Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7425 Dátum: 14 okt 11, 17:56:35 » |
|
Szerintem egész jók vagyunk. Harcolunk rendesen, és a kecskések meg bénák. Még van itt remény. A baj inkább az, hogy fosunk a szőröstalpúaktól. És ez a hátrányunk főleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #7426 Dátum: 14 okt 11, 17:59:33 » |
|
Ha hoznák ezt a formát végig + bátrabbak lennének, mernének ütközni, nekimenni, futni a labdáért akkor nem lenne baj ha kikapnánk.
Rengeteg ork van a lelátón.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7427 Dátum: 14 okt 11, 18:02:58 » |
|
Én is így gondolom. Mordorban pedig sok az ork, na. Erről híres. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7428 Dátum: 14 okt 11, 18:05:28 » |
|
Kicsit amúgy tényleg azt kéne, hogy nagyobb tűzön működjenek, legalább 1 gól a mi részünkről bőven benne van a játékban. Csak rúgják is be és ne vegye el ez az állás a kedvüket. Ja meg ugye a labdabirtoklás. Viszek a románoknak egy kecskét a pályára, hogy elterelje a figyelmüket. Volt egy pasi akit mutattak a "hazai" szektorban, azt hittem valami elhízott török.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #7429 Dátum: 14 okt 11, 18:08:20 » |
|
Kis sárga rezet ha viszel a büdös ci... román szurkolóknak azzal hamarabb célt élsz, mint egy kecskével.
Jövő hétre: 2 A4es és egy A3-as rajz mellé 2 jegyzőkönyv, hogy érezzem a törődést. Mentem volna inkább bölcsésznek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #7430 Dátum: 14 okt 11, 18:13:43 » |
|
Szerintem cuki a bíró.  (előtört a plázap*csa énem) Sose értettem miért kell egy focimeccsen a "Vesszen Trianon!"-t sakandálni Ez nem egy foci meccs. Ez az ultrákról szól. Ne zavarja már meg a figyelmeteket, hogy hülyegyerekek szaladgálnak a pályán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7431 Dátum: 14 okt 11, 18:26:14 » |
|
Írnám, hogy akik szoktak jönni ts-re jöjjenek de meccs közben inkább nem is csinálok szobát. xD Reméltem, hogy amíg pancsizok rúgnak vagy kettőt. Lew, vigyázz mit kívánsz, még dolgozhatsz gyorsétteremben.  Már majdnem mondtam, hogy b@zd meg de bent tartottam inkább...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 18:29:17 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7432 Dátum: 14 okt 11, 18:32:03 » |
|
Nem szeretem a focit, nem érdekel, hogy ki győz, azt se tudom, hogy kik játszanak. Labdázni 10 éves kor felett ciki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7433 Dátum: 14 okt 11, 18:32:57 » |
|
Na elhúzok dolgozni mindenki örülhet mert ma este már nem írok ide.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #7434 Dátum: 14 okt 11, 18:34:41 » |
|
Ne tévesszen ez meg Gman. Semmi foci nincs. Arról van szó, hogy a magyarok utálják a románokat és fordítva. És, hogy anélkül tombolhassanak a magyar szurkolók Bukarestben, hogy hadüzenetet kapnánk, néha focimeccset kell rendezni. A magyarok sem büszkék rá. De ennyi áldozatot megér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7435 Dátum: 14 okt 11, 18:38:15 » |
|
Akkor jó, én nemzeti, etnikai, szexuális és minden egyéb hovatartozástól függetlenül utálok mindenkit, szóval benne vagyok a mocskolódásban. Ayumi, már csak 9 hsz kellett volna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #7436 Dátum: 14 okt 11, 18:39:44 » |
|
Én megyek a deáktérre inni volt osztálytársnőimmel ha vége a meccsnek
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7437 Dátum: 14 okt 11, 18:40:29 » |
|
Nem örökké fogok dolgozni, reggel hazajövök.  Úgyhogy ne aggódj e miatt. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #7438 Dátum: 14 okt 11, 18:42:26 » |
|
na vazze 1-1 és bomba góóól  végre 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7439 Dátum: 14 okt 11, 18:44:33 » |
|
Alleluja!! Pont Picurkát mutatták, aki teljesen nyugodtan, gusztustalanul rágózva tehénkedett a széken... na mondom, most megérdemelnél egy hirtelen jött gólt, erre GÓÓL. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|