Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7290 Dátum: 14 okt 09, 19:45:11 » |
|
Oh, elnézést. Telefonról vagyok s elírtam az "és"-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7291 Dátum: 14 okt 09, 19:47:00 » |
|
Megbocsájtom hogy elírtad. Hozzám jött már oda ezzel csaj buliban, bár mondjuk alig állt a lábán. Az alkohol az jó gátlásoldó, ha annyira k.o. volt akkor nem csoda.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7293 Dátum: 14 okt 09, 19:52:37 » |
|
Vagy lehet, hogy csak álmodtad ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7294 Dátum: 14 okt 09, 19:53:02 » |
|
Mindegy mennyire volt az ha valaki ittas az is már szépen feloldódik. Vagy lehet, hogy csak álmodtad ? Látod ez is egy lehetséges opció.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 09, 19:55:22 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7295 Dátum: 14 okt 09, 19:58:04 » |
|
Vagy lehet, hogy csak álmodtad ? Vagy dehunter elaludt pénzszámolgatás közben és azt álmodta, hogy én ezt álmodom? Dehunterception!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7296 Dátum: 14 okt 09, 20:08:24 » |
|
Jó, akkor nem minden lány de nagyon sok úgy van vele hogy meg akar győződni arról hogy a pasi mit akar. Pontosan tudják a lányok, mit akarunk, mi ilyen egyszerű élőlények vagyunk! Jó, azért kicsit túloztam, menni és beszélni viszonylag jól tudott még. Lehet, nem is volt annyira részeg? Mázlista vagy !!! Nem akartam felhozni, mert nem hiszitek el, négy éve Baján halászléfőzőn, mentem a bulik közt keresgéltem valami jót, egyszer csak jön velem szembe, valami aranyos kis csaj, és lesmárolt, még köszöni se köszönt, azt utána amikor nézek rá, hogy ez most mi, akkor mondja - ja csak úgy kis cowboy - . Azóta se láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7297 Dátum: 14 okt 09, 20:10:40 » |
|
Vagy dehunter elaludt pénzszámolgatás közben és azt álmodta, hogy én ezt álmodom? Dehunterception! Ez hülyeség.Nekem más számolja a pénzem, én ilyenekre nem érek rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7299 Dátum: 14 okt 09, 20:22:39 » |
|
Pontosan tudják a lányok, mit akarunk, mi ilyen egyszerű élőlények vagyunk! Lehet hogy nem magamból kéne mindig kiindulni? Azóta se láttam Ki tudja. Lehet még az életben olyan mázlid hogy belebotlassz (nem szó szerint).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7300 Dátum: 14 okt 09, 20:25:02 » |
|
Jó, akkor nem minden lány de nagyon sok úgy van vele hogy meg akar győződni arról hogy a pasi mit akar. Pontosan tudják a lányok, mit akarunk, mi ilyen egyszerű élőlények vagyunk! Jó, azért kicsit túloztam, menni és beszélni viszonylag jól tudott még. Lehet, nem is volt annyira részeg? Mázlista vagy !!! Nem akartam felhozni, mert nem hiszitek el, négy éve Baján halászléfőzőn, mentem a bulik közt keresgéltem valami jót, egyszer csak jön velem szembe, valami aranyos kis csaj, és lesmárolt, még köszöni se köszönt, azt utána amikor nézek rá, hogy ez most mi, akkor mondja - ja csak úgy kis cowboy - . Azóta se láttam Ebből lehetne forgatni egy Sass Tamás-filmet, Dancsó örülne neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7301 Dátum: 14 okt 09, 20:25:05 » |
|
Aláírásban az a szem wtf...még jó hogy le lehet tiltani képet.
Én is rájöttem, hogy hogy kell. Heo. Visszateheted az idegesítő avatárodat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7302 Dátum: 14 okt 09, 20:29:32 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 09, 20:30:22 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7303 Dátum: 14 okt 09, 20:35:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7304 Dátum: 14 okt 09, 20:40:20 » |
|
Na végre, valami aranyosat is látni itt. Ezt csak a macskám avatárként való alkalmazásával tudnám csak fokozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|