Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7410 Dátum: 14 okt 11, 12:53:27 » |
|
Lefizeted a szolgáltatókat, hogy kikapcsolják a netet/áramot/vizet/távfűtést Ayuminál? Vagy drasztikusabb lépesekre szánod el magad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7411 Dátum: 14 okt 11, 12:59:22 » |
|
Ha pl. letörölném magam, akkor a fórum devalválódna.Javarészt csak ilyen 260pontos egyetemre járók, meg minimálbér alatt dolgozó tagok maradnának. Még jó hogy itt vagyok nektek, és javítom a statisztikát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7412 Dátum: 14 okt 11, 13:06:16 » |
|
És boldogítasz minket. Viszont megyek dolgozni éjszakára, szóval lesz egy (nem is 1 hanem 2) nyugis estétek.
De annyira ne örüljön senki, tôlem nem szabadultok meg egykönnyen, nem vagyok Trager és/vagy Mora' hogy hirtelen felindultságból töröljem magam. Csak akkor lépek le ha megpusztulok, bannolnak, vagy megszûnik a fórum.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 13:09:56 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7413 Dátum: 14 okt 11, 13:44:05 » |
|
Találós kérdés a fórumfalán lakó társaimnak! Mi a közös a következő sorozatban: "...", "..", "-.-"?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7414 Dátum: 14 okt 11, 16:41:23 » |
|
Úgy döntöttem lázadozok saját magam (meg a fiúk xD) ellen és megnézem a meccset. De elég szégyen, hogy a zászló színeit felcserélték. Szőröstalpú majmok. >.> Sabaku, először arra tippeltem, hogy a reakcióid folyamata Ayumi hsz-ét olvasva de... lehet, hogy igazam is lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 16:46:07 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7415 Dátum: 14 okt 11, 17:30:50 » |
|
Szerintem cuki a bíró. (előtört a plázap*csa énem) Sose értettem miért kell egy focimeccsen a "Vesszen Trianon!"-t sakandálni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 17:34:38 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7416 Dátum: 14 okt 11, 17:35:42 » |
|
Noé nem csalódtam benned. Én is amikor meghallottam, hogy Szalai 193 centi felcsillant a szemem. De ez nem plázapicsáskodás, mégiscsak nőből vagyunk. Meccs elején azért az meg kemény volt: egymást dobálják székekkel a románok. Szép munka. :'D
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7417 Dátum: 14 okt 11, 17:40:23 » |
|
Legalább nem minket dobálnak. ezt a trianon dolgot értem is meg nem is Francba hogy ez les volt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7418 Dátum: 14 okt 11, 17:43:27 » |
|
Mindenki a meccsel van elfoglalva. Én meg mindjárt húzok Szerencsre. Itt meg van valami szabadtéri rendezvěny de amúgy nem izgat. Honnan a lelvárból jön ez a sok katicaszerû bogár? Ellepik az ablakot.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7419 Dátum: 14 okt 11, 17:46:04 » |
|
Ééés most jön az, hogy megyek és lezuhanyozok a kenyérpirítóval. x"DDD Ki is kapcsolom a tv-t inkább, lehet jobban járok. Pont azon gondolkoztam, hogy annyira nem is vagyunk rosszak, lesgól után hátha lesz valami. Lett is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 17:50:11 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7420 Dátum: 14 okt 11, 17:48:16 » |
|
Szerintem mindkét ország populációjának jót tenne, ha a stadinban összegyűlt szofisztikált úriembereket hagynák, hadd irtsák ki egymást. Sabaku, először arra tippeltem, hogy a reakcióid folyamata Ayumi hsz-ét olvasva de... lehet, hogy igazam is lenne. Közelebb jársz mint gondolnád
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7421 Dátum: 14 okt 11, 17:49:48 » |
|
Magyar foci én csodálkoztam ennyit bírtuk Szerintem nemzetileg kéne befejeznünk a footballt, klubokat bezárni minden stadiont lebontani és mehet a só is. Kézilabda az meg toljuk azt meg a vívást a vizilabdát meg ezeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7422 Dátum: 14 okt 11, 17:52:24 » |
|
Vera még tarts ki, én bízom az egyenlítésben. A tavalyihoz képest meg már így is jó volt a fiúk teljesítménye.
Utálom a pesszimizmust.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7423 Dátum: 14 okt 11, 17:54:45 » |
|
Nem pesszimizmus realizmus. de tény eddig jobbak mint az elmúlt időben bármikor. De túl kevés túl későn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7424 Dátum: 14 okt 11, 17:55:33 » |
|
Közelebb jársz mint gondolnád Haha de akkor már áruld el, mire gondoltál. : D Noé én próbálok pozitív lenni, most is bízom benne, hogy még nem veszett el semmi. Legalább egy döntetlenre hozzák ki mert szerintem megérdemelnék, mert ahhoz képest tényleg elég jól helyt állnak eddig. Micsudi, álmodozz csak álmodozz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|