24 nov 15, 22:29:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 470 471 [472] 473 474 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2367276 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7065 Dátum: 14 okt 07, 11:23:43 »

Remélem nem haragszol meg, de elég siralmas poén volt.
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #7066 Dátum: 14 okt 07, 11:25:27 »

Írtam Lewnek, hogy találkozzunk, de nem volt otthon. Pedig poén lett volna, ha előbb talizom vele mint Ishida meg Syzy.  Nevet

Borsod megye meg rohadt jó volt csak cigány túladagolásom lett.  Lehánylak

Ayumi Miskolc sokkal nagyobb város mint gondoltam és baromi nagy tömeg van. Biztos akad ott pasi, akinek te tetszenél csak mászkálj többet a városban kockulás helyett.  Nevet

Ez a Zyzz nem tudom, hogy kicsoda (senki ne írja le, mert nem is érdekel), de tök idegesítő, mert mindig azt hiszem, hogy Syzyre gondol aki róla ír és csak nézek, hogy mi van, mit nem értek már megint.  Nevet
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7067 Dátum: 14 okt 07, 11:27:13 »

Aes, kegyetlen vagy és nem volt vicces.  Neeem
Nem nevetünk Aes poénjain...

Seva, arra az elején én is azt hittem de aztán Gdat felvilágosított, hogy az bizony egy eléggé érdektelen "valaki" akire nyáladzanak. x'DDD
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 07, 12:20:44 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7068 Dátum: 14 okt 07, 11:34:44 »

Írtam Lewnek, hogy találkozzunk, de nem volt otthon. Pedig poén lett volna, ha előbb talizom vele mint Ishida meg Syzy.  Nevet
Tú maccs disztensz. Soha se fogok találkozni Lewentéwel. Ami elég siralmas.

Aes, kegyetlen vagy és nem volt vicces.  Neeem
Nem nevetünk Aes poénjain...
Ez a beszéd, állj át a sötétebb oldalra!
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7069 Dátum: 14 okt 07, 11:47:26 »

Nincs több forrócsoki automata. helyette új kapszulás kávégép van ami olyan kávékat főz le hogy az agyamat eldobom tőle. nagyon finom nem egy 3in1 vacak. millió fajta kapszula és íz van Nevet elleszek, bárcsak jobban bírnám a koffeint pl szívszúrás nélkül ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7070 Dátum: 14 okt 07, 11:58:59 »

Miért kellett elrontanod? Már majdnem azthittem feltaláltam a spanyol viaszt. :/
Ha fiúlennék és akarnék egy csajt, és gyorsétteremben lennék diákmunkás kipróbálnám ezt a módszert, még lazábbnak és aranyosabbnak is tartom, mint  mikor a szórakozóhelyen kérik el a facebook elérhetőségét az embernek. Annál meg pláne, mikor egy "buliban találkozás" után sok-sok baráti társaságon keresztül lenyomozák a kilétemet, és hetekkel később mikor már el is felejtettem, hogy én voltam olyan buliban keresnek meg azt feltételezve, hogy emlékszem rá hogy váltottunk pár szót. Vagy van a még rosszabb amikor már a buliban rám akarja magát erőltetni.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #7071 Dátum: 14 okt 07, 12:16:25 »

Akkor végképp nem érdekel ki ez a Zyzz, bár ha meghalt azért sajnálom persze.

Ishida azért Eger és Pest nem akkora távolság.  Nevet Eger Pécs kicsit más tészta és taliztunk volna, ha otthon van. Hacsak nem kamuzott.  Nevet

Noe a módszer jó ötlet, de nagyon hardcore-nak kell hozzá lenni szerintem. Szóval önbizalom hegyek, pénz és sárm stb.  Nevet
Öregnek érzem magam, hogy ezek már nem érintenek. T_T  Nevet
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7072 Dátum: 14 okt 07, 12:33:48 »

Jaj, lányok, örülnétek, ha Zyzz még élne és szóba állna veletek.  ikszdé

Miért kellett elrontanod? Már majdnem azthittem feltaláltam a spanyol viaszt. :/
Ha fiúlennék és akarnék egy csajt, és gyorsétteremben lennék diákmunkás kipróbálnám ezt a módszert, még lazábbnak és aranyosabbnak is tartom, mint  mikor a szórakozóhelyen kérik el a facebook elérhetőségét az embernek. Annál meg pláne, mikor egy "buliban találkozás" után sok-sok baráti társaságon keresztül lenyomozák a kilétemet, és hetekkel később mikor már el is felejtettem, hogy én voltam olyan buliban keresnek meg azt feltételezve, hogy emlékszem rá hogy váltottunk pár szót. Vagy van a még rosszabb amikor már a buliban rám akarja magát erőltetni.

Szórakozóhelyen nem Facebook-ot szokás kérni, de kérdezd Gdat-ot, ő a szakértő. Nevet
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7073 Dátum: 14 okt 07, 12:47:19 »

Valamelyik lány biztos örülne akinek az a jó pasi mint amilyen ő volt. xDDD

Milyen pánikot lenyomtam, ki vagyok akadva mert nem tudok levelet fogalmazni és emiatt jó eséllyel fogok megbukni ügyvitelből a vizsgán, többiek meg nem győznek nyugtatgatni. Azt hiszem túl sokat kell gyakorolnom májusig. Szomorú
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7074 Dátum: 14 okt 07, 12:56:46 »

Vilike tök aranyos, mikor türelmesen végighallgatja a mondandómat arról, hogy mit tehet és mit nem, majd mivel nem érti/nem érdekli, folytatja a nem kívánatos tevékenységet. Tiszta anyja.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7075 Dátum: 14 okt 07, 12:59:57 »

Szerintem a normális lányok nem is ismerkednek igazán szórakozóhelyeken,  nagyon kevés olyat ismerek akik így jöttek össze. a baráti társaság és az iskola a domináns, esetleg házibuli. Aztán munkahely és a net, utána jön a diszkóban leszólítás. Akik buliban ismerik meg egymást az is inkább a társaság miatt nem maga a hely ami fontos
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7076 Dátum: 14 okt 07, 13:34:57 »

Manapság utcán senki nem csajozik?  Gondolkozik  Nevet
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7077 Dátum: 14 okt 07, 13:36:43 »

Borsod megye meg rohadt jó volt csak cigány túladagolásom lett.  Lehánylak

Ezt most vettem észre, olyan büszke vagyok rád. x"D

Amúgy dehogy csajoznak, az már kiment a divatból. :/
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7078 Dátum: 14 okt 07, 13:42:40 »

Amúgy dehogy csajoznak, az már kiment a divatból. :/

Biztos úgy vannak vele, hogy 50-es bicepsz és 400 ezres havi fizetés nélkül inkább bele se vágjon az ember.  Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7079 Dátum: 14 okt 07, 13:59:24 »

A régi szép időkben csak meg kellett fogni a nőt és hazavinni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 470 471 [472] 473 474 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins