gman
|
|
« Válasz #8040 Dátum: 14 okt 22, 19:10:57 » |
|
Elgondolkodtam azon, hogy ha kövér vagyok, miért nincs tokám? Szerintem nem is vagyok kövér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8041 Dátum: 14 okt 22, 19:58:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8042 Dátum: 14 okt 22, 20:07:03 » |
|
"Akkor a seggedben egy k.rvanagy csont van."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8043 Dátum: 14 okt 22, 20:48:13 » |
|
Pedig munkatársam megmondta, 100 kg alatt nincs ember.
Szerintem ez hülyeség, akkor nagyon kevés ember lenne a Földön, és azok se lehetnének 100 kiló fölött, mert magukat kéne ellássák, és ha így tennének, a nemlétező fölösleg eltűnne, tehát ha tovább gondoljuk ezt a dolgot voltaképp emberek se lennének, mivel azok akik meg maradtak eleinte 100 + azok később tűnnének el, amikor lefogynak 100 kiló alá. Elnézést ha nagyon idegesítő lett a hsz., de csak így tudtam leírni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8045 Dátum: 14 okt 22, 21:06:38 » |
|
Tudsz ilyet ? Jó ők tényleg nem tudnak hova tovább fogyni, így ők túl élnék ezt a poszt apokaliptikus helyzetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8046 Dátum: 14 okt 22, 21:09:57 » |
|
You mean like this?
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8047 Dátum: 14 okt 22, 21:18:40 » |
|
A tolvajkergetők facebook oldalát megint letörölték?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8048 Dátum: 14 okt 22, 21:30:56 » |
|
Na látom azért vannak igazi monstrumok is a világon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8049 Dátum: 14 okt 22, 21:37:38 » |
|
Most belinkelhetném még a Rock-ot meg még jósok embert :o A tolvajkergetőknek pedig abba kéne hagyni ezt az erkölcstelen önbíráskodást! Szörnyű amit művelnek. Ártatlan orkokat hurcibálnak meg! Hát hogy szolgálja így az ember nyugodtan igazságos urát Szauront
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8050 Dátum: 14 okt 22, 21:47:53 » |
|
Elvileg magánszemélyeknek maximum havonta 700 ft lehet az internetadó a tervek szerint.
Az eredeti törvényben nincs max korlát. A 700 Ft a telefonálgatásra vonatkozik. Bár, amíg a szavazásig még 200x módosítják, bármi kisülhet belőle.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8051 Dátum: 14 okt 22, 21:47:53 » |
|
Ahelyett hogy ilyen kokszosokat linkelgetsz, inkább gondolkodj el rajta, hogy mi lesz a Fnatic-kal, ha Rekkles otthagyja őket :((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8052 Dátum: 14 okt 23, 03:42:17 » |
|
Pedig munkatársam megmondta, 100 kg alatt nincs ember.
105 kiló vagyok és nem vagyok ember. Csomóan azt mondták mostanság, hogy droid vagyok :O bár szerintem csak egy lélek, ami nem rendelkezik szabadidővel már kb 3 hónapja.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8053 Dátum: 14 okt 23, 04:35:04 » |
|
Keresd a hibát ! (nem most nem az elrejtett niggert kell keresni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8054 Dátum: 14 okt 23, 07:12:29 » |
|
Na de ez egy szabad ország (még). Ha ôk október 23-án akarják ünnepelni az 1848-as forradalmat, akkor egészségükre. Mondjuk, azért érdekelne, hogy aki írta e sorokat, annak a bizonyítványában (ha van neki), vajon milyen osztályzatok szerepelnek, fôleg történelembôl.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 23, 07:28:08 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|