpátiás kérdésötletek is jöhetnének. Holnap interjú és jók lennének a kérdések amik érdekelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8195 Dátum: 14 okt 24, 13:22:08 » |
|
Azért nincsenek kérdések, mert senkit sem érdekel a Kárpátia...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8196 Dátum: 14 okt 24, 13:22:20 » |
|
Semmi nem érdekel a Kárpátiáról ezért nem is írtam. Biztos neked is eszedbe jutnak a szokásos sablonok az bőven elég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #8197 Dátum: 14 okt 24, 13:33:39 » |
|
Hát oks... Holnapig még a többiekkel kiötletelünk párat akkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8198 Dátum: 14 okt 24, 13:36:18 » |
|
Én se tudok kérdéseket, sose hallgattam Kárpátiát, de elsőnek az lenne a kérdésem, hogy miért hamisak. Amúgy nem tudom, hogy azok-e. A környékünkön gyakran adtak koncertet pedig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8199 Dátum: 14 okt 24, 13:47:42 » |
|
Én hallgattam egy időben és koncerten is voltam, ahonnan kidobtak. :F De szerintem is a sablon kérdéseket kell bedobni ilyenkor. Miért kezdtetek el zenélni, mit akartok üzenni vele stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8200 Dátum: 14 okt 24, 13:53:43 » |
|
Én megkérdezném mit gondolnak arról, hogy a rajongótáboruk 85%-át 50-es IQ-jú skinheadek teszik ki
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8201 Dátum: 14 okt 24, 13:54:11 » |
|
Gyerekek, a kárpátiás kérdésötletek is jöhetnének. Holnap interjú és jók lennének a kérdések amik érdekelnek.
Kérdezd meg tőlük, hogy azért csinálnak-e ilyen "nemzeties" zenéket, mert divat és jól meg tudják magukat szedni belőle vagy esetleg belső meggyőződésből? Én nem rakok ki magamról képet, mert nem szeretnék senkit megalázni a szinte tökéletes arcvonásaimmal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8202 Dátum: 14 okt 24, 14:03:19 » |
|
A Kárpátia pont az a zenekar, aki még a divathullám előtt kezdett el ilyen zenéket csinálni (szemben például Fankával), sőt igazából miattuk robbant ki ez a divat. Én nem rakok ki magamról képet, mert nem szeretnék senkit megalázni a szinte tökéletes arcvonásaimmal. Én pont úgy emlékszem, hogy szar pontot kaptál a teszten...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 24, 14:03:59 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8203 Dátum: 14 okt 24, 14:05:46 » |
|
7.5 pont annyira nem rossz, ráadásul előnytelen kép volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #8204 Dátum: 14 okt 24, 14:09:28 » |
|
jó kifogás Akkor egy picit másabb téma: ti néznétek olyan videósorozatot youtubeon ami egy kisebb városka kulturális életét mutatja be, nem csak azt ami a felszínen van, hanem szórakozóhelyeket, rendezvényeket, zenekarokat, csoportokat? (esetleg milyen címet adnátok egy ilyen sorozatnak?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|