Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7035 Dátum: 14 okt 06, 18:23:21 » |
|
Hát ez baromi jó volt. Hôsiesen megküzdöttem a metró ajtóval a Deák téren mert épp be akart csukódni én meg elakartam érni. A csuklom fel is sebesedett mert szét kellett tolnom az ajtót, erre rossz metróra szálltam. Nekem Úpest feelé kellett volna menem, de olyanra szálltam ami Köki felé ment. -.- Így semmit nem ért, hogy megküzdöttem azzal a rohadt ajtóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7036 Dátum: 14 okt 06, 18:38:40 » |
|
Incoming Deák teres poénok...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7037 Dátum: 14 okt 06, 18:51:42 » |
|
Ayumi x Dehunter x Morause x Ms.Trager ? Mi van velem és ezzel a 3 emberrel, hogy így felsoroltál minket?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7038 Dátum: 14 okt 06, 20:03:19 » |
|
Úgy szeretem a szakmám, de tényleg, főleg amikor hülye vén f*sz gáz szerelők próbálnak meg kijavítani benne, de na a nyavalygásom máshova fejtem ki inkább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7039 Dátum: 14 okt 06, 20:10:30 » |
|
Ennyi belefér. De az elég gáz ha valaki szakemberrel vitatkozik. Olyan mintha Lew papolna valamit a vírusokról Saphirának.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7040 Dátum: 14 okt 06, 20:14:31 » |
|
Hát ez baromi jó volt. Hôsiesen megküzdöttem a metró ajtóval a Deák téren mert épp be akart csukódni én meg elakartam érni. A csuklom fel is sebesedett mert szét kellett tolnom az ajtót, erre rossz metróra szálltam. Nekem Úpest feelé kellett volna menem, de olyanra szálltam ami Köki felé ment. -.- Így semmit nem ért, hogy megküzdöttem azzal a rohadt ajtóval. Hát erre csak azt lehet mondani, hogy megfizetted a tetteid árát, sosem értettem a metróra még az utolsó ezredmásodpercben feltörtető embereket.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7041 Dátum: 14 okt 06, 20:21:23 » |
|
Film+on Fight Club megy. De azért elég siralmas, hogy a tv-ben nézem és nem gépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7042 Dátum: 14 okt 06, 20:22:41 » |
|
Az a siralmas hogy szinkronnal nézed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7043 Dátum: 14 okt 06, 20:24:57 » |
|
Siralmas, hogy Brad Pittnek imádtam Selmeczi Roland szinkronhangját! Igaz Edward Nortonnak jobban tetszett Stohl András az Amerikai História X-ben, de jó döntés volt, h nem alkalmazták a Fight Clubban, mert a narrátor karakteréhez nem illett volna a hangja. Ennél már csak az siralmasabb, hogy amire feljöttem már nincs TS.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7044 Dátum: 14 okt 06, 20:30:17 » |
|
Ultimate siralom viszont mégis csak az, hogy tv-t néztél, meg hogy egyáltalán van tv-d.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7045 Dátum: 14 okt 06, 20:33:28 » |
|
Ennél már csak tényleg az siralmasabb, hogy azért nem olvastad el a bejegyzésem, mert nem szeretem a K-Paxet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7047 Dátum: 14 okt 06, 20:44:21 » |
|
Én is szeretem, az Amerikai Szépség után nos... Ha nem is tennék olyat, mint Jeadnef gmannal, de mindenképpen elismerem színészi nagyságát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 06, 20:45:51 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7048 Dátum: 14 okt 06, 20:45:02 » |
|
Ishida ma nem is volt ts. :3 Majd holnap. Talán. Mini neked meg így külön: béna vaaagy. De azért máskor figyelj oda.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 06, 20:46:40 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7049 Dátum: 14 okt 06, 20:54:25 » |
|
Mini.. Úgy kb mennyi időnként is jár a metró? 5-10 percenként? Mert biztos nem 2 óránként, hogy lélekszakadva kelljen rohannod, hogy le ne késd... Főleg ha még össze is töröd magad...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|