Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6975 Dátum: 14 okt 06, 11:00:40 » |
|
Akkor bannolj minket, vagy esetleg vess fel témát, vagy netán linkelj valami szar kommunista indulót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6976 Dátum: 14 okt 06, 11:03:42 » |
|
Tévedsz. Balszerencsédre vagyok telefonról. Ugyanis ha nem lenne netezôs telefonom akkor most nem irkálnék ide csak majd valamikor estefelé.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6977 Dátum: 14 okt 06, 11:07:06 » |
|
Akkor bannolj minket, vagy esetleg vess fel témát, vagy netán linkelj valami szar kommunista indulót!
Indulót már linkeltem, WD-s vagy Ukrajnás téma meg ne legyen inkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6978 Dátum: 14 okt 06, 11:18:13 » |
|
Politikai állásfoglalás nélkül azért az jó, hogy Szanyi Tibor sógornője(aki biztosan alkalmas arra a feladatkörre, amire felvették)400k-t keres azzal, hogy gyakornoknak felvette őt a Tibi bácsi. Ez amúgy elméletileg illegális lenne. Na de a poszt lényege igazából, hogy lehet nem csak questek írásával 400k-t keresni. Bár tudom siralmas, hogy csak egymásra tudunk kilyukadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6979 Dátum: 14 okt 06, 11:21:32 » |
|
Most böngésztem munkahelyen az államtitkárok névsorát, és van köztük szociológus végzettségű. Tuti többet keres, mint dehunter és Syzygy együttesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6980 Dátum: 14 okt 06, 11:28:46 » |
|
Senior szinten 8-900 ezret is lehet keresni még itthon is programozóként,(ami lehet, hogy pont Dehunter, csak nem akar annyira felvágni) a jogászokról mondjuk gőzöm sincs mennyit kapnak. Ha ügyvéd lenne Syzygy akkor megint más a téma, ott azért lehet kaszálni, ha kifogsz egy kezdő celebet, aki be akar törni de még nem tudja megfizetni Magyar Györgyöt... Amúgy elég siralmas, hogy megint csak egymásról beszélünk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 06, 11:30:31 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6981 Dátum: 14 okt 06, 11:32:19 » |
|
Úgy érzem, új fórumos mém van születőben. Szerintem ez majdnem olyan siralmas, mint hogy csak egymásról tudunk beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6983 Dátum: 14 okt 06, 11:35:20 » |
|
Valószínűleg nem lesz, mivel én használom a leggyakrabban. Ami kizárja, hogy menő legyen. Így is azért nagy siker, hogy a papucsos képem a Hall of Fame topicba került, de az én pályafutásom itt véget ért. Elég siralmas, hogy egymásról beszélünk amikor szépen süt a nap és sült burgonyát sütöttem ma ebédre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6984 Dátum: 14 okt 06, 11:36:55 » |
|
Na igen ennyire coolnak lenni nehéz Tudnám überelni, de nem írom, mert bannolnának politizálásért. Kim Jong Un valamelyik villájának a tetején eltáncolni a Gangnam Style-t azért majdnem ilyen menő lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6985 Dátum: 14 okt 06, 11:40:41 » |
|
Vajon Észak-Koreában tudják az emberek, hogy mi az a Gangnam Style?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6987 Dátum: 14 okt 06, 11:48:30 » |
|
Kérlek írd meg privátban érdekel mire gondolsz
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6988 Dátum: 14 okt 06, 11:49:41 » |
|
Annyit mondhatok, hogy köze nincs stadionokhoz vagy százmilliós villákhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6989 Dátum: 14 okt 06, 11:54:04 » |
|
Látom Coelho szépen halad ami a hszgyûjtést illeti.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|