Ayumichan
|
|
« Válasz #7530 Dátum: 14 okt 12, 12:52:09 » |
|
A trollcsászárt nem veszem el gmantôl. Am is valami rám jellemzô kéne. " nkw fórum bizarr teremtménye" " a levakarhatatlan" "goth valami nem tudom mi" "örökké fangirl" "álmatlan éjjeli lepke" "macskaôrült" "DW ôrült". Ezek a piszkozatok jutottak eszembe. Na, most meg már fúrnak is. Errôl eszembe jutott ez: "a szomszédai leendô gyilkosa"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 12:54:21 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7531 Dátum: 14 okt 12, 12:57:38 » |
|
Egyébként Minagi tény hogy pofátlanul hsz vadász, nagyon nem lennék meglepve ha hamarabb összefarmolja a 6k-t, mint gman.
Persze tudom mi a válasz erre hogy ő csak beszélget, persze jól megy az alibizás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7532 Dátum: 14 okt 12, 13:02:22 » |
|
Főleg mert mostanában alig írok. Simaliba. Csak is miattad, ha elérem a 5999-et megállok amíg gman nem ér utól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7533 Dátum: 14 okt 12, 13:09:32 » |
|
Igazából amilyen kocka mostanában Syzy, még vele is vigyázni kell, nehogy beszáljon a versenybe, hisz engem már megelőzött. Amúgy, hogy ha angolul beszél, mi értelme az angol feliratnak ? Az olvasott szöveg könnyebben érthető. Az egyes akcentusok sokat torzítanak. Meg hasonló okok miatt jó dolog az angol felirat. Nyelvtanuláshoz is hasznos. Angol éretségire csak úgy készültem, hogy így néztem sorozatot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 13:14:05 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7534 Dátum: 14 okt 12, 13:13:29 » |
|
Valaki vegye el tôlem a telefont. Készülôdni keéne, de én hol itt nézelôdök, hol facebookon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7535 Dátum: 14 okt 12, 13:17:53 » |
|
Szolgálati közlemény... ... az e heti Doctor Who feliratot várhatóan keddre tudjuk elkészíteni. A kedves ügyfél a hétfői határidőhöz tegnap délben adott adatot, és bár reménykedtem benne, hogy valami csodát tudok tenni és nem kell holnap is dolgoznom, de a legjobb szándékom mellett sem sikerült egy heti munkát másfél napba beletaposnom. Határidő hétfő, addig már nem alszom, az tuti. Szóval a fordításhoz ezt követően fogok tudni hozzákezdeni. Előre is köszi a türelmet. Úgy tűnik a mai legnagyobb dilemmám megoldotta önmagát. Marad a választási műsor estére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7536 Dátum: 14 okt 12, 13:22:38 » |
|
Noémi értem, köszönöm. Minagi, nem bántásból akartam írni azt, poénnak szántam, de látszik nem vagyok elég poénos ahhoz, hogy nevesetek rajta. Főleg úgy, hogy ha megnézzük én nekem mennyi értelmes hozzászólásom van, akkor megnézhetjük hogy a 90 %, de lehet több farmolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7537 Dátum: 14 okt 12, 13:25:15 » |
|
Én viszont csak pénteken nézem meg a DWt. Kedd, szerda, csütörtök délutános, és hála a 31es busz menetrendjének hogy akkor fut be a vonat amikor az indul, a másik meg egy órával késõbb, így hazaérek majd éjfélre. Mondjuk a belváros irányába hazaérhetek hamarabb vagy 10 perccel mint aazzal busszal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7538 Dátum: 14 okt 12, 13:25:55 » |
|
Dzsudzsiiii Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen! Kazegake meg majd kedden saltzburgban fog ébredni. Ne írj ilyen hangosan, szétrobban a fejem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7539 Dátum: 14 okt 12, 13:36:09 » |
|
Még hamar magadhoz tértél, vagy csak a pénz fogyott el? Gondolom nincsen hangod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7540 Dátum: 14 okt 12, 13:36:56 » |
|
Kedvenc filmek: Inkább számítógéppárti vagyok. Ritkán nézek tévét, de akkor a vígjátéktól a horroig mozognak. Amennyiben értelmesenek tartom a műsort, vagy csak kikapcsolódásra vágyom.
A tévének és a számítógépnek miköze a filmekhez? Persze, azokon lehet nézni, de ha maga kérdezi, hogy mi a kedvenc filmje, akkor eléggé alap, hogy nem arról beszél, hogy hol szeret vagy hol néz filmeket, hanem arról, hogy miket szeret nézni. Csak most olvastam és ez... fura. Luidzsy, nem bántottál senkit. Uh, remélem tényleg nicsn hangod, Kazekage. Ilyenkor rekketesen beszélni... *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7541 Dátum: 14 okt 12, 13:43:16 » |
|
Pénzem sincs, hangom sincs. Már 8-kor fent voltam mert menni kellett börzére, ami egy épületben volt a választással szóval egyszerre hallgathattam a néniket okoskodni meg a magukat hipsternek érző divatmajmokat k.rva másnaposan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7542 Dátum: 14 okt 12, 14:02:41 » |
|
"az NKW fórum elpusztíthatatlan boszorkája" -ez még jó is. Más úgye jut eszembe ami meg igen az túl... fura lenne ráadásúl "szezonális".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7543 Dátum: 14 okt 12, 14:03:00 » |
|
Ó, Michael! Aes, emlékszel rá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7544 Dátum: 14 okt 12, 14:20:12 » |
|
Majd teszek ki képet ha ismerősöm elküldi őket bakter szavazni kéne menni de lusta vagyok elsétálni oda egyedül, anyumék reggel voltak -.-" rájuk vártam, fagyit bukták, veszek helyette Smack-et csak éhes is vagyok vásárolni is kell.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|