Ayumichan
|
|
« Válasz #6735 Dátum: 14 okt 05, 13:51:50 » |
|
Azt akarod ezzel mondani, hogy anyám cincálta szét a wcpapírt, majd miután eltüntette a nyomokat mire felkelek, ráfogta a macskára?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6736 Dátum: 14 okt 05, 13:59:39 » |
|
Eskü alatt vallasz, miért nem vallod be, hogy te tépted szét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6737 Dátum: 14 okt 05, 14:01:50 » |
|
Ahha Ayumi cica volt az... Én egyszer anyámnak a dédöreganyjától örökölt festett üvegvázát nulláztam le... Kb 1 hétig úgy volt, hogy vagy túléli a macska, vagy nem a verést... Én meg 2 napig legóztam össze, meg pillanatragasztóztam a darabokat... A váza ragasztott állapotban még ma is meg van.. Csak egy fél centis lyuk van az oldalán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6738 Dátum: 14 okt 05, 14:03:29 » |
|
Nagyon egyszerű, nem kell bent legyen a macska, amúgy ha kertes házban éltek, tényleg nem kell bent legyen, kint jó dolga van, nálunk akár hány macska volt, sok évig élt, és mindig kint volt! A hamis tanúzást bünteti a törvény!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6739 Dátum: 14 okt 05, 14:03:33 » |
|
Túlélte a macska, vagy a maradványaival betömhetjük azt a fél centis lyukat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6740 Dátum: 14 okt 05, 14:06:52 » |
|
Túlélte.. Amúgy kerti macska csak szeretett beszökni a lakásba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6741 Dátum: 14 okt 05, 14:11:21 » |
|
Én egyszer anyámnak a dédöreganyjától örökölt festett üvegvázát nulláztam le... Kb 1 hétig úgy volt, hogy vagy túléli a macska, vagy nem a verést... Szegény cica. Én nem tudom kint tartani a macskát. A kint az nem a mi portánk, az már az utca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6742 Dátum: 14 okt 05, 14:11:50 » |
|
Nagyon egyszerű, nem kell bent legyen a macska, Az Avason él, lakásban. Nem hiszem hogy az X. emeletről, éjszaka kirakja a macskát. Én mindig bevallottam, ha valamit eltörtem itthon, legyen az tányér, váza stb. Nem láttam értelmét másra kenni vagy eltitkolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6743 Dátum: 14 okt 05, 14:20:29 » |
|
Én egyszer adtam nagyon durván a macskámnak, amikor elborult az agya, de a verekedés után csak annyit mert tenni, hogy mikor felvettem és elé tartottam a kezem (hogy mer-e még támadni), aztán kérdeztem tőle, hogy meri-e folytatni, hozzám bújt és dörgölőzött. Fél éve, de azóta meg se mert karmolni, amint látja, hogy nem tetszik nekem, mire készül, oldalra dől és visszavonul. Mondjuk csoda, hogy túlélte (bár akkorát azért nem kapott...).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6744 Dátum: 14 okt 05, 14:23:14 » |
|
Az Avason él, lakásban. Nem hiszem hogy az X. emeletről, éjszaka kirakja a macskát. Na igen, úgy nehéz, amúgy én nem szoktam elverni a macskát, de nem is csinál hülyeséget, a természetben levezeti a fölösleges energiáit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6745 Dátum: 14 okt 05, 14:26:22 » |
|
Nem jó a stratégiátok. Ha karmol a macska akkor olyan hangot kell kiadni mint amikor a macska fujtat. Az az ô 'nyelvükön' a 'hagyd abba'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6746 Dátum: 14 okt 05, 14:28:26 » |
|
Vannak más mozdulatok, ami a macskát alárendelt helyzetre emlékezteti, én ezt szoktam, ilyenkor csak nyávog, aztán visszavonul és egész napon át csak nyal... Szerk.: Egyszer meg kell csinálnom, hogy valahol egy forgalmas wc-be bebújok, szólok az egyik ottlévőnek, hogy adjon nekem wc papírt, mert elfogyott, és bekenem a kezét nutellával, miközben elveszem a wc papírt. Vajon meg akarna ölni? - https://www.youtube.com/watch?v=Nra00hgRzcY
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 05, 14:33:48 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6748 Dátum: 14 okt 05, 15:47:40 » |
|
Nagyon gonosz terv. Szerintem te vagy a csuklyás alak lew képregényében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6749 Dátum: 14 okt 05, 15:51:34 » |
|
Alapból nem úgy adnám át a papírt, hogy hozzám tudj közben érni. Mivel ezt Mrs.Tragernek üzented, így ebből azt kell mindenkinek leszűrnie, hogy te a lány wcbe jársz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|