Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7455 Dátum: 14 okt 11, 19:26:44 » |
|
El kell ismerni ez a gól gyönyörű volt Dzsudzsi ide vagy oda. Szalait meg sajnáltam, ő tényleg jobb ennél. Ah most olyan boldog vagyok. Dárdai nyilatkozatának a legutolsó mondata volt nagy, könyörgök maradjon ő a kapitány ha a többi meccset is így hozzák le. gman, de van, és?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 19:27:55 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7456 Dátum: 14 okt 11, 19:35:02 » |
|
Am nincsen sport topic? Valami rémlik.
Most az egyszer egyet kell értenem gman-nel, a focinál kevesebb unalmas dolog van, legalább a duma topicban ne erről kelljen olvasni. Az is vicces, hogy a "sport" topic a sport nézéséről szól és nem magáról a sportolásról. Sosem értettem, mi a jó a sport nézésében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7457 Dátum: 14 okt 11, 19:36:14 » |
|
A kedvenc sportom a pankráció. Tudjátok, mért? Mert az nem sport. Ettől lesz egyedi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7458 Dátum: 14 okt 11, 19:41:50 » |
|
Kergetnek egy labdát, és milliókat zsebelnek be, én meg csak 400-at keresek egy hónap alatt. Hihetetlen, hogy mik vannak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 19:42:23 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7459 Dátum: 14 okt 11, 19:45:59 » |
|
Feltöltöttek netre egy patológiás- boncolásos videót, de naná, hogy hunglishül van az egész. Alap esetben nem zavarna, de a magyar és angol patológiai leírószavak egyáltalán nem fednek át.
Kicsit idegesítő már, hogy mindig a nyomorult külföldiek seggét kell fényesre nyalni. Múltkor az egyik tanár közölte, hogy szerinte hülyeség a magyar nyelvű oktatás, mert úgyis minden szakirodalom angol, és el kéne törölni a magyar szakot, hogy angolul tanuljunk és vizsgázzunk. Hát bazzeg, csak éppen ez a szak nemcsak a megszerzett tudásról szól, hanem azért a betegekkel is kell majd valahogy kommunikálni, akiknek 90%-a nem tud angolul, és nem elég, hogy az anatómia kifejezések nagy részét csak latinul tudom, legyen még a többi angol?? Ja, és mindezt október 6-án közölte, a magyar oktatási nyelvért is küzdő '48-asok meg forogtak a sírjukban.
Meg nem elég, hogy így is elmegy a végzettek 80%-a külföldre, segítsenek még rá egy kicsit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7460 Dátum: 14 okt 11, 20:04:45 » |
|
Egész biztos unalmas, de hát ha nekik ez kell, ki vagyok hogy visszatartsam őket ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7461 Dátum: 14 okt 11, 20:20:27 » |
|
Eszembe jutott a régi vágyam. Egy olyan világban szeretnék élni, ahol az emberek tudják, hogy Hofi nem vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7462 Dátum: 14 okt 11, 20:22:24 » |
|
Miért, mert halott? Morbid poénjaid vannak, hallod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7463 Dátum: 14 okt 11, 20:22:42 » |
|
A humornak sok fajtája van. Az övé miért nem tetszik?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7464 Dátum: 14 okt 11, 20:24:49 » |
|
Erre sok választ lehetne adni, de én az 'erőltetettre' voksolok.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7465 Dátum: 14 okt 11, 20:27:30 » |
|
Sabaku közel jár. Én azt mondtam volna, hogy az ő humora azért nem tetszik, mert nincs neki. Fapofával tudom nézni az előadásait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7466 Dátum: 14 okt 11, 20:32:47 » |
|
Szerintem a többség nosztalgiából tartja viccesnek, mert büntetlenül kimondhatott sok olyan dolgot az előző rendszerben, amit más nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7467 Dátum: 14 okt 11, 20:40:19 » |
|
Nem viccnek szántam, teljes mértékben úgy gondolom, ahogy ő, és én azért tartom egy-két poénját "viccesnek", mert ma is igazak, csak annyiban más a dolog, hogy most mások kezében van az életünk, és ők szopatnak minket :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7468 Dátum: 14 okt 11, 20:49:33 » |
|
Inkább úgy fogalmaznék, hogy meghaladott.
Erre jó példa a 80-as évekbeli markos-nádas felvételek, lehet akkor röhögtek rajta, de ma már kurvára nem vicces, csak idegesítő kb olyan szinten van, mint amiket az a viktor, aton, samdav, minagi meg ayumi szokott posztolni viccek topicban.
Hofi is ilyen, maga idejében jó volt, persze ő is ugyanúgy része volt az akkori hatalomnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 20:50:45 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető