dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7950 Dátum: 14 okt 21, 19:49:32 » |
|
de látod dehunter megint terelsz attól még hogy engem támadsz az alapprobléma ugyanúgy megmarad a vicceiddel.
De az én vicceimen nevetnek a deák téri lányok, még akkor is, ha ezt mondom el : Az ember elmegy orvoshoz. Azt mondja, depressziós. Hogy az élet kemény és kegyetlen. Egyedül érzi magát a fenyegető világban. Az orvos azt mondja, "a kezelés egyszerű. A kiváló bohóc, Pagliacci ma este épp a városban van. Menjen el a műsorára, az majd felvidítja." Erre az ember könnyekben tör ki: "De doktor úr, én vagyok Pagliacci!" Be is rakom a viccek topikba, hisz te még biztosan nem raktad be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7951 Dátum: 14 okt 21, 19:52:45 » |
|
Mert nincs itt egy értelmes "áldozatjelölt" (engem unalmas) ezért egyesek már olyanokba is belekötnek akik mégcsak nem is írtak. Ki beszélt itt áldozatokról? Csak annyit kértem hogy ha már az 1% termeli ki a maradék 99%-nak az értéket, terméket,árut,szolgáltatást amik ők leleechelnek, akkor adjanak már vissza valamit a közösségnek. Ennyi. dehunter: ha rajtam múlna azt mindennap kitenném ide, mert az nem vicc. majd ha megnézed az ultimate cut-ot belőle és elgondolkodtál az életen akkor kenyér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7952 Dátum: 14 okt 21, 19:53:59 » |
|
Elolvastam a netadós cikket... Rövid tömör vélemény: Ezek hülyék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 21, 19:54:43 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7953 Dátum: 14 okt 21, 19:57:07 » |
|
Pedig Aes rájuk szavazott most meg fel van háborodva rajta tipikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7954 Dátum: 14 okt 21, 19:58:24 » |
|
Elolvastam a netadós cikket... Rövid tömör vélemény: Ezek hülyék. És ez pontosan mióta is újdonság? Eddig is tudtuk, hogy nyakkendős majmok ülnek ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7955 Dátum: 14 okt 21, 19:59:37 » |
|
Szerintem az internettel még a magyar kormány se bír baszakodni. Gdat: szerintem az a gázosabb, ha 40 éves az ember, és még szűz. Senpai: Nem tudom mennyire gáz, ha engem szeretnek, de én nem tudom viszonozni, de tudom hogy szar érzés! A lurkerek meg mindig is lurkerek maradnak hiába csinálsz bármit Syzygy. Ayumi: Nem a fogattatással van a gond, csak azok mennek el, akik nem bírják a kiképzést. /bár nem tudom rám mennyire száltatok rám amikor jöttem./
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7956 Dátum: 14 okt 21, 20:01:44 » |
|
Elolvastam a netadós cikket... Rövid tömör vélemény: Ezek hülyék. Nem hülyék... Annyira elbaszták már az állam pénzét, annyira belevitték már az államadósságba az országot, hogy lassan már megadóztatnák a levegőt is... A mostani államadóssághoz képest a Kádári államadósság aprópénz... Mondjuk ha picsánrugnák a politikusok felét, meg az államapparátusból a vízfej 80%-át, máris nem lenne annyi hiány... De tudod.. A minimálbérből meg lehet élni, bőven elég házra, kocsira, 4 gyerekre... Ha behozzák az internetadót, nem 5000 lesz a netdíj, hanem 50 ezer, de vagan zsebből kifizeti majd mindenki... Hogy lehet kijátszani? Ecetes ollóval elvágod a netkábelt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 21, 20:03:21 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7957 Dátum: 14 okt 21, 20:05:11 » |
|
Az milyen már, hogy találkoztam egy régi osztálytársammal és nagyon durván megváltozott. Gimiben kis csendes, normális lány volt, aztán elmegy egyetemre, és már kb a város kurvája?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7958 Dátum: 14 okt 21, 20:06:39 » |
|
Szerintem elég tipikus eset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7959 Dátum: 14 okt 21, 20:08:37 » |
|
Pont ma néztem meg Syzy. De akkor csak most a kedvedért elhúzok és elgondolkozok az életen-ráadásul a Dust in the Wind dallamára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7960 Dátum: 14 okt 21, 20:14:11 » |
|
Nem értem miért nem bír engem dehunter. : ( ( Az milyen már, hogy találkoztam egy régi osztálytársammal és nagyon durván megváltozott. Gimiben kis csendes, normális lány volt, aztán elmegy egyetemre, és már kb a város kurvája?
Ha gimiben nem élte ki magát akkor az egyetemen fogja, minden lánnyal így vagy, inkább beneveztél volna egy körre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7961 Dátum: 14 okt 21, 20:17:36 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
ModerátorÉn pont ennek az ellenkezőjére ismerek valakit! Gimiben eléggé ribancos volt, aztán elment egyetemre és "megkomolyodott". Azóta egy értelmes nő lett belőle
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 21, 20:24:49 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7962 Dátum: 14 okt 21, 20:18:41 » |
|
Egy új gyerek. Milyen naiv. Ő is kihull majd, és meg fogja szenvedni a folyamatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7963 Dátum: 14 okt 21, 20:18:51 » |
|
Még nem is ittunk együtt, erre elvárod, hogy kedveljelek?4? Lehet neked kéne elgondolkodnod az életen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7964 Dátum: 14 okt 21, 20:20:28 » |
|
Nah csak fel kellett emelni a hangot, és egyből írnak ide, így elnézzük azt is, hogy előző hsz-t nem idézünk.
még italnál jársz? havi 400kból nem telik szintetikus tudatmódosító szerekre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|